Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Не искам да умра - помощ

Не искам да умра - помощ

Не искам да умра - помощ
Здравейте. Аз съм Тереза Кундраджиева на 16г. от София. Моите починали баба и дядо-мир на праха им са били страшно религиозни. Дядо ми е бил поп. Не сам ги виждала.

Дядо ми е умрял 2 дни преди да се родя-майка ми ме е родила преждевремено. Баба ми немогла да го преживее и е починала 4-часа след него.

Когато бях на 9 баща ми почина в катастрофа, а майка ми се парализира. Пратиха ме при леля ми, а аз виждах майка ми в центъра за слабо финансови хора с увреждания до 15г. възраст, след това получи инфаркт и умря.
От тогава живея с леля ми.

След като почина майка ми, почнах да сънувам мъж и жена в бяло. Те ми говореха, но нищо не можех да чуя. След това на тяхно място се появяваха кучета и почваха да ме гонят, но винаги ме хващаха.

Когато ме хванат се събуждам, но те не ме пускат, крещя и немога да мръдна. Когато леля ми идва защото ме е чула че пищя, те ме пускат и ми шепнат някаква дума и си тръгват. Така 7 нощи.

На 8 разбрах думата тя беше "семейство". Занесох цветя на гроба на мама и татко. Вечерта си изпях молитвата с някои още мои думи. 20-30 секунди след това почнаха да пищят в ухото ми "ела с мен" с детски глас.

И изведнъж заспивам. На сутринта се намирам или на земята или на стола пред компютъра или пък в кухнята. А леглото ми е оправено и пижамата по - добре от всякога.

Вчера сутринта бях облекана с хубавата ми черна рокля за погребение. А когато отида на църква някой ме стиска за гърлото и често пъти ме е страх това нещо да не ме убие защото не мога да си поема въздух.

Изпадам в страх и скоро ще кажа на леля ми. А приятелят ми ме заряза. Чудая се дали това не са всичките ми близки-покойници и да ме викат при себе си.

Понякога върша неща като да разливам вода по пода или пък да се смея и да плача безпричинно, а най - страното е, че се опитвам да си причиня болка.

Моля ви дайте ми съвет преди да съм умряла, не си измислям, вече започввам да полудявам, а това е неговата цел, да ме побърка и да ме вземе при себе си.

Благодаря ви предварителоно, ако имате вапроси, ми пишете
допълнително - побързайте.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Емануела
Емануела
18.01.2013 09:55
Сещам се само за родово проклятие.
При него точно така се получава - роднините умират един по един за кратко време .
Не се плаши - отиди да те пречистят, но не при някоя шарлатанка .
Накарай да да те кръстят пак, дори да си била кръстена.
Пречисти се със светена вода и не се давай на страха!
От части виновна е и фантазията ти , която те тормози в следствие на преживеният стрес и уплаха.
Посаветвай се със специалист и не се давай!
Успех :-)!
2
0
Джулия
Джулия
23.12.2012 12:36
и аз съм така с църквата,и аз се смея без причина,и аз си причинявам болка без да искам,а и ако мислиш че вашите те викат значи не са преминали отвъд трябва да има дадеш каквото искат за да са щастливи/ без смъртта си много ясно/
0
3
Рок мания
Рок мания
03.11.2012 21:06
Това го наричам аз лош късмет.Съжелявам те много.Но е много странно родителите ти да починат един по един.
0
2
ony
ony
13.10.2012 22:30
Мога да кажа..УАУ! Понеже преди пишех истории в една от историите ми се разказваше за момиче което се мести в нов дом обитаван от духове."Най-добрия и приятел" Който я пазеше от духовете.И и казваше да им казва да се махнат! Да се разкарат.Не гарантирам,че ще подейства,но опитай се да им кажеш да се маххат!
0
0
...
...
29.09.2012 16:35
Хм,това не е хубаво,че те викат..кажеш ли на сън идвам при вас става лошо...от стари хора знам,че не е хубаво да те вика умрял човек :х когато се събудиш ги напсувай изгони ги....
0
0
xan
xan
29.09.2012 11:34
това не са духовете на твоите родители щом те стискат за гърлото в църква - това са демони
те на практика го правят това просто да те уплашат те по друг начин реално не могат да ти навредят
имаш отворени канали за това е така просто трябва да си създадеш навик да се молиш и да ходиш по често на църква и то на служби и вниманието ти да е в службата!
ако просто си създадеш нагласа когато усетиш тези неща да се молиш без да се притесняваш те ще отшумят...
ако искаш да ми пишеш мейла ми е
1
0
Лиса
Лиса
28.09.2012 17:47
Аз също не смятам,че си измисляш.Вярвам в духове и често усещам духа на мойта баба ,която почина 2006 г.,като някакво присъствие около мен и знам,че ме пази и закриля кадето и да е -там горе,но в същото време понякога ме обхваща страх с нещо да не съм я обидила или наранила.Рядко ходя на гроба и,защото се сдухвам и рядко ходя на църква (тя също беше мн. религиозна) ,но не съм спряла и за секунда да я обичам.
Най-странното ,което ми се случи наскоро беше ,че намерих чехлите си пред леглото ми,а съм сигурна че всяка вечер ги оставям пред вратата.Вариянтите бяха 2-или да откачам иликвартиранта ми да се е пошегувал ,както си и помислих,но той отрече.
Определено си преживяла много и е нормално да си изплашена и неспокойна.Найстина един разговор с психолог ще будя добре за теб.Не го приемай лично само и аз самата съм ходила при такъв.Повечето хора на твойта възраст не разбират чуждите муки и често се подиграват с тях.И не се натъжавай,знам ,че е трудно ,но се опитай.Като мислиш за лоши неща те се случват.Млада си живота е пред теб,горе главата!
0
0
fifi
fifi
27.09.2012 22:00
Здравей, надявам се това което си написала да не е истина... ако все пак е, моят съвет е преди да заспиш да броиш от 100 до едно, да поемеш дълбоко въздух и да си кажеш три пъти: Тази нощ ще спя спокойно и ще сънувам само хубави неща. След това просто нарисувай в главата си това което искаш да сънуваш... опитай. Не знам защо ми напомняш на едно момиче от моя клас... имаше много развито въображение и постоянно измисляше разни истории... родителите и не я пускаха много да излиза и това беше нейния начин да ни впечатлява. Разбрах че е успяла да публикува вече две книги. Ако случайно и твоя случай е такъв насочи това въображение в нещо градивно. Ако не извини ме за предположението.
2
1