Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименНещо има след мен 100%
Каквото и да е - то те пази. Не се плаши от него. Камбаните бият и гонят дявола (особенно черковните) Вземи си петел - кукуригането му гони злото. Ако не можеш - фигурка на вещица и я закачи на полюлея или корниза в стаята си, както и глави чесън на корниза и под килимчето в стаята си. При мен помогна- имах чувството, че някой идва при мен в стаята ми нощем, а всички си спяха по стаите и никой не идваше при мен да ми тропа. Имам тема за това. Сложих глава чесън на прозореца и вещица в хола на полюлея, който е пред стаята ми и вече нищо нямаше Пробвай. Имаш ли наскоро починал близък, роднина някой който много те е обичал приживе? Може да е неговият дух. А може би си въобразяваш. :blush: Помисли си. Успех!
АнонименЛицето показва как си в любовта
Вярно е това за кръглото лице. Аз съм от тях . Ама отговарям и на характеристиките на овалното .
АнонименЗа и против запознанствата в интернет
Аз нито съм ЗА нито ПРОТИВ. Вярно крият много рискове - не знаеш какъв човек стои отсреща, но пък е вълнуващо. Аз един път така - запознах се с един - той доиде, но се оказа несериозен - нищо не се получи. Вторият път се запознах с едно момче , и слава на Бог, че не си дадох точните координати - като го видях щях да падна от стола. Оказа се, че момчето е психично болно След около година се запознах случайно със сегашният си приятел. В един видимо несериозен чат, в който влизах само за забавление, за да си губя времето и бях написала, че съм по-тежка, по-ниска,нямах снимка т.н. Запознахме се с него, разменихме си номерата на мобилните телефони, а после и фейсбука и скайпа/само чатех от там нямах камера/, за да се видим и той ми звънкаше, понеже аз съм на ваучер. Поопознахме се по телефона и по нета, а след около 2 месеца се видяхме на живо.Беше още по- сладък на живо :love: Той се държеше добре с мен и не си просеше това-онова. Само се целунахме . Понеже аз живеех в доста далечен от неговият град, той ме покани да живеем при него. Той е с родителите си. До последно мислех, че ме лъже, и че не е истина. Родителите ми не искаха да ме пуснат, защото не го познаваха. Убедих го да постои седмица у нас, преди да ме вземе в домът си. Стоя. Живеем заедно вече 7-8 месеца, и открих някои неща които не ми харесват у него - най вече променливият му характер . Държи се обаче добре с мен и това е супер. Вярно кофти му е характера , и мисля че е и малко ревнив , но не си го признава. Ще видим какво ще се получи за нататък . Да кажем , че при мен имаше късмет, с моя, че не ме излъга за нищо - ей това качество най му харесвам- не лъже, както и това, че не пие алкохол Искам обаче да подчертая, че при писането в нета никога не се знае кой какъв е, и кой е от другата страна . Винаги трябва да се внимава. Аз имах късмет, но можеше да попадна къде ли не и да ми се случи какво ли не, недай се Боже! Внимавайте. Да весело е да си чатиш - още го правя/просто се забавлявам , за да ми минава време/ НО АНОНИМНО. Вече не казвам коя съм и откъде съм и така Пред моя обаче не споменавам , защото се сърди. Не знам защо го прави. Няма нищо лошо в това, да си пишеш за забавление като научаваш новини и неща от други страни и за живота на хората. Дано да не съм Ви доскучала ББ
АнонименЗа и против запознанствата в интернет
Едно е да си чатиш за базик , а друго е да го правиш от курвалък, както каза господинът. Аз го правя за базик (с фалшиви данни, име и т.н.),и го правя за да минава време, Но в крайна сметка никой не знае коя съм , и няма да разбере, защото аз не искам и не се занимавам с изневери и т.н. Аз съм вярна само на един - на гаджето си и съм от онези 3% , които не биха изневерили на половинката си. Няма да навлизам в повече подробности. Да запознанството очи в очи е по-добрият вариант, но ако не бях си писала с моя по интернет - как щяхме да се срещнем? Той бе на 4 часа път с влак от мен, а може и повече , а аз ходех на работа без регламентирано време. Просто нямаше как иначе да се видим. Всяко нещо си има добри и лоши страни. Някои приятелки нямаха моя късмет и попадаха на ...Аиде сетете се сами . Не беше при тях добре. Всеки сам си решава какво да прави. "Всичко е относително", както е казал един велик човек. :blush:
АнонименКъде да намеря моята половина?
И аз съм като теб. Не обичам кръчми и барове, не пуша и не пия. Отвръщаваха ме момчетата, които пият и се дрогират, и търсят нещо да "забият" за ноща. Все още не пия и не пуша, но успях да си намеря добро момче. Рядкост са за жалост Моят е по-голям от мен с 5 години, но съм щастлива, че мисли като 40 годишен за някои неща. Той също не пие,не обича клубове и т.н. но си пуши - какво да го правя? Опитвам се да го накарам да ги спре, но с добро. Повечето момичета смятат мъжете които не ходят по купони , не пият и не пушат за задръстени, но това не е така. Моя се е находил по дискотеки като тинейджър и му е омръзнало вече А тези,които наричат "готини", които пушат и пиянстват, които развратничат и т.н. те не са сериозни и от тях нищо не става. По-добре тих, скромен, мил, сладък и добър мъж, който да се грижи за теб и да те обича и да е готов на всичко за теб, отколкото най-готиният пич на купона миришещ на алкохол и цигари, който ще те има само за ноща а утре няма да ти знае името Казвам го защото много мои приятелки биха предпочели "готиния глупак" пред сериозния истински мъж. Аз обаче предпочетох истинският сладък, умен и мил (приятелят ми)мъж, който много ме обича и аз него. Сега съм си много доволна и не мога да се оплача , че той скитосва и пиянства , защото нито е пияница , нито е курвар Внимавай с компанията в която се движиш, за да не те научат на лоши неща. Аз бях като теб - затворена и притеснителна. Всички псуваха и курвенстваха и пиеха, а аз дори на купон никога не преминавах границата !!!!!!! Никога не съм се напивала,никога не съм запалила цигара , никога не съм спала с момче за спорта и се ГОРДЕЯ С ТОВА! Гордей се и ти. Нали знаеш - трябва да си упорита и да бъдеш себе си, а любовта ще те открие. Продължавай да търсиш - ще откриеш половинката си! Той е някъде там и те чака. Късмет! :y:
АнонименДива гъска или Пума си?
Аз съм Кафява мечка и си имам Пума партньор . Според обикновенният хороскоп съм Дева , а той Риби . Според него ( хороскопът) сме неподходящи един за друг , а в този пише обратното . Че се чудя на кой хороскоп да вярвам ? А обикновено сме малко несъвместими в характерите - той е свикнал да командори , а аз - и аз по някога съм готова да му отвърна със същото , но той си е избухливичък и леко нервен , за това не го правя . Абе - луда работа е това ,с любовта !
Анонимен
За някои неща си права , но уви - човек съм и имам право да имам някои резерви относно някои неща .
АнонименМагиите за любов могат да бъдат опасни
Магиите за любов могат дори да разболеят или убият обекта на желанието ви . Наричат ги Бели магии , но те пак са си магии , и ако спрете да обичате човека - той умира от разбито сърце - буквално ! Получава инфаркт ! Това не е измислица - не го правете ! :x:
АнонименМагиите за любов могат да бъдат опасни
А този последния ритуал си е чиста черна магия и подобие на Вуду магия . Магия , при която се ползва кръв или жертва ( животно или плод ), си е черна магия и много се различава от магиите за благоденствие и плодородие , при които в дар се поднасят плодове и зеленчуци . По правило , когато правиш магия , тя се връща на най- милото ти създание .Винаги това е детето , или бъдещото ти дете , което още дори не си мислил да имаш ! Винаги Детето страда заради магия направена от някой от родителите му , па било магията да е направена преди много години . Вярно е - виждала съм последици и знам за подобни неща ! Замислете се - струва ли си да правите глупости ?
АнонименСчупен мост и река
Погледнах в "Съновника", по насоките, които си оставила : Баба и дядо - Говориш ли с баба си и дядо си насън, значи ще имаш успех с това, което си започнал. Сънуваш ли баба и дядо, заедно, значи ще имаш неочаквана радост. Сънуваш ли, че чуваш как си говорят баба и дядо, значи ти предстои печалба, от която полза ще черпи някой друг. Бременост - Сънуваш ли, че си бременна, значи ще имаш дълго време неуспехи и затруднения. Видиш ли насън бременна, очаквай сериозна пречка на работното си място. Буйна река - Ако сънуваш бърза река, зла участ ще те преследва. Мост - а въжен мост в съня ти е знак за опасности и несигурност. Видиш ли насън срутен мост, бъди предпазлив в работата си и внимателен при общуването с колегите си. Преминаваш ли в съня си по мост, успешно ще се справиш с проблемите и дълговете си, ще положиш началото на ново начинание. Падаш ли насън от мост, не се впускай в несигурни преживявания, трябва да се откажеш от намеренията си. Ако сънуваш мост, значи започва нов период от живота ти. Аз мисля, че се подреждат така : Започва нов период в живота ти. Бъди внимателна на работното си място. Бързата река и срутеният мост не са на добро, но също така, след като си преминала, значи и че ще ти е трудно но ще се справиш с проблемите. За сега не предприемай нови начинания или рискови решения, които знаеш, че ще са неуспешни. Дано съня ти се окаже само сън, а ако не - спокойно - всичко ще се оправи, макар и след време, но ти не се предавах.
АнонименОтносно сатанистите
Тека е, но те не го осъзнават. На скоро четох една книга, написана по действителен случай. Казваше се "Изида - господарката на ноща" май на Катрин Екел. В нея се разказваше за живота в една голяма секта, която все още съществува. Там бяха наречени "Децата на Сет" ( " Децата на Сатаната " ), или нещо подобно. Бях шокирана от разказа на героинята, относно преживяното от нея. Зверствата и жестокостите, които е търпяла от дете и тези по - късно. Тя е била възпитана да мисли, че всичко лошо е добро и, че всичко добро - лошо. Тя описваше и това, че са ги дрогирали, освен с дрога и с някакви домашни илачи, а и масовата психоза е била пълна. Те са болни - да, така е, но има и такива, които не са попаднали там по своя воля. Тази героиня например. Тя не е познавала друг живот освен този и е мислела, че всички живеят така. За щастие - тя е избягала с детето си, когато са искали да й го вземат - дете, родило дете. В сектите стават неща, които ние - нормалните хора дори не сме сънували в кошмарите си. Тези, които не са избрали този живот са за съжаление, но не и онези, които от чиста глупост и свободно време, решават да служат на Дявола. В същност единственото зло в сектите, са самите им членове. Те извършват безчинства и престъпления с убеждението, че така ще доведат Сатаната сред нас. Заблудено стадо овце, водени от умопомрачен или доста перверзен водач. Те биват учени да мислят, че са нищо и не знаят, просто не осъзнават, че без всеки един от тях - лидерът им е едно голямо нищо. Права си - и аз мисля, че тези хора са заблудени, и се нуждаят от помощ, но ако не я потърсят - няма как да им се помогне.
АнонименОтносно сатанистите
Лошото е , че самите ние си вредим . 1 . Съсипваме семейството си . - Разводи , раздори и т. н . 2. Вяра . - Кой в днешно време е вярващ ? - Предпочитаме да ни е добре , вместо да се замислим кое е редно и кое не . ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИМ , НА КАКВО НАИСТИНА ДЪРЖИМ , ДА ЗНАЕМ КОИ СА ВАЖНИТЕ НЕЩА . Не сме стадо , което да се управлява лесно . Ако сме слаби - да можем да се излъжем и да попаднем на някой , който прехваля някой демон или Сатаната , като Бог , но само ние имаме волята да се поддадем , на тази измама . Не следвайте лъжливи думи - гледайте реални факти и събития. Не помня кой бе казал " Учете се от историята , и не правете грешките , които вече някой е допуснал . " Не съм някоя фанатичка на тема Бог и политика - просто гледам от страни какво се случва .
АнонименБиеха ме насън
Погледнах в "Съновника", по следните насоки, които даде : 1. Мъже - Мъже ако видиш в съня си, ще научиш нещо за себе си. Ако са непознати, внимавай, грози те опасност. Ако са стари, ще придобиеш мъдрост, ако са млади - чакат те безпокойства и тревоги. 2. Непознати - Непознати мъже, предстои и да се изкуши от нова авантюра. Видиш ли насън непознати, избягвай промени в работата си. Говориш ли или се здрависваш с непознати, ще поставиш успехите си на карта. 3. Бой / Побой - Жертва ли си на побой в съня си, търпението и лишенията ти са били напразни. Сънуваш ли побой, значи трябва да се погрижиш за сигурността на дома и семейството си. И виж как го тълкувам : Очакват те семейни проблеми, защото си дала повече от колкото получаваш и си го изтъкнала в пристъп на ярост ( при караница ) Може би ще се изкушиш да изневериш на половинката си, или ще бъдеш набедена от него в това. Ще имаш трудности в работата може би, но дано не е така . Ще научиш нещо за себе си, което няма да ти хареса - може би си склона към изневяра. По някога сънят си е просто сън - не се тревожи. Ако все пак тълкуването ми е било правилно, ще ти дам един съвет. Не изпускай питомното, за да гониш дивото , или с други думи - Пази си семейството, като не търсиш любов другаде. От друга страна можело е да се отнася за половинката ти.
АнонименКатерица се опитваше да ме ухапе
Ще имаш закачка с момче, което ще поиска повече от теб, но ти няма да му го дадеш. Катерицата се е опитала да те хапе - знак, че той не е този, на който се прави и, че не си струва да се хващаш с него.
Анонимен
Събрах елементите, които посочи и ето какво излезе. Ако неомъжена жена сънува момък, скоро ще се омъжи. Пърхот - ако го махате - неочаквано известие. Сънува ли жена непознат мъж, предстои и да се изкуши от нова авантюра. Видиш ли насън непознат, избягвай промени в работата си. Говориш ли или се здрависваш с непознат, ще поставиш успехите си на карта. Ако целуваш непознат мъж, значи си се заел с несигурни работи. Ако сънуваш, че заминаваш за чужбина, значи ще имаш важна промяна. Усмихва ли ти се някой в съня ти, значи ти предстои да бъдеш опростен за твой грях или ще получиш награда за заслуги, които са забравени отдавна. Според мен се подрежда така: Очаква те важна промяна в личния ти живот. Ако си малка - ново гадже, ако си над 18 г. - може би сериозна връзка. Ще сполучиш на партньор. Внимавай на работното си място, ако работиш. Да сънуваш жена е на предателство от жена - приятелка и т. н., но пък щом се усмихва - може би на помощ от жена, която ти е навредила някога.
Анонимен
Погледни в съновника на Коса, защото не знам каква точно коса по вид си сънувала - има значение.
АнонименСънувах че зъбите ми падат
По принцип да сънуваш зъби не е на хубаво. Според повечето хора е на болест, а според други - на смърт. Според мен някой от семейството ти ( каза, че е свекърва ти ) е болен и ще преживее много трудности. И не мога да кажа какво ще се случи, но дано се оправи, защото преден зъб е на загуба на близък роднина. Новите зъби - може би е ново начало, а за нея ще има втори шанс, който трудно ще си извоюва. Вижте, аз знам, че сънищата ( кошмарите ), не се казват преди обяд, защото се сбъдват. Внимавайте кога ги разказвате. Аз пренебрегнах 2 пъти това правило - веднъж от незнание и веднъж защото не вярвах, но да знаете - сбъдват се. Свекърва ти ще се нуждае от вашата подкрепа - дайте и я.
АнонименСънувах че зъбите ми падат
В твоят случай ти предстои загуба на пари или разходи, които няма да са ти по джоба. Пази си здравето, защото зъбите не са на хубаво. Ако имаш някакви съмнения за нещо - направи си преглед - няма да навреди. Да сънуваш, че умираш значи, че парите не ти стигат - вероятно не си в много добро финансово положение. Знай обаче, че понякога сънят си е просто сън. Пожелавам ти в този случай да е така.