Любовта е живот

  • 20.10.14 09:23#1МирославаМирославаНовакРегистрация: 02.02.14Град: БургасОтговори: 16Любовта е животЛюбовта е онова, банално понятие, което прави света розов, което дава надежди и сила да вярваш, да прощаваш, кара те да се чувстваш значим, тя прави човекът най-висшето същество, способността да обичаш те прави човек, допълва те, тя прави човек пълноценен, кара го да оценява малките неща, значимите неща.
    Помага ти, да преглътнеш болката, да простиш лъжата, а на тяхното място да дадеш любов, неограничена и искрена любов. Любовта е живот, тя създава, гради и поддържа, не може да бъде описана, тя се усеща, чувстваш топлина, чувстваш сигурност, това е нейната същност, тя е доброто в света, тя е ангелът на небето , тя е светлината, тя е всичко нужно на човек.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.10.14 04:00#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Любовта е животНали осъзнаваш,че малко хора ще оценят тези неща,а още по-малко ще ги разберат Мирослава?
    Хората просто биха го прочели без капка мисъл,ще те поздравят,че си го написала много добре,ще се почувстваш добре,но това ще е лъжа.

    Отново започвам да се запитвам,защо са така устроени нещата и дали е така само тук в нашата хубава държавица.

    Да вярно е това,което си написала,но рядко проявено е.Пък и не е за дълъг период от време,хората така сме устроени,че си омръзваме рано или късно.

    Родителите ни обичат ли се все още така,както са се обичали и преди?
    -Разбира се...че не,любовта е нещо необяснимо,при всички е различно и никога не става ясно как се проявява,защо и кога свърша(Но мисля,че отшумява лека по лека).

    По-скоро Справедливостта е живот,защото справедливостта сама по себе си въвежда честността,а от там идват и всички останали добродетели,щом имаме всички тези неща,ще се породи и истинската любов,вечната-ако ги имаме тези неща,вече можем да добавим,че Любовта е +"щастлив" живот.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.10.14 07:28#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Любовта е животЗнаеш много добре, че това е и смърт. Съществата просто имат ерекцията, силата, както и резачката, за да достигнат вас. Като не се срещаш със смъртта лично по-добре не се изказвай по въпроса. Щото като дойде момента да я избегнеш и ти кажем как, то се получават идиоти във власт, нещо като ебящи се малки деца.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.10.14 08:55#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Любовта е животмирослава говори за порнографията. Всички боклуци могат да шибат, поради техните жертви от същата нация мангали. Това е свят на кучета, не на хора, така че може да кажеме правилното и уместно: бау бау бау бау...ОтговорОтговор с цитат
  • 25.10.14 04:47#5емилия илиеваемилия илиеваНовакРегистрация: Град: СофияОтговори: 24от: Любовта е живот ,, Всеки огън догорява, всяка радост отшумява, само в спомен се превръща любовта!Но за този миг едничък,в който някой ни обича, бихме дали всичко на света!" ОтговорОтговор с цитат
  • 26.10.14 05:21#6********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Любовта е животЧак пък всичко ... не е необходимо, освен за грабеж.
    Има любов с грабеж и смърт, но когато не можеш да убиеш, за да захраниш онази кръвнишка сила, която ни прави силни и уверени, привлекателни и магнетични - има ли любов която да не е любов на гъзове, на прости и ментално бедни хора, на свити и ограничени..., но пак да е със стил и нещо по-приятно, да не е завличаща надолу в пропасти и кал, в утайки. Не такава водеща до пазарските торби и автобуса рано сутрин до завода, а ...
    Май няма силна без убийство, значи трябва да си намерим някой да умре, или пък да дадем от себе си по малко от живота...

    дъра бъра дъра бъра...

    Но се пак - искате без смърт, но говорите за вечна...май е най-добре лесбиики тънки и красиви да се занимават със това. А тогава... без баналността как е?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest