Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Разбира се че земята е жив организъм, само ограничените умствено могат да отхвърлят истината. Нещо повече, хората използващи природните ресурси безразсъдно и егоистично ще се наложи да си платят за глупостта един ден. Душите на хората са затворени в Слънцето, а телата които обитаваме са ни дадени на заем по заслуги от предишни животи и тук живеем в миналото. Вкарани сме в най-изпипания капан в желанието си да достигнем Рая.
Анонимен коментира:
Тия учени се изявяват като глупаци, хватката е не да изследваш мозъка докато сънуваш, а да промениш вътршния свят на съня да поемеш контрола, колкото до предаването на мисли по телепатия, аборигените живеещи в стада го правят разказвайки си цели истории един на друг, и потдържайки връзка по този начин винаги имат информация ако някой от групата е в беда. За аборигените света на съня е истинския свят, а дневния живот е сън чрез кйто променя истинския си свят.
Анонимен коментира:
Индианците толтеки наричат видимия свят ТОНАЛ а невидимия НАГУАЛ, когато човек събере силни природни съюзници трябва да преведе в хармония тонала и нагуала, това го правят само магьосниците-могат да се превръщат в животни, или да преминават огромни разстояния а секунда, или използвайкки дърветата да се качи в короната им и да остане там невидим. Като имаш тези знания дали би пожелал да разбереш що е то клинична смърт, аз не го вявам защото те са скачали от скали в дълбока бездна тялото им се превръща в мъгла изчезват от този свят за известно време, после ако желаят могат да се завърнат. Кой е глупака се питам дивака или умния съвременен човек...
Анонимен коментира:
Индианците с техните дивашки знания са напускали този свят без да умират, надвивали са смъртта. Преди да го напусне човек започва да вижда останалите хора като светлинни яйца, и светлинни линии опасващи Земята и небето, това било знак че е станал човек на знанието и той ВИЖДА. С течение на времето предава учението на свои ученици,и когато му дойде времето намира пролуката между линиите опасващи света и изчезва от този свят завинаги. Вие чакайте да възкръснете след като умрете, пък то пак се прераждате и си оставате затворени в тоя свят роби на тъпите си религии.
Анонимен коментира:
Тия кадето разговарят с мъртвите всъщност го праваят с растенията. Растенията имат непозната за нас хората сила, правят интервенции на някои хора, на други подсказвт като на Баба Ванга. Факт е че колкото повече печели човек любовта на растенията те пресъздават реални образи в съзнанието му и го заливат с ценна информация. Колкото до душите на мъртвите те се прераждат почти веднага, ако имаш грешки допуснати в живота отпадаш от човешки свят и намираш мястото си в животинската ерархия, не забрвяйте че сте в Ада и следващия живот е компенсация за настоящия.
Анонимен коментира:
Извънземните обичат да се присмиват на човешката глупост. Те са над нас в еволюционната пирамида. Равносилно е да кажем че човеци работят за маймунска организация. Как маймуните открили човешкия JSM и са на крачка да разкрият начина на мислена на човеците-почувствах се заплашен...
Анонимен коментира:
Една малка част от хората ще са жилави и ще оцелеят. Това е кръговрата на живота. Едно прасе преди да го заколиш първо трябва да го угоиш. Нас сега ни угояват с пари, колкото повече ги има човека,той се самозабравя и вярва че няма друга алтернатива на развитие.
Анонимен коментира:
Вярно е че водата е ценен дар и е свещенна, но колкото и да сте вярващи в Бога, човека си остава човек, ще си изхвърли опаковките от продуктите които е консумирал в някоя река, около течашта чешма или в природата и ще си помисли-Аз съм освещаван християнин аз вярвам силно в Исуса, втрешно съм прасе но моя спасител ще ми прости, защото той всичко прощава и парички ми дава. Пак ще си купя биричка, бутилката ще си я хвърля в гората до строителните отпадъци, после ще отида на църква ще ме поръсят със светена вода и пак съм чисст и Христос ще ме вземе в рая щото ме дари с пари и сега съм богопомазан...
Анонимен коментира:
Това с чистотата в дома е вярно и с изхвърлянето на някои предмети от къщата е вярно. На мен ми го подсказаха мои съюзници преди битката с демоните. Всичко опира до здрава психика, две битки съм водил до сега, много е трудно да удържиш на атаките им Те винаги желаят да поемат контрола над тялото за да ме убият, но аз знам какъв е залога-ЗНАНИЯ това е клкюча за изход от скапания земен свят.
Анонимен коментира:
Аз съм се борил с такива сили. За мен това са природни духове, имат огромна сила и само добри съюзници могат да ги надвият. Есента на 2014 бе последната ми битка, бяха много демони, изпратих ги както винаги в центъра на Земята, но с часове се чудех каде е слабото им място. С нож изрязах дланта си, а с кръвта намазх растенията. Такива битки не са за обикновенните хора, нужна е много смелост. Дни след победата се случват странни работи, като да пропадна в друг свят и за последно да ми теглят едйн бой...
Анонимен коментира:
Мари Пепи,ако си избрала пътя за спасение на Христоса да знаеш че горе има две врати на едната пише вход за християни на другата за мюсулмани. Ако желаеш спасение трябва да не стигаш до тези врати. Тълпата винаги води в грешна посока!
Анонимен коментира:
Две прасета си говорили. -Кога ще свършат зверствата на хората? -Когато всички хора станат будисти! -Че то такъв свят има ли? -Има ама там няма прасета.
Анонимен коментира:
Ако изгаряте от желание да сънувате хубави сънища е нужно да достигнете отговора на един въпрос. Защо диска на Луната е малък когато е високо в небето, и става голям близо до хоризонта, същото важи и за Слънцето? При слънчево затъмнение и двата диска и на Луната и на Слънцето са по-големи от нормалното! Ако бях Глупак щях да си помисля че отговора се крие в разстоянията, но в действителност когато Луната е близо до хоризонта е много по далеч от очите ни а всъщност е голяма...
Анонимен коментира:
Измислици, Луната е със студено ядро, гравитация нищожна, по линиите набраздени в долния полюс можвм да съдим че някога може би се е въртяла около оста си, но и втова има доза съмнение, възможно е да са създадени изкуствено.
Анонимен коментира:
Първите две шестици са ми месеца и датата на раждане, като сборувам цифрите от годината на раждане ей ти и третата шестица. Може би заради вярата ми в Тангра ме наричат Антихриста, спомням си в индианския свят хората се страхуваха от мен, ама Звяра е грозно име...
Анонимен коментира:
Сън предупеждаващ ме за събитие,което се случи 20 години след съня ми,преобърна представите ми за света.
Анонимен коментира:
Различията между хората идва от желанието на Твореца да ни раздели на различни видове грешници. Целта на играта е да се освободиш от човешкото тяло чрез еволюция. Както сме еволюирали от динозаври в бозайници.
Анонимен коментира:
Прочетете книгите на Карлос Кастанеда - Учението на индианеца Дон Хуан обяснява света в кйто живеем, да наричаш извънземни тези сили означава че не познаваме света в кйто живеем.