Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Относно сатанистите

Относно сатанистите

  • 22.10.11 06:15#1РалицаРалицаНовакРегистрация: 08.09.11Град: СофияОтговори: 7Относно сатаниститеСатанистите са заслепени индивиди, в последно време са все повече. Болшинството от тях са заслепени деца. Жалко е, защото повечето са с добри души. Те просто са объркани и обработени от така наречените от хората „демони”. Тръгнали по-ужасен и грешен път те са обречени. Не знаят във какво се забъркват и какво е истинското положение. Външни фактори им повлияват като представят така наречените „низши същества” във прекрасна, романтична светлина. Карат ги да желаят тези „низши същества” и ги въвеждат в пропастта от която е почти невъзможно да се измъкнеш. Сатанистите са незнаещи глупаци, нямащи си напредстава за случващото се около тях. Те са никому ненужни, заменими пионки, които играят по „свирката” на погрешната страна.
    На всяко едно човешко същество е дадено уникалното право – избор. Жалко е че някои осъзнават грешките си едва когато вече е прекалено късно.

    Повечето сатанисти получават това което искат „Адът”, но си нямат и ни най-малка представа какво преставлява той. Заблудени, те не проумяват за какви страдания и болки става на въпрос. Речникът и думите ми не могат да го опишат, само тези които са го изпитвали и са били там знаят.

    Поклониците на „Сатаната” са жалки картинки. Слабохарактерни хора. Разбира се всеки прави грешки и това, че са тръгнали по този път може да се промени. Те могат да се спасят, стига да се осъзнаят навреме.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.10.11 09:11#2Емануела Емануела НовакРегистрация: 21.10.11Град: -Отговори: 31от: Относно сатаниститеТека е, но те не го осъзнават.
    На скоро четох една книга, написана по действителен случай.
    Казваше се "Изида - господарката на ноща" май на Катрин Екел.
    В нея се разказваше за живота в една голяма секта, която все още съществува.
    Там бяха наречени "Децата на Сет" ( " Децата на Сатаната " ), или нещо подобно.
    Бях шокирана от разказа на героинята, относно преживяното от нея.
    Зверствата и жестокостите, които е търпяла от дете и тези по - късно.
    Тя е била възпитана да мисли, че всичко лошо е добро и, че всичко добро - лошо.
    Тя описваше и това, че са ги дрогирали, освен с дрога и с някакви домашни илачи, а и масовата психоза е била пълна.

    Те са болни - да, така е, но има и такива, които не са попаднали там по своя воля.
    Тази героиня например.
    Тя не е познавала друг живот освен този и е мислела, че всички живеят така.
    За щастие - тя е избягала с детето си, когато са искали да й го вземат - дете, родило дете.

    В сектите стават неща, които ние - нормалните хора дори не сме сънували в кошмарите си.
    Тези, които не са избрали този живот са за съжаление, но не и онези, които от чиста глупост и свободно време, решават да служат на Дявола.

    В същност единственото зло в сектите, са самите им членове. Те извършват безчинства и престъпления с убеждението, че така ще доведат Сатаната сред нас.
    Заблудено стадо овце, водени от умопомрачен или доста перверзен водач.
    Те биват учени да мислят, че са нищо и не знаят, просто не осъзнават, че без всеки един от тях - лидерът им е едно голямо нищо.

    Права си - и аз мисля, че тези хора са заблудени, и се нуждаят от помощ, но ако не я потърсят - няма как да им се помогне.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.10.11 12:08#3РалицаРалицаНовакРегистрация: 08.09.11Град: СофияОтговори: 7от: Относно сатаниститеАми да права си. ОтговорОтговор с цитат
  • 12.11.11 07:42#4мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Относно сатаниститеМила, какво те насочи точно това инфо да напишеш ? Моля, пиши.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.11.11 06:34#5kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: Относно сатаниститеНапълно си права, но малко хора от тук ще те разберат за какво пишеш Митова. И споко, като се опарят един път и ще влезнат в час, повечето сме минали през това, и долколкото разбирам от думите ти и ти.ОтговорОтговор с цитат
  • 17.11.11 09:36#6kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: Относно сатаниститеПрочетете това тук и се замислете, прочетете го внимателно - преди години и аз бях в едно тяхно звено. Получавах заповеди директно от рогатия и от неговите пионки и и върших работа по земята:магии, мизерии и др. каквото ми кажат. Но се обърнах срещу тях и сега се боря. Всичко, което го пише тук е истина и аз съм видял системата как действа с очите си, работят главно със спиритисти и контактьори. Прочетете го внимателно http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=1266&p=12506&hilit=%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8#p12506 ОтговорОтговор с цитат
  • 19.11.11 05:30#7мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Относно сатаниститеЗдравейте kdon4ev. Прочетох най - внимателно от сайта, който сте написали. Да, съгласна съм, за илюминантите чела съм и други статии и книги съм чела последно Не пипай тази книга на Ян Ван Хелсинг странно описва всички събития. Само не си давам мира на един въпрос след като са толкоз лоши илюминантите и адски богати и само роднини и родове без чужди хора каква е целта да няма други като тях, а упорито пазят тайната на ТАМПЛИЕРИТЕ и не се влючват други такива какво пазят толкоз съкровенно, дори по - ценно от златото. Чела съм, че това са разни ръкописи който ТАМПЛИЕРИТЕ както и филмите за тях пазели като бокала ръкописи от рода как да не остаряваш и там доста разни ценни артикули, които били оставени от майте ли от извънземните ли така и не разбрах. Та нещо не ми се връзва, ако нямаше какво да пазят, защо в цял свят са само илюмининатите са само четири фамилии, които са толкоз богати и млади колкото мозъка ти не може да го побере. Защо няма други като тях, а са толкоз малко и толкоз известни и богати от къде е всичко това богатство има доста неща който не мога да си обясня ако си чел някаде пиши къде. Мерси
    Радвам се, че подхвана тази тема тя е доста голямо табу за ужасно много хора. И момичето по - горе мисля, че не осъзнава изобщо, че е писала за нещо съвсем друго, но както и да е.
    Меги.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.11.11 04:29#8kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: Относно сатаниститеСъвсем не са малко тези, за които се знае са малко, всъщност са милиони. Какво пазят ? Познание на Окултни изследователи и алхмици. Защо са богати ? Защото са Учени-Окултисти от поколения и знаят много неща и си избират членове само от богати семейства, вербуват ги от малки и ги обучават, имат хора на всякъде. Кои са те ? Това са звената на дявола на земята, те са оклултисти и някои от тях са медиуми и изпълняват задачи на демони, каква и е целта ?
    1. Унищожаване на всички мирни управления.

    2. Премахване на наследствеността.

    3. Премахване на частната собственост.

    4. Премахване на патриотизма.

    5. Унищожаване на семейството.

    6. Премахване на религията.

    7. Създаване на едно световно Управление.

    Но да не забравяме и хомосексуализма и педофилията .
    Ей тук малко инфо за тяхните опоненти
    "Череп и Кости" http://versailles-bg.eu/mag5/?p=2035 от векове се води тайна война, но нищо не се знае. Другите противници на Илюминати са Масони и Темплиери.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.10.12 12:08#9Емануела Емануела НовакРегистрация: 21.10.11Град: -Отговори: 31от: Относно сатаниститеЛошото е , че самите ние си вредим .
    1 . Съсипваме семейството си .
    - Разводи , раздори и т. н .
    2. Вяра .
    - Кой в днешно време е вярващ ?
    - Предпочитаме да ни е добре , вместо да се замислим кое е редно и кое не .
    ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИМ , НА КАКВО НАИСТИНА ДЪРЖИМ , ДА ЗНАЕМ КОИ СА ВАЖНИТЕ НЕЩА .
    Не сме стадо , което да се управлява лесно .
    Ако сме слаби - да можем да се излъжем и да попаднем на някой , който прехваля някой демон или Сатаната , като Бог , но само ние имаме волята да се поддадем , на тази измама .
    Не следвайте лъжливи думи - гледайте реални факти и събития.
    Не помня кой бе казал " Учете се от историята , и не правете грешките , които вече някой е допуснал . "
    Не съм някоя фанатичка на тема Бог и политика - просто гледам от страни какво се случва .
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest