Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Как да получим отговор на въпрос по време на сън?

Как да получим отговор на въпрос по време на сън?

  • 12.03.15 10:19#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Как да получим отговор на въпрос по време на сън?Съновиденията могат да не свържат с информационното поле и по този начин можем да си отговорим на важни въпроси. В тази статия ще ви запознаем със специална практика за работа със съня.
    Когато спим физиологията на организма почива, но мозъка и подсъзнанието продължават да работят активно. Стресовете,безпокойствата и преумората могат да активизират вашите страхове и получената информация от интуитивният канал често не се помни при събуждане.
    Подготовка за практиката
    За да получите отговор в съновидение на важен въпрос или да намерите отговор на заплетена житейска ситуация е необходимо да се подготвите чрез специална практика.
    Постарайте се преди заспиване да бъдете спокойни. Можете да направите медитация, да се отпуснете или да използвате аромати които ще ви умиротворят.
    Преди да легнете да спите налейте чаша с вода и оставете до вашето легло. Съсредоточете се върху въпроса които ще зададете. Той трябва да бъде важен за вас, не трябва да задавате въпроси от любопитство.
    Вземете лист и запишете въпроса и опишете това което ви вълнува в най малки детайли. Поставете написаният лист под чашата.
    Преди да заспите си повтаряйте: Тази нощ ще получа отговор на въпроса си по време на моя сън и получената информация ще е използвам за благото на всички хора. Представете си, че се потапяте в чиста вода все по дълбоко и по дълбоко където не може да проникне и слънчев лъч. По такъв начин ще можете да установите контакт със своето подсъзнание.
    Сутринта когато се събудите изпийте на малки глътки водата от чашата. Постарайте се да не мислите и с никои да не говорите.
    Прочетете внимателно своя въпрос записан на листа под чашата, обърнете листа и започнете автоматично да пишете. Ако не си спомняте нищо или не сте могли да получите отговор на зададеният от вас въпрос, след час пак прочетете въпроса и напишете това които сте си спомнили.
    Ако не сте получили отговор на вашият въпрос трябва да опитате отново и така докато установите контакт с вашето подсъзнание и получите отговор на интересуващият ви въпрос.
    За да имате успех в това начинание трябва да сте упорити и практиката ще ви даде удивителни резултати.
    ВСЕКИ ЧОВЕК Е СПОСОБЕН ДА РАЗВИЕ СПОСОБНОСТИ ЗА РАБОТА СЪС СЪНОВИДЕНИЯТА И ДА ОСТАНОВИ КОНТАКТ С ИНФОРМАЦИОННОТО ПРОСТРАНСТВО, НО ЗА ТОВА Е НЕОБХОДИМО ЖЕЛАНИЕ,ВЯРА И МНОГО ТРУД.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.03.15 07:11#2Monny MonsterrMonny MonsterrНовакРегистрация: 25.01.14Град: БлагоевградОтговори: 13от: Как да получим отговор на въпрос по време на сън?Здравей! Темата е страхотна, аз съм се опитвала да... установя контакт със съня. Донякъде успях, но както и да е... не съм пробвала да получа отговор. Искам да попитам ако случайно си запозната по-обстойно, мога ли да задавам лични въпроси (които не засягат други хора, а са да кажем... свързани със здравословен проблем)? И другото което ме интересува е дали ще получа отговор ако задам въпрос свързан с нещо като вид религия или духовно учение. Чудя се дали моето подсъзнание може да ми даде отговор за нещо, което е отвъд, което е нематериално и е така да се каже по-висше.ОтговорОтговор с цитат
  • 15.03.15 09:20#3Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89от: Как да получим отговор на въпрос по време на сън?Подсъзнанието ни крие много неща аз съм опитвала да получа отговор на духовна тема и съм успявала Задавай въпроси които наистина те интересуват и ще получиш отговор важното е да го откриеш и разкодираш защото понякога е доста трудно, но това не трябва да ни отказва ОтговорОтговор с цитат
  • 25.03.15 12:06#4ВиракочаВиракочаНовакРегистрация: 10.02.15Град: РазградОтговори: 22от: Как да получим отговор на въпрос по време на сън?Трябва да имаш силен духовен водач за да получаваш отговорите на въпросите, а мое мнение болшинството от хората си носят главите само за да похапват. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest