Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Не искам да съм аутсайдерка

Не искам да съм аутсайдерка

Не искам да съм аутсайдерка
Здравейте! Аз от доста време чета статии в този сайт, но сега най-накрая се престраших. . . Регистрирах се и започнах да пиша. Та, ето го проблемът ми:
В клас имам само 3-4 приятелки. Истината е, че абсолютно всички те ми се подиграват. На мен ми става неприятно, но просто не мога да им отвърна. . . Всеки път като стане нещо с мен (в смисъл като ме ударят с топка, когато по физическо изтърва топката и все такива неща) те почват да ми се смеят и да викат неща от сорта; Ама че си слабачка! Толкова ли не можеш да играеш;рисуваш (или нещо друго, с което не съм се справила)? ! .

Аз не мога да им кажа нищо, просто ме е страх, че целият клас ще ме отхвърли. Страх ме е от самите тях, че ще почнат да ми се подиграват. Както и че ще настроят всички против мен. А в класът няма друго момиче, с което да се сприятеля. Момчетата със сигурност ще ме отхвърлят, макар че с едно от тях доста често се срещаме през лятото.

В смисъл не че сме гаджета, той живее близо до нас и просто с него и още няколко деца се събираме. Но в училище се разпределяме според полът. Моля ви, кажете ми какво да правя! Не искам да съм аутсайдерка, но просто не мога да търпя тези момичета! Те се възползват от мен, само защото съм по-умна от тях!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Andrea
Andrea
14.06.2015 02:27
Nameri si drugi verni priqtelki I izlizai s tqx za6to trqbav dasa ot klasa
3
0
...
...
14.06.2015 16:48
Ами, защото от другите класове няма с кой да излизам....
2
0
Барни
Барни
13.06.2015 18:37
Като гледам ти трябва просто опит,нищо повече.Ум си имаш съдейки от написаното.Предполагам,че си видяла съобщението,което ти пратих,дано ти е било полезно.
Но всичко ще се оправи.

-Чест и слава.
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
13.06.2015 18:03
Отговори си на въпроса какво е приятел?Тези не са.Казват приятел в нужда се познава.Те ще ти помогнат ли в нужда? Търси на друго място отдушник.
Много ще научиш ако четеш повече и не лежи на това,че си умна.Знанията непрекъснато се усъвършенстват.Успех.
3
0
...
...
13.06.2015 18:26
Наистина се казва така... Тези изроди не биха ми помогнали и за най-голямото богатство на света. Искат само да преписват от мен... Даже веднъж в часът по математика една от тях ми каза "Ей, не е честно! Аз не мога да виждам!" когато бях отворила на по-задните страници на тетрадката си, за да препиша една задача, която бях решила преди. А аз й казах "Ами да, не е честно! Господинът ме накара да реша една задача повече (понеже задачата беше много трудна), а пък вие си решавахте другите, за във часът!" и... Като цяло всички, ама абсолютно всички казват че съм най-умната от класът. И си знам нещата, стига да ги прочета достатъчно пъти, което правя.
1
0
maria_kiril
maria_kiril
13.06.2015 17:53
Или се променяш, или приемаш обстановката. Единия вариант е да се научиш на нови неща спира да ти пука,и започваш и ти грубо да се държиш щом имаш 2-3 приятелки какво ? Не е лошо и аз съм така! Да ти кажа честно повече и не ти и трябват.
А другия вариант търпиш и чакаш да идеш в друг клас и така ..
0
1
...
...
13.06.2015 18:21
Те не са точно приятелки, а предателки... Дори момичето, което смятах че никога не би ме обидило, го е направило! В един час по информационни технологии говорих с едно от тези момичета. Не точно "най-добрата ми приятелка"... И това момиче ми каза, че "най-добрата ми приятелка" ме е обиждала, защото имам дневник и пиша неща в него... Както и че съм гледала една анимация и че съм я харесвала! Какво толкова?! Като бях мака много гледах една друга анимация. Обожавах тази анимация! Но по едно време я спряха... Почнаха да дават друга анимация вместо тази, която гледах и просто... Гледах тази анимация, само за да не мисля за първата. Още в мен стои тайното желание да намеря епизодите на първата анимация с българско аудио... Когато я спряха бях на три и заради това го приех толкова тежко.
0
0
lioness
lioness
13.06.2015 16:52
Била съм в съвсем същото положение като теб,щом бях ученичка и сега вече като голяма мога само да съжалявам,че нямах тоя акъл като сега .Подиграваха ми се,обиждаха ме и дори са ми посягали.Беше ме страх и не говорех с тях,не правих особенни опити за разговор,бяха си изроди.Обичах много да чета и това си ме спасяваше през тези часове в училище.Давах им тотален игнор,имах една приятелка,но после разбрах че и тя е такава и се скарахме.Сега мога единствено да съжалявам,че никога не им отвърнах на обидите и не им посегнах и аз!Чак към края-12 клас се опитаха да се държат човешки,но вече хич не ме интересуваха.Дано съм ти помогнала да вземеш сама за себе си извод.Знам сама за себе си,че нито съм била странна,нито ми е имало нещо,а си бях по-умна и те за това се заяждаха.Просто завист,а днес те не са никак на добро положение в живота.
3
0
...
...
13.06.2015 18:32
Взех си извод... Ако ги оставя на страна ще имат много по-слаби оценки и това зле ще им се отрази ;) А ако класната ги попита защо имат толкова слаби оценки - обяснявам ѝ всичко и вече ще си го отнесат...
1
1