Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Как да видим аурата на хората - практически съвети

Как да видим аурата на хората - практически съвети

  • 21.03.15 05:37#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Как да видим аурата на хората - практически съветиАко искате да видите аурата на други хора то е необходимо да знаете някои основни правила.
    Както във всички духовни практики е важно да пъдете в спокойно и отпусната състояние.
    Не всеки човек може да види аурата в цветове но това не означава,че всичко е загубено. Просто някои хора са по чувствителни и емоционални и лесно могат да почувстват и видят.
    Ако от първият път не се получи не е необходимо да се предавате. В случая е важна практиката.
    Най добре би било да започнете да работите първо с партньора си. Пробвайте да видите неговата аура и след това преминете на други хора.
    Ето някои съвети които непременно ще ви помогнат в това пътешествие.
    Отпуснете се, не само тялото но и ума, емоциите. Няма да можете да видите аурата на никои ако сте напрегнати.
    За това упражнението за виждане на аурата е необходимо да се практикува сутрин. Намалете осветлението. Това ще ви помогне да видите аурата.
    По лесно ще ви бъде ако вашият партньор седи пред светлината.
    Вдишайте дълбоко и издишайте. Разкрийте своите способности и възприятия чрез дишане. Вдишайте знания издишайте съмнения. Помнете , че във вселената подобното превлича подобното. Вие трябва да сте спокойни и възприемчиви и да вярвате, че можете да почувствате или видите аурата на вашият партньор. Когатосе отпуснете ще видите партньора си в мека светлина. В този момент погледнете повърхностно на него, не гледайте направо в него. Оставете вашето съзнание да се движи покрай неговото тяло. Възможно е да почувствате, че вашето внимание се привлича от главата на вашият партньор. Това действително е така, учените споделят, че главата е силен проводник на аурата на човека. Трябва да се има под предвид , че всеки опит е индивидуален и мажете да срещнете някои затруднения. В такъв случаи се концентрирайте върху главата или плещите на партньора си.
    Възможно е да видите бяло сияние което излиза от партньора ви. Това е неговата аура в момента. Осъдете видяното със своя партньор.
    За да се осъществи това ваше начинание е необходимо практика много практика. Колкото повече тренирате толкова по- добри резултати ви очакват.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.03.15 04:41#2ВиракочаВиракочаНовакРегистрация: 10.02.15Град: РазградОтговори: 22от: Как да видим аурата на хората - практически съвети Или прочетете книгите на Карлос Кастанеда те са 11 на брой, това е цяло учение на индианците Толтеки, една възможност да напуснеш тоя свят без да умираш, ключа е в сънищата и светлината която излъчва тялото. Да се превърнеш в толтек или човек на знанието означава да промениш изоснови начина си на живот, нещо непосилно за съвременния човек отдаден на материалния свят. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest