Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Аз съм аутсайдер, не ме харесват

Аз съм аутсайдер, не ме харесват

Аз съм аутсайдер, не ме харесват
Здравейте. . .
Имам проблем. Момичетата от нашия клас не ме харесват. Винаги са срещу мен. Има само едно момиче което ме харесва - най-добрата ми приятелка Екатерина. Днес имахме шоу само на момичетата. Аз и Катя пяхме и всички гласуваха за нея, никой за мен. .

Не ме приемат никъде и не ми дават нищо. Моля ви, помогнете ми. . Не искам да съм аутсайдерка. . . За тези които не знаят - Аутсайдер е отбягван човек, който няма приятели и всички не го харесват. Много ми е гадно, ужасно се чувствам. . . опитвам се да им се харесам, но не. Обвиняват мен за всичко. . . . :, (
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Веселин
Веселин
25.09.2015 00:39
Ще ти кажа само-Големите личности се раждат различни(аутсайдери). Стискай зъби и се бори.Покажеш ли сила,някой ден всичко това ще отиде към положителна посока(и тогава може да бъдеш една от най-известните спортистки,художнички,дори певица и много други).Аз ще ти кажа УСПЕХ и ЗДРАВЕ.
1
0
Swetoslawa
Swetoslawa
08.05.2015 14:26
Ще те посъветвам следното : аз също бях като теб в гимназията и се чувствах по същия наччин , но осъзнах , че щом не ме искат , значи и на мен не ми трябват. Приятелствата в училище са нещо много сложно и обикновено след завършването се прекратяват . Така че не се впрягай защото някой не те харесва , точно обратната радвай се на хората , които те харесват и са до теб . Ако обръщаш внимание на всеки , който не те харесва сигурно ще изпаднеш в депресия . Ако започнеш да цениш хората , които те подкрепят въпреки всичко ще разбереш колко душевно богата си . Ще ти стане ясно , че тези хора , които те игнорират не ти трябват . Бъди себе си и не давай мнението на няколко патки да те нарани!
6
0
Йона
Йона
05.05.2015 11:10
попитай ги защо не те харесват
0
1
Миладин
Миладин
30.04.2015 15:47
Ама ти си в голяма грешка! Аутсайдерите са най-яки именно, защото са различни. Сега си млада и всички около теб искат да приличат на някой, да са част от групата и от стадото. Но нима ти би желала да се слееш с овцете и да си безлична? Повярвай ми, когато осъзнаеш уникалността си ще си истински свободна и няма да ти дреме какво мислят другите. А приятели не ти трябват много, защото тези, които си заслужават винаги се броят на пръсти. Цени хората, които не те съдят и те приемат и ги обичай истински и ще си най-щастливото хлапе на света. Успех!
12
0
...
...
28.04.2015 15:28
Аутсайдерите не са непременно хора които никой не харесва в голяма грешка си.Знаеш,че думата идва от английския и означава външен човек,чужд,който стои настрана.Това не означава непременно,че тези хора не са харесвани,даже точно обратното вече има групички от аутсайдери.Много хора сами избират да се делят или другите решават да ги делят,но това обикновено няма нищо общо с харесването.По-скоро с псхологията на обществото в училище,има нужда от "черни овци",избират по-чувствителните тези които лесно се обиждат или връзват или които не се вписват толкова или които им изглеждат лесна жертва която да ползват за целите си,като например създаване на имидж на лошо момиче или момче... Изобщо няма общо с начина по-който ти го възприемаш.Спри да се опитваш да се харесаш това може да те закопае повече.Има няколко варианта,сменяш класа,училището;или ставаш силна и според това те как те предизвикват с шеги,физически или с думи се научаваш как да им се опълчваш за да те уважават поне;или просто не им обръщаш внимание и се занимаваш само с твоята приятелка която е достатъчна,а може и да си намерите още аутсайдери и да си направите групичка,така ставате силни в интерес е на всички,а и си имаш приятели които ще са по-готини от тези на които сега се опитваш да спечелиш вниманието.Колкото до пеенето не всеки има такъв талант,намери си друг талант,рисуване,танци,писане,спорт и т.н.к.Ако пък имаш талант да пееш,но умишлено не са го оценили,да не ти пука,защото ако пееш добре те го знаят дори да не го показват и ще се намерят други хора който да те оценят.Не ти трябва одобрението на хора който не те ценят.Побързай да си направиш твоя компания от шантави приятели.Едни от най-известните хора в света са били някога аутсайдери.Потърси примери в интернет и се увери сама колко много такива известни личности има.
8
0
Динко
Динко
28.04.2015 10:26
виж миличка това че те отбягват а ти с нищо не допринасяш за което само по себеси говори че проблемът не е в теб а в тях.и сега въпросът които трябва да си зададеш изобщо струвалиси да си близка с подобни хора .когато си в краката на хората на тях не им остава нищо друго освен да те тъпчат така че горе главата обърнат ли ти гръб и ти им обърни когато порастнеш като мен един ден сама ще видиш че с никои от досегащнитети съоченици няма да подържаш връзки както и те самите помейдуси приятелствот и мимолетни и за целият си живот ще имаш не повече от 5 истински приятели това е за целият ти живот така че тегли им маините и ги остави те да те гонят не ти тях
7
0
Ани
Ани
27.04.2015 23:47
Какво ти пука за мнението на другите и не си аутсайдер имаш най-добра приятелка.... не си сама!!!
4
0
Ри
Ри
27.04.2015 18:13
Съгласна съм с Миро, бъди естествена, когато им се натискаш изглеждаш отчаяна, а никой не обича такива хора затова хич да не ти дреме намери си хоби и постепенно ще привиличаш интереса на хората не е кой знае какво че сега нямаш приятели. Честно казано ако трябва да избирам къде бих се върнала сто процента избирам университета. Основното беше ужасно гимназията по- я биваше.
3
0