Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Счупен мост и река

Счупен мост и река

  • 24.10.11 01:51#1borqnaborqnaНовакРегистрация: 24.10.11Град: -Отговори: -Счупен мост и рекаЗдравейте Тази нощ сънувах, че съм бременна и отивам на гости при моите баба и дядо. Вървя по дълъг разпочупен мост, а отдоло буйна река. Преминавам през този мост с много усилия , като си помагам със стърчащите въжета от моста, и накрая стигам до даденото място.

    Ще съм благодарна , ако ми помогнете да разтълкувам този сън
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.10.11 10:02#2Емануела Емануела НовакРегистрация: 21.10.11Град: -Отговори: 31от: Счупен мост и рекаПогледнах в "Съновника", по насоките, които си оставила :
    Баба и дядо - Говориш ли с баба си и дядо си насън, значи ще имаш успех с това, което си започнал. Сънуваш ли баба и дядо, заедно, значи ще имаш неочаквана радост. Сънуваш ли, че чуваш как си говорят баба и дядо, значи ти предстои печалба, от която полза ще черпи някой друг.

    Бременост - Сънуваш ли, че си бременна, значи ще имаш дълго време неуспехи и затруднения. Видиш ли насън бременна, очаквай сериозна пречка на работното си място.

    Буйна река - Ако сънуваш бърза река, зла участ ще те преследва.

    Мост - а въжен мост в съня ти е знак за опасности и несигурност. Видиш ли насън срутен мост, бъди предпазлив в работата си и внимателен при общуването с колегите си. Преминаваш ли в съня си по мост, успешно ще се справиш с проблемите и дълговете си, ще положиш началото на ново начинание. Падаш ли насън от мост, не се впускай в несигурни преживявания, трябва да се откажеш от намеренията си. Ако сънуваш мост, значи започва нов период от живота ти.

    Аз мисля, че се подреждат така :

    Започва нов период в живота ти.
    Бъди внимателна на работното си място.
    Бързата река и срутеният мост не са на добро, но също така, след като си преминала, значи и че ще ти е трудно но ще се справиш с проблемите.
    За сега не предприемай нови начинания или рискови решения, които знаеш, че ще са неуспешни.
    Дано съня ти се окаже само сън, а ако не - спокойно - всичко ще се оправи, макар и след време, но ти не се предавах.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.10.12 02:43#3GravitationGravitationНовакРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Счупен мост и рекаНе четох коментара над мен.Аз виждам това.

    След този сън ще ти се предложат изпитания, които с много пот и труд ще преминеш успешно.Изпитания които ще са свързани може би с израстването ти или в кариера, или за теб лично - като Човек. Пътя е стръмен и труден, но щом си преминала моста, ще преминеш и изпитанията. Успех. това че си бременна ми прилича като товар. Някакъв товар ще носиш на плещите си.

    Извинявай ако съм те изплашила.,Просто това усещам и така го тълкувам.Надявам се да не съм права.Ами да ти се случат все хубави неща.

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest