Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че умирам

Сънувах, че умирам

Сънувах, че умирам
Сънувах, че умирам с брат ми, а после се съживяваме. Също така сънувах и починалият си баща. Той се беше съживил, но му свърши времето на Земята и пак почина (в реалността е мъртъв). В съня ми, той само ме гледаше, но не ми говореше.

После сънувах, че с една моя приятелка бяхме на пазар в Китай и беше някакъв разхвърлен пазарът.

После се качихме по едни стълби и ни казаха, че ако до 50 минути не се махнем, а трябваше да отговорим на някакъв въпрос, който е на китайски, няма да ни пуснат, но след това не помня какво стана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 11
52
44
32
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
гостенка
гостенка
01.02.2011 19:37
Здравейте. Сънувах, че умирам внезапно при нелеп инцидент и как духът ми обикаля. После се съживих, после пък срещнах починалият си баща, който ми каза нещо, но не помня какво и ми се усмихваше. Моля, ако някой знае какво означава, да ми отговори.
0
0
Аз съм Вили
Аз съм Вили
29.04.2010 11:20
Сънувах как тръгвам за почивка. Бяхме аз, майка ми и чичо ми. Но чичо караше като луд и майка ми го предупреди. Той ни успокои и изведнъж в насрещното имаше кола. Чичо се отдръпна настрани и колата се наклони и падна в някакъв язовир. И майка ми каза да отворя вратата на колата преди да паднем, за да мога да изляза и аз я послушах. Но когато чичо и майка ми слязоха, аз се паникьосах и започнах да си поемам въздух под водата. Мама ми показваше знаци за да не го правя, но след 3-тото вдишване, аз възкръснах и тогава почуствах лекота, спокойствие, въпреки, че майка ми плачеше и викаше.
0
0
andji_8787
andji_8787
27.11.2009 18:50
Аз съм чувала, че ако сънуваш мъртъв човек, който не ти говори, означава, че наистина се е явил.
0
0
yanitsa
yanitsa
27.11.2009 18:08
По принцип, казват, че ако сънуваш жив човек от реалността да умира в съня ти, му умирало злото. Ти имаш много силна връзка с баща си, пазарът не е на хубаво. Според мен, той е искал да те предупреди по някакъв начин да внимаваш. Не знам защо той не ти е казал нищо, но е дошъл в съня ти, да те предупреди, за някакви лъжи или интриги. Щом си била с определен човек, който в действителност познаваш, имай едно на ум и за него. Колкото и добра приятелка да ти е, все пак човек никога не знае, но може и да не е от нея. Но явно има нещо, така, че бъди на щрек.
0
0