Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКак да познаете, че сте се прераждали
Ние всички сме безсмъртни, просто преминаваме от един свят в друг. Отскоро през сънишата си се свързах със същества от други светове, виждам ги като човеци, но усещам че енергията която витае у тях е различна но ги познавам отдавна. През деня продължавам да водя диалози с тях в мислите си, имат техен хумор с картини които ми изпашат и това ме кара да се кикиотя като луд когато остана на саме.
АнонименНострадамус: През 2015 г в Русия се ражда новата световна религия
Катаклизмите ги виждам вече през очите си, многото дъждове образуваха огромни локви в нивята наподбяващи езерца, нощем жабешкия хор е оглушителен, по асфалта близост до нивята размазаните жабешки трупове прегазени от колите е често срещано явление. Пчелари се чудят как е възможно кошерите да са празни без причина. Каде са изчезнали пчелите? Слънчевите дни драстично намаляха, а на хората не им пука че крачат към смъртта си. Те носят силната вяра в Бога под мишница, и мислят че имат ключа за райските порти. Човеците трябва да се замислят каде е смисъла от бълването на пластмасови бутилки и торбички, като след това виждаме грозни гледки в горите, реките и канавките на асфалтираните пътища. Магазини и производители печелят пари, но истинската цена за спечелените пари те първа предстои да се плати...
АнонименМоят повтарящ се сън
Питай сърцето си как е редно да постъпиш, аз съм сънувал че правя любов с непривлекателна дама, в съня е хубаво ама в реалния живот не я желая.
АнонименКак да видим аурата на хората - практически съвети
Или прочетете книгите на Карлос Кастанеда те са 11 на брой, това е цяло учение на индианците Толтеки, една възможност да напуснеш тоя свят без да умираш, ключа е в сънищата и светлината която излъчва тялото. Да се превърнеш в толтек или човек на знанието означава да промениш изоснови начина си на живот, нещо непосилно за съвременния човек отдаден на материалния свят.
АнонименПрекалено реалистични сънища
Силите които притежаваме в сънищата не могат да се внедрят в релния живот, но ако ти се случи прекалено реалистичен съм в който знаеш че сънуваш направи усилие да си погледнеш рацете. Това е ключов момент в сънуването. Всеки човек се среща с духовен водач в сънищата си, възможно е да е с различна форма от човешката, но гласа му ще го познаеш.
АнонименКак да получим отговор на въпрос по време на сън?
Трябва да имаш силен духовен водач за да получаваш отговорите на въпросите, а мое мнение болшинството от хората си носят главите само за да похапват.
АнонименБиополе и вяра
Ако знаеш механизъма на света и механизъма на християнството ще ти се прииска да заживееш на друга планета. Само с вяра в Бога и молитви, душата се върти в омагьосън кръг без изход. Парадокса на този свят е че сме вечни, а времето ни като човеци на този свят е твърде кратко за да достигнем прозрението че трябва да намерим изхода да излезем от безкрайния кръговрат на преражданията.
АнонименСфинкса, Грифона и Тулпа имат един корен
В един от сънищата ми, си спомням как малки човечета излизат от мен събират се на възглавницата ми около главата ми и започват да ми разправят за мислите на хората. Бях ходил в огромен магазин през деня,те са като шпиони излизат от мен избират определени хора, влизат в съзнанието им за да копират информация. От информацията кото събират не знам нищо тя се складира някаде, но помня че имаше голям смях на страховете на хората. Помня че преди края на съня едно от малките човечета каза-Нали знаеш че този сън ще ти го изтрием но ще оставим малка нишка за да си спомняш големия смях. Тези малки човчета групирани в огромно същество стават Тулпа. Когато бройката им нарастне могат да изменят формата си в Сфинкс или грифон. Във всеки човек има същите такива малки същества,телата ни са изградени от малки ангели, но при почти всички хора те са лишени от свобода, заради предразсъдаци, страхове и неразбиране на света в който живеем.
АнонименШокиращо откритие! Намерено е доказателство за съществуването на Бог!
Това са интервенции на братята американци изопачаващи историята на света по желания от тях начин. Анунаки променят човешкото ДНК по времето на шумерите. Човешкия мозък е ограничен с цел да се превърнем в глупаци и да бълваме емоционална храна за друг свят. Едва когато човек разкъса оковите на съзнанието си разбира за капана в който е попаднал.
АнонименМагически сувенири
Амулетите е нужно за се зареждат с думи ежедновно, държейки ги в ръка. Думите имат огромна сила, тъй като ние хората сме единствените обитатели на природата владеещи говора. Това дава заряд във вярята по посока на желаното от нас развитие.
АнонименКак да гледаме на вода
Индианците са способни да изкарат дух от бистро поточе. Прочетох го в книгите на Кастанеда. За целта чирака който събира знания за света собствеборъчно обрамчва огледало,като го прави непромокаемо от задната страна, а рамката му придава устойчивост против счупване. Учителя който дава идеята използва по-голям процент от мозка си сравнение с нормалните хора. Казва че огледалото става като прозорец за друг свят. Огледалото е с размер 30см на 40см, и двамата го хващат с двете си раце в авата края и го потапят в поточето. В продължение на час наблюдават отраженията си в огледалото без да фокусират погледа си. Появява се трета глава в отражението, тя започва да отправя смъртни заплахи в мислите на чирака като по слабохарактерен. Започва да дърпа силно огледалото към дъното, после го бута със сила нагоре за да го изкара над водата. След кратка борба изтърват огледалото, но духа не преминава в нашия свят. Действието се развива седемдесетте години на миналия век. Учителя разказва че това с огледалото е нов трик в света на индианците, и че когато той е бил ученик неговото огледало се счупило когато духа влязъл в нашия свят.
АнонименДвуглава жълта змия
Някои от сънищата предвещава случки в далечно бъдеще. Това че змията се е появила от дясната ти стрна е свързано с някой от миналото, лявата страна на човека е свързана с бъдещето. Сети се за историята Адам,Ева,змията и ябълката. Твоята змия е с две глави, значи два мозъка ще се опитат да те надхитрят за да те вкарат в беля.
АнонименДъската Уиджа
Това с тия дъски не е интересно. Думите са оръжие, ако искаш доказателство за силата на невидимия свят подреди думите като в молитва в определен ред в желаната положителна насока в развите. Пожелай си да ти се случат определени работи които да ти подскажат за силата на невидимия свят. Повтори думите над хиляда пъти без значение в какъв интервал от време. Ако нямаш любовта на растенията, по-добре не се занимавай ни с дъски Уиджа, нито с книги на Стивън Кинг, и смени любимите филми с комедии. Смей се на живота и не си ври носа кадето има непознати сили.
АнонименВърнахме се при тях с библия
След смъртта ако си преодолял земния живот отиваш в следващо ниво, ако ли не оставаш тук или още по зле-назад във времето.След смъртта си ние се разделяме с любими души защото техния път е на друго ниво. Не си мисли че библията е ключ към рая. Мисли по глобално, Твореца не е евреин които обича само християните. Той обича и аборигените и догоните и т.н.
АнонименСтряскащо пророчество на Ванга: 2015-а – последна година преди Апокалипсиса!
Като заговорихме за Испания и 2012 година, по него време бях там. Края на календара на Маите в преводот испански на български означава отмъщението на индианците. С мен се случиха неща които нормалния човек не би ми повярвал. Започнах да чувам гласове от друг свят, бях превърнат в марионетка от същите тези индианци. Качих се на пилон висок 3 метра над морското равнище, казах едни думи на зяпачите испанци и скочих в морето дълбоко 1 метър осеяно с каманаци по дъното. Скока бе с главата надолу, направих го като опитен гмурец а под водата си поех въздух през устата. Индианско наказание, счупих си лъчевата кост на десния крак. Прибраха ме в болница от там пожелах да ме пуснат на втория ден. Изсипаха ме от инвалидната количка пред болницата на 5 км от квартирата ми. Като по чудо случайно мина момче и момиче с автомобила си и ме видяха, закараха ме до жилището ми. Там същата вечер ме посети един испанец и един българин приятели. Гласовете се завърнаха в главата ми с нова сила-кажи на испанеца това, кажи му онова и той се уплаши реши да си ходи, аз го изпратих до вратата като се подпирах на две тояги. На връщане към стаята по коридора гледам българина (който ми е приятел)беше станал и се засилил към ножа който бе на масата. Изведнъж някой ме изключи и нищо не помня(според приятеля ми съм му нанесъл с едната тояга удар по главата с невероятна бързина)следващия момент идвам на себе си българина стои като замразен, гласа ми казва върви при него, отивам подскачайки на един крак, и когато стигнах на 30см лице срещу лице, от сърцето ми излезе малък човек от светлина имаше маска на лицето си изцяло в бели дрехи. В стаята бе тъмно и това човече освети с ярката си светлина-в дясната си ръка държеше нож много бързо разряза от лицето към корема вертикален разрез и през гърдите хоризонтален разрез след ножа се оваряше черна диря така че гледаш в нищото. Този разрез бе на аурата на тялото, въпреки това докато се прибра човечето в мен приятеля ми бе вече на себе си и изрева от болка и ме изблъска от пътя си бягайки вън от апартамента. По късно дойде полиция сложиха ми белезници, в инвалидна количка и към психиатрия. Тези гласове казаха че ще се завърнат след 3 години, няма да е апокалипсис а ще е СТРАШНИЯТ СЪД
АнонименПрокълнатите - част 2
Америка, америка самата земя там е прокълната. Това е земята на индианците хора които са имали по малко дни в календарната си година. Ето защо Маите са били 15 милиона души през десети век, а като пристигнали конкестадорите няма Маи. Разбираш ли идеята на твореца? За всеки човек времето за пребиваване в този свят е строго индивидуално, и твореца ни свързва така-тарикатите в един свят,глупаците в друг свят, фантазьорите в друг свят.
АнонименПризовавам всеки, който разбира от тея неща
Моето заключение е че имаш един куп страхове за които нямаш обяснение. Страховете се пораждат от неволните грешки допускани в живота. Без значение колко вярваш в Бога, всеки допуска грешки за които Твореца ще желае разплата. Например! -Дядо попе какво яде днеска-попитъл един архангел, божия служител -Ами кюфтенца от телешко. -Дядо попе не допусна ли че телето може да е било преродената ти баба хваната в еволюционния капан -А, аз съм християнин ние хората сме над животните и сме велики. -Ти ще умреш дядо попе, е тогава ще те питам кой е великия животните или хората, ще те превърна в Топола за да извисиш листа високо в небето така ще служиш на бога смирено. Дали ще нараниш растение или животно в този свят, автоматично те превръща в грешник, страхуваме се от Ада а живеем в него.
АнонименИскам да подобря паметта си
Медитация чрез внушения. В легнало положение се вглъбяваш в себе си стремейки да прекъснеш мисловния поток, вслушваш се в дишането си стремейки да го забавиш максимално, дишаш със стомаха като се стремиш да използваш възможно по голям капацитет на дробовете и без да мърдаш много,много ребрата си. Дишането трябва да имитира вълните на спокойно море, плавни и меки. Представяш си че в тила кадето е малкия мозък имаш малка топчица топлинка, след приятното и затопляне придвижи топлинката плавно към челото и обратно към тила задръж това усещане около две минути, смени после усещането за топчицата като студено и охлажда мозъка ти така че го кара да се свие, задръж това усещане около две минути, нека мозъка да си помисли че зимата е влязла при него. Следващото усещане е както рацете ти измръзнат от снега и след това ги стоплиш на печката усещаш едни иглички да те боцкат. Накарай мозъка ти да повярва че се е въргалял в снега и го затопляш, усещането е много приятно вълни от милиони иглички плуват в различни посоки, това го задръж колкото можеш то масажира клетките, повтори процедурата от начало до край още венъж и усещанията се засилват.Ако не стане от първия път не се отказвай, това става с много тренировки.