Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Лицето показва как си в любовта

Лицето показва как си в любовта

  • 09.02.13 07:45#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Лицето показва как си в любовтаЗа отношението на човека към любовта може да се съди по неговото лице. При избора на партньор мъжете и жените преследват напълно различни цели, затова е добре да могат да „разпознават” отсрещния, без да губят излишно време. “Сред мъжете са най-популярни жените, които търсят секс за една нощ, а след жените – мъжете, които не търсят това”, казва Линда Бутройд от университета “Дърам” (Durham University). Мъжете, които твърдят, че търсят секс за една нощ, се възприемат като по-мъжествени и от двата пола.
    Овално лице – Подсказва праволинейност. Хората с това лице дълго търсят и трудно избират партньор. Общителни са, но не допускат лесно някого прекалено близо до сърцето си. Когато се влюбят са верни и очакват същото и от партньора.

    Кръглото лице е на добрите хора. Те са скромни в живота и в секса. Предпочитат да правят хората щастливи, без да търсят нещо в замяна. Имат прекрасно чувство за хумор и с това печелят приятели и интимни партньори. Често шегите им по време на полов акт обаче са неумесни.

    Квадратно лице – То говори за смелост. Притежателите на такова лице са авантюристи. Лесно се влюбват и бързо „изгарят” в страстта си. Често рискуват, не обмислят нещата и правят грешки в избора си.

    Учените са изследвали представители и на двата пола на възраст малко над 30 години. Участниците са разглеждали снимки на противоположния пол и по тях са оценявали степента на привлекателността и отношението на човека към секса. Резултатите са били сравнявани с реалните действия и възгледи на същите хора в живота.

    Оказва се, че и мъжете и жените в по-голямата си част са в състояние да разпознаят човека, който търси мимолетен роман, просто наблюдавайки мимиката и чертите на неговото лице. 72% от участниците в експеримента в повече от половината случаи са определили вярно отношението на хората към секса.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.02.13 09:12#2Емануела Емануела НовакРегистрация: 21.10.11Град: -Отговори: 31от: Лицето показва как си в любовтаВярно е това за кръглото лице.
    Аз съм от тях .
    Ама отговарям и на характеристиките на овалното .
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest