Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»Магиите за любов могат да бъдат опасни

Магиите за любов могат да бъдат опасни

  • 03.12.12 07:07#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Магиите за любов могат да бъдат опасниНапоследък магиите са изключително разпространени в България. Най-често младите момиче се опитват да намерят своя другар в живота, но ако това не се случи в желаното време, започват да търсят алтернативи.
    Ето как да направите магия за любов по стара българска технология. Използва се ябълка – плодът символ на любовта. Ако сте влюбени в човек, който не споделя вашите чувства откъснете зелена ябълка, разрежете я на две еднакви парчета, отстранете вътрешността (семките). На лист напишете името на човека, обект на вашите чувства, след което сгънете листчето и го поставете в средата на ябълката в дупката, образувана при отстраняването на семките. Вземете голяма игла, нанижете червен конец, след което пришийте двете половини (листчето остава вътре). Оставете ябълката да престои така поне една нощ, след което отрежете малко парче от нея и натрийте ръцете си с него. Направете всичко възможно след това да се ръкувате или да докоснете човекът, обект на чувствата ви. Вижте и един друг популярен вариант:
    Вземете дюля, отидете до дома на човека, който обичате и я скрийте, така че да престои в близост една нощ без да я намери някой. На следващия ден я вземете, срежете я на две части, отстранете вътрешното и го завържете в бяло парче плат. Двете половини на дюлята намажете с мед, изяжте ги и кажете: „Така както се наслаждавам на този плод, да се насладя и на любовта”. Вързопчето с вътрешността на плода хвърлете в течаща вода, за да ви върви като по вода.
    За следващия ритуал ви е необходима мандрагора (отровно растение, използвано в медицината за направата на лекарства, особено на такива с приспивателно действие и често свързано с лудост и вълшебства). Другото задължително условие е ритуалът да се извърши по време на пълнолуние. Мандрагората трябва да бъде положена в предварително изкопана дупка, след което да се покрие с почва и да се оформи така, че да прилича на обичания човек. Върху пръстта се капва смес от 1-2 капки кръв на самия “магьосник” и мляко. “Магьосникът” следва да произнесе думите: “Кръв и мляко над този гроб ще направят (името на мечтания човек) завинаги мой роб.”
    След това мандрагората се изравя и изсушава, като се произнасят още магически думи:
    “Този плод със същата горещина пламти, с която и сърцето ми за теб тупти”.
    Накрая “магьосникът” трябва да прободе мандрагората с карфица в избрана от него точка, която представлява сърцето на обичания. Така прободеното растение се оставя на перваза на прозореца, за да го огрява луната. И на магьосника не му остава нищо друго, освен да чака, за да види колко сполучливо е било заклинанието му.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.12.12 09:57#2Емануела Емануела НовакРегистрация: 21.10.11Град: -Отговори: 31от: Магиите за любов могат да бъдат опасниМагиите за любов могат дори да разболеят или убият обекта на желанието ви .
    Наричат ги Бели магии , но те пак са си магии , и ако спрете да обичате човека - той умира от разбито сърце - буквално !
    Получава инфаркт !
    Това не е измислица - не го правете ! :x:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.12.12 10:06#3Емануела Емануела НовакРегистрация: 21.10.11Град: -Отговори: 31от: Магиите за любов могат да бъдат опасниА този последния ритуал си е чиста черна магия и подобие на Вуду магия .
    Магия , при която се ползва кръв или жертва ( животно или плод ), си е черна магия и много се различава от магиите за благоденствие и плодородие , при които в дар се поднасят плодове и зеленчуци .
    По правило , когато правиш магия , тя се връща на най- милото ти създание .Винаги това е детето , или бъдещото ти дете , което още дори не си мислил да имаш ! Винаги Детето страда заради магия направена от някой от родителите му , па било магията да е направена преди много години .
    Вярно е - виждала съм последици и знам за подобни неща !

    Замислете се - струва ли си да правите глупости ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.12.12 02:07#4cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Магиите за любов могат да бъдат опаснисъгласна съм с това изказване.когато правите лоши неща не забравяйте че всичко се връща като бумеранг.ако не за себе си помислете за близките си.винаги ще удари любимите ни хора за да боли повече.така казваше баба ванга.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest