Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Биеха ме насън

Биеха ме насън

  • 20.10.11 01:03#1JoanneJoanneНовакРегистрация: 25.04.11Град: -Отговори: -Биеха ме насънЗдравейте! Отново се нуждая от вашата помощ. Тази нощ сънувах изключително реалистичен сън, който не знам как да разтълкувам.

    Действието се развиваше в гимназията, в която уча. Докато си вървях нагоре-надолу по коридорите в слънчевата сграда, четирима мъже от моето обкръжение, един след друг, налетяха да ме удрят с пръчки или с ръце. Докато успеех да избягам от единият, други ме откриваше и започваше да ме бие. Нямах време да помисля с какво съм си навлякла гнева им, знаех само, че трябва да бягам. Накрая все пак сънят завърши благополучно, останах жива и спрях да се лутам.

    Това е сънят, ще съм ви много благодарна ако ми помогнете в тълкуването!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.10.11 09:42#2Емануела Емануела НовакРегистрация: 21.10.11Град: -Отговори: 31от: Биеха ме насънПогледнах в "Съновника", по следните насоки, които даде :
    1. Мъже - Мъже ако видиш в съня си, ще научиш нещо за себе си.
    Ако са непознати, внимавай, грози те опасност. Ако са стари, ще придобиеш мъдрост, ако са млади - чакат те безпокойства и тревоги.

    2. Непознати - Непознати мъже, предстои и да се изкуши от нова авантюра. Видиш ли насън непознати, избягвай промени в работата си. Говориш ли или се здрависваш с непознати, ще поставиш успехите си на карта.

    3. Бой / Побой - Жертва ли си на побой в съня си, търпението и лишенията ти са били напразни. Сънуваш ли побой, значи трябва да се погрижиш за сигурността на дома и семейството си.

    И виж как го тълкувам :

    Очакват те семейни проблеми, защото си дала повече от колкото получаваш и си го изтъкнала в пристъп на ярост ( при караница )
    Може би ще се изкушиш да изневериш на половинката си, или ще бъдеш набедена от него в това.
    Ще имаш трудности в работата може би, но дано не е така .
    Ще научиш нещо за себе си, което няма да ти хареса - може би си склона към изневяра.

    По някога сънят си е просто сън - не се тревожи.
    Ако все пак тълкуването ми е било правилно, ще ти дам един съвет.
    Не изпускай питомното, за да гониш дивото , или с други думи - Пази си семейството, като не търсиш любов другаде.
    От друга страна можело е да се отнася за половинката ти.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest