Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Моята България

Моята България

 • 25.10.14 01:20#1SunnySunnyНовакРегистрация: 18.08.12Град: СофияОтговори: 15Моята България За мен България е всичко. Най-прекрасното кътче на света. Където да съм по широкия свят аз пак ще се върна в моята България. 25 тежки дни изкарах извън нея и се поболях. Без българска реч омайна сладка, без прекрасната българска кухня и най-важното за мен моите близки хора. Зад доволната ми усмивка се криеше една тъга и самота. Една гигантска дупка беше зейнала в душата ми. Дори прекрасната архитектура на Прага и спокойствието на Кладно нищо за мен не беше по красиво и по спокойно от родния край. Който каже, че в чужбина е по-хубаво от родния дом или лъже или не му пука за родината.
  Всеки път ми става тежко щом се замисля в какво положение е родината ми. Щом тя е в ръцете на пълни идиоти които се водят за политици. Защо ние народа позволяваме да се държат с нас така, все едно сме едно нищо. Крадат от нас без да им мигне окото, а ние нищо не правим и чакаме чудото да се случи без да си мръднем пръста. Трудим се цял ден на тежка работа за да получим една кирлива заплата от има няма 300 лева, които за нищо не стига. Защо още мълчим докато гледаме как нашите близки напускат родината ни за да търсят по-добро бъдеще за тях и където ще бъдат „щастливи”? Една голяма част от тях не намират това щастие те стават меко казано роби и работят по 12 и дори по 16 часа на ужасни условия за труд за едни смешни пари само и единствено близките им в родния им дом да са добре. Но пак мълчим, защото чакаме неволята.
  До кога ще продължи това? До кога ще сме роби? До кога политиците ще ни мачкат? Това няма да спре докато ние не се стегнем и спрем всичко това. Нека още не ни пука, че нямаме нищо , нито здравна система, нито образователна нито нищо. Разбрах нещо в нашето здравеопазване Или здрав или мътъв. Средно положение няма! А образованието ни е под всякаква критика. Пълен хаос меко казано. И в крайна сметка в училището нищо съществено не се научава. А учителите търпят психически тормоз от страна на учениците всекидневно с тяхното неуважително отношение към тях. Но и някой учители не са цвете за мирисане и подлагат учениците на ужасни образователни методи, които не са ефективни . А пък в учебниците има толкова излишна информация, че си нямате на представа . Самата образователна система е ужасна сама по себе си затрупваща младежите с купища излишна информация. Имате ли си на представа какви глупости учим?
  Защо народе още спиш? Подиграват се с теб! Боли ме как се отнасят с народа ми, културната и историята. Лъжат ни всеки един божи ден. От сутрин до здрач. Ние забелязваме лъжата, но се правим, че не сме я чули, защото е „по добре за нас” , че си мълчим. Напротив не е добре и ще става по-зле с всеки един изминал ден, ако не се вземем в ръце, спрем да се оплакваме от всичко и не спрем това което се случва в парламента. НИЕ СМЕ СИЛАТА, А НЕ ТЕ! Те са просто сбирщина клоуни, които ръсят шега след шега и после зад гърба ни се присмиват и ни смятат за пълни идиоти щом могат да крадат от нас без ние да възразим за това. Те ни ограбват, ограбват и благата на родината ни циганизират ни и турционизират ни с тяхната музика, кино и медия. Вие просто не разбирате, че те искат да притопят българския народ. Защо сме нужни да слушаме нискоинтелигентна им музика, където няма грам замисъл в нея, изпълнявана от натруфени, неталантливи, глупави момичета, които не знаят от коя страна се държи микрофона. А клиповете са под всякаква критика… Порното е по цензурирано от това музикалните им клипове. Както се пее в една песен на Сарафа: „ Чалгата свири по радиата мама са ви… ходите си по селата .София стана като шопска салата на кючеци ли възпитавате децата…” . Замислете се малко на какво учим децата ни с това. Чалгата учи момичетата, че е хубаво да си разкрепостена и че е яко да си на 13 и да си спала с всички мъже от квартала. А при момчетата че е супер яко да си мутра.Такива ли искате да бъдат и вашите деца? Изобщо пука ли ви за това какво е бъдещето на нашите деца. Ние младите сме гласа на нашето бъдеще. Не искам моята страна, моята България да бъде обезчестявана по този начин. Векове история е потъпквана по най-долния и мръсен начин и всичко което българският народ е преживял да бъде зачеркнато с лека ръка. Защо го позволяваме? Обичам родината си повече от всичко на света и тъна в скръб щом я погледна с рушащи се предприятия, рушащи се пътища, ограбване на благата, лъжи, корупции и най-лошото как на народа не му пука, че неговата родина се разрушава…
  Аз съм българче свободно,
  в край свободен аз живея,
  всичко българско и родно
  любя, тача и милея.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 25.10.14 03:39#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Моята БългарияТова е резултат от любовни трикове, в които има много силни играчи, както знаем едни по раните си, а други по скалповете на пояса.

  Механизмите са нещо изключително важно за разбирането на движението и причинно следствената връзка. Руският гений е учил в математико-механически университет, а след като доказа онази работа, каза, че управлявал света. Той отказа 1 000 000 долара, за да не може някоя кукла да го топли през студените северни нощи. Защо направи така? Защото агентките проучват всички хора кой как върши оная работа. Те казват за подредените и победени от тях и техните интимни приятели: "има или няма шанс". След като информацията е затвърдена, то това се превръща в съдба по шаблонна преценка. Той се е представил зле, което значи, че никога няма да се представи добре, защото един милион от небето е твърде рядко явление, за да се вземе предвид. Това не го е решил той, а информационно-ценностната система e решила, че не заслужава това нещо. Жените не позволиха той да е здрав, богат и щастлив, поради съпротивата и омразата си срещу "слабаците в леглото".

  Благодаръ за вниманието.

  Всъщност има какво още да кажа, както винаги. Ако си гледала(съмнявам се) достатъчно порно, то би знаела какви са тези секс агентки - често са на много ниско ниво, което отговаря на средностатистическа жена. Те са така тромави и негъвкави, че е съвсем нормално за тях да нямат нито креативност, нито подвижност за осъвременяване на информацията. Да не говорим пък за редовни посещения да проверят как стоят нещата. Това е.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 26.10.14 04:37#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Моята Българияясно ми е какво провокирам - как се справям сам с това си е мой проблем, не се грижете и притеснявайте за което.

  Когато искаш нещо да се промени е необходимо да се запознаеш с механизмите, довели до тази реалност. Те понякога не са тези, които на всички ни биват представени, ето защо опитите за промяна са неуспешни и остава единствено смърттта. Тя носи промяна, но не мислите ли, че също така е и творец на голяма част от тези неща? Публично изказаните причини почти винаги прикриват реалните, които са изписани с малки букви. Извини ме Поли, но мисля, че изказваш точно публични неща, с което се замъглява търсенето по следа, и резултата е известен - нищо и половина.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 26.10.14 07:13#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Моята Българияабсолютно нормално - някой си пуска тема и мълчи при почти всеки опит за разговорОтговорОтговор с цитат
 • 27.10.14 11:32#5********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Моята Българиясега всъщност се сетих за името БългарѝяОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest