Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Какви са признаците момче да харесва момиче

Какви са признаците момче да харесва момиче

  • 23.10.14 02:02#1БоянаБоянаНовакРегистрация: 26.06.13Град: -Отговори: 11Какви са признаците момче да харесва момичеМоля кажете какви са признаците момче да харесва момиче?Моля кажете аз нямам никаква представа.Все пак аз съм момиче трябва да знам!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.10.14 10:56#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какви са признаците момче да харесва момичеиска да ѝ направи снимка?

    http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/013/3/d/3d56d25046a33115ac992fa5e51ebf30-d5re5dy.jpg" alt="" />
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.10.14 06:21#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какви са признаците момче да харесва момичемомиченце, ако не предприемеш нещо, то този, който харесва момчето ти ще си го заима постепенно като своя невестаОтговорОтговор с цитат
  • 27.01.15 12:11#4ТедиТедиНовакРегистрация: 26.01.15Град: СофияОтговори: 8от: Какви са признаците момче да харесва момичеЕеееми, при всеки е различно? В моят опит (който май не е кой знае колко голям, хаха) имаше момче, с което никога не съм разговаряла и ми пише по фейсбук, търси интереси и после ми признава, че ме е харесвал. А всъщност ми е съученик, от един клас сме. А никога не бих предположила, че точно той би харесал смотано момиче като мен! Та, както и да е. Идеята ми е, че при някои въобще не се разбира, хаха, и най-малко очакваш, докато не си признаят. Иначе преди едно друго момче, преди гимназията, ах, толкова много години ме харесваше. Опитваше да ме заговоря. Всъщност, във втори клас ме пита дали бих е омъжила за него... Мисля, че това е голям признак! Но да, опитваше се да ми привлече вниманието. Правеше ми рози от носни кърпички. И това е един от най-очевидните момчета. Но сега, в гимназията като съм, има още едно очевидно момче, пак от класът ми. Все ме кара да ходя някъде с него, настоява ли, настоява. А аз все не не. И все ми правеше комплименти „красиво, умно момиче“, „както и да изглежда другата, пак бих избрал теб“ и не знам си какво още. Също така и често ме гледа? А имам и малко съмнения в момчето, което аз си харесвам... Приятели сме, доста сме споделяли мнения за живота, философиите ни и т.н. Казвал ми е нещо от рода „не знам защо, но на теб ти признавам най-много“. Моля ти се, в осми клас беше написал текст на песен и ми я изпраща по скайп и отварям файла и долу пишеше „dedicated to teddy“. И... понякога го е грижа, предполагам. Sigh, не обичам да споменавам за писането онлайн, но... Един път ми беше казал, че твърде много хора му пишат наведвъж (аз не му бях писала тогава) и че едвам смогва. И аз му казах „добре, сега с един човек по-малко ще се занимаваш“, т.е. че ще го оставя намира. И от тогава гледам да не го занимавам особено със себе си (като се има на предвид, че преди доста му спамех по скайп, горкият ). И така свикнах все едно леко го игнолирам. Мноооггго рядко му пиша първа аз, почти не го заговарям първа в училище. Но той ми пише почти всеки ден. Всеки ден в училище поне по една дума ще ми каже. И, не знам. Може би това е неговият начин - да ми дава някакво внимание, въпреки че аз изглеждам, че не го правя, а го искам.

    Та, така. накратко, какво искам да кажа - всеки е различен. Както и момичетата! Всички показваме, че харесваме някого по различен начин. например, аз мисля, че го показвам като гледам все да го подкрепям, да му давам самочувствие, да го изслушвам и все едно да се грижа за него.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest