Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименЩо е то човек?
Сънищата ни подсказват в какъв свят живеем. Аз сънувам често че съм ученик и попивам знания, понякога съм и инспектор на знанията на други ученици. Ето какво съм научил в общи линии. В истинският свят-Слънчевата пирамида ние сме безброй малки светлинки, обичаме се помежду си и винаги искаме много да знаем, свързани сме помежду си с общо съзнание наречено Твореца то ни дава възможност да виждаме околния свят. Когато жаждата ни за знание нарастне идва време за израстване в еволюционната ерархия, Твореца ни подсказва кое растение да си изберем. Растенията там са различни,защото могат и да се движат, ние се раждаме в такива растения и искаме да покоряваме и други растения. Кацаме на избраното от нас растение и то ни поглъща. Попадаме в друг свят Лунната пирамида-лишени сме от тяло в Слънчевата пирамида докато не извоюваме новото си тяло от Лунната пирамида. Света на сънищата, това е Лунната пирамида. Там има много други по малки пирамиди един от тях е свят Земята. В пирамидата на Земята има още по малки пирамиди пирамида на водния свят, пирамида на сухоземния свят и пирамида на въздушния свят. Ние трябва да покорим всички тези пирамиди за да извоюваме изхода си от Земната пирамида. Когато сме в Земната пирамида притежаваме тяло което живее в миналото в сравнение с Лунната пирамида. Чрез начина си на живот, консумиране на вода и храна ние събираме информация за това как да покорим света в който живеем. Когато заспим с тази информация отиваме в Лунната пирамида-настоящето и изграждаме пътека към възможния изход, ние постоянно сме в търсене на изхода. Ако сбъркаме изхода попадаме в друга пирамида например Марс, Юпитер, Сатурн всяка слеваща планета отиваш още по назад в миналото Света на динозаврите, от там изхода е почти невъзможен оставаш в плен на растението в което си попаднал. Ако откриеш правилния изход на Земната пирамида, попадаш в бъдещето Пирамидата на Венера. Това е Елфски свят в кйто твориш новата музика за Земята, новите модели за автомобилите, нови видове растения и животни. Излишно е да казвам че болката от този свят там е заменена с удоволствия. Така че смъртта е едно ново начало.
АнонименСфинкса, Грифона и Тулпа имат един корен
Тулпа е сзъдание от мисли на тибетски монах с мисия да предпази създателя си от неприятности. Това създание се движи в друго време, винаги е в бъдещето и прави капани на хора с ралични възгледи за живота в сравнение със създателя си. Да предположим че монаха е в тибет и си каже молитвата наобед в европа е сутрин рано информацията минава през слънцето и търси грешник седнал зад волана на автомобила си изгаряйки кислорода се превръща в мишена, за секунда си отвлича вниманието и в следващия момент вече е късно за реакция.....Грифона е по-страшно същество то е създание на човек който е живял на този свят в предишен живот. Грифона е моногамно същество веднъж роди ли се неговия създател то подготвя хората с болести като Чума. Подобен вид сщества като Грифон и Тулпа работят в тандем, като създателя на Тулпата усеща присъствието на създателя на Грифона. Начина да се предпазиш от такъв вид същества е в познанията за света в който живеем, тук не е състезание по събиране на пари, и никаква вяра в Господ няма да те спаси ако сърцето ти е омазано в АЛЧНОСТ и ЕГОИЗЪМ.
АнонименИстината за индианския свят
За да достигнеш бушменския свят, трябва да минеш първо през индианския свят.В едно индианско общество при размножаването си всеки седми човек му се пада честта да е малко по-глупав и да обърква останалите хора от стадото. На определен цикъл от време се ражда специален човек-глас на природата. Този месия организира хората на групи според интересите им. Има връзка с твореца и е проводник за знанията към хората. Индианците не са имали тоалетни. Правели са го като котките, в земята с изкопана предварително дупчица. За предпочитане е било да се изхождат близо до дърво, защото след време то се превръща в антена на мислите им. Та да се върнем на хората които объркват една част от стадото. Хората наподобяват овце един като сбърка другите го копират. Когато тези грешки станат в изобилие, групата на съгрешилите се поставят в отделно стадо. Минават изпитание в сънищата си след което се решава бъдещата им съдба. Например друго стадо ги напада и пренася в жертвоприношение. Ако в дадено стадо се появи човек с прекалено омърсени мисли го качват на пирамидата и жертвоприношение. Пирамидата символизира еволюционните стъпала на прераждания на душата-най отдолу са растенията, следват водни същества,копитни животни, кучешки,котешки,птици,човеци,елфи и най отгоре огнени човеци-АНУНАКИ. В омърсения свят над човеците са орки и над тях Ледени великани. Живеем в свят на противоположности, всеки трябва да е наясно че има специално местенце за него.