Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Нострадамус: През 2015 г в Русия се ражда новата световна религия

Нострадамус: През 2015 г в Русия се ражда новата световна религия

  • 29.03.15 06:36#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Нострадамус: През 2015 г в Русия се ражда новата световна религияЗемята ще си отмъсти на хората за посегателствата върху нея – твърди Нострадамус.

    Според великия пророк Нострадамус през тази година в Русия ще се зароди нова религия. Тя няма да е обикновено сектантско учение и бързо ще набере последователи. „До 30 години тази религия ще бъде господстваща по цялата планета и хората ще имат шанс да загърбят различията” – категорични са преводачите на крайно сложните предсказания на френския астроном от еврейски произход.
    Те предупреждават, че човечеството наистина ще има нужда да се обедини, защото Земята ще бъде много негостоприемна срещу нейните наематели, които твърде дълго и алчно изчерпваха ресурсите й. Поне така е предсказал през 16-и век Нострадамус.
    „Земята не може повече да търпи това, което й причиняваме, и ще си отмъсти. Нострадамус е предсказал, че през 2015 година ще започнат глобални катаклизми, които няма да затихнат и през следващите години. Много ще загинат, а други ще бъдат принудени да променят изцяло начина си на живот. Преди век той е пророкувал изригването на вулкани, които са били заспали в продължение на хиляди години. Видял е и невиждани по размерите си горски пожари. Пепелта от тях ще скрие Слънцето и Луната на небосклона” – твърдят руските изследователи на наследството на Нострадамус.

    Руски изследователи разгадават предсказанията на Нострадамус
    Френският пророк все пак е предвидил и положителни неща за човечеството през 2015 година. Според него хората ще открият нови и лесно достъпни източници на енергия, както и ще развият още повече технологиите си.
    „Техническият прогрес обаче няма да ни спаси от гнева на природата. Най-тежко ще е в края на годината, когато ни очаква потоп. Става дума за глобално наводнение, което ще засегне много страни и милиони хора. Дъждовете няма да спират в продължение на седмици върху цяла Европа. Ще има разрушения и много загинали. Дано световните лидери се вслушат в предупрежденията на великия французин и още отсега вземат необходимите мерки” – препоръчва член на руския изследователски екип, работил върху творчеството на Нострадамус.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.03.15 05:28#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Нострадамус: През 2015 г в Русия се ражда новата световна религияТо и за 2012 беше предупределен край,но не стана.

    Но относно темата има едно видео в интернет.
    -Проектът Филаделфия.
    Човек попаднал в 2749-2751-живял там 2 години и се върнал посредством същия проект/метод.

    Дори и да е лъжа е интересно и Доста Логично за бъдещето...особено 2700 година.
    Там е форма на Социализъм,няма пари,няма банки.
    Всеки правел нещо полезно за обществото и от гледна точка на образованието там от малки са насочвани към отделна област и се занимават само с това.
    За градовете да не говоря...всичко го има там.


    А относно това с общата религия...пише го в Библията...но повечето предполагат Християнсто....не е задължително да е то.....Религията е просто-Правила за Прогрес и Развитие.....както и преди писах имало ли е Исус Христос по времето на Анубис или Зевс....???Сега християните да не се сърдят,но чак пък толкова да вярвате на сляпо...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.03.15 11:08#3ВиракочаВиракочаНовакРегистрация: 10.02.15Град: РазградОтговори: 22от: Нострадамус: През 2015 г в Русия се ражда новата световна религия Катаклизмите ги виждам вече през очите си, многото дъждове образуваха огромни локви в нивята наподбяващи езерца, нощем жабешкия хор е оглушителен, по асфалта близост до нивята размазаните жабешки трупове прегазени от колите е често срещано явление. Пчелари се чудят как е възможно кошерите да са празни без причина. Каде са изчезнали пчелите? Слънчевите дни драстично намаляха, а на хората не им пука че крачат към смъртта си. Те носят силната вяра в Бога под мишница, и мислят че имат ключа за райските порти.
    Човеците трябва да се замислят каде е смисъла от бълването на пластмасови бутилки и торбички, като след това виждаме грозни гледки в горите, реките и канавките на асфалтираните пътища. Магазини и производители печелят пари, но истинската цена за спечелените пари те първа предстои да се плати...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.04.15 11:15#4БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Нострадамус: През 2015 г в Русия се ражда новата световна религияКазахте го досущ,като пророк.

    Честно казано съм чувал какво ли не от кого ли не за всичко.

    Вие не знаете дали тези неща,които са в съзнанието Ви са истина или плод на въображение....защото
    на времето макар,че Коперник е бил прав са го убили.Вярвайки в друго.

    И Платон мисля че,но не съм сигурен,понеже е "развалял"младежта,казвайки,че няма Богове е бил осъден на смърт от съвета на другите старейшини.А тогавашните богове са били други и то много....а не сегашният Бог.

    Чувал съм за междуизмерните същества,извънземни,сиви,рептилиим,андромедани и др.

    Имам теории за света,друшите и Рай и Ад...но са си само теории...и не твърдя,коя е вярна и коя не...може пъл никоя да не е вярна.

    Може да имаме общ."Баща" творец....но често понеже имам "Божественото хоби" да си творя и аз светове не бих влязал в -Създаденият от мен свят,а бих оставил всичко да си се развива или ако съм живял мнооого векове и съм видял всичко и ми е омръзнало бих направил "Великият Сън".Поне аз бих направил това.

    Сега какво е на истина,не знаем.


    Варакоча,да живее Ейфяткуатл.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest