Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСънувах, че убивам плъхове
Здравейте, Каракочев, доста късно се намесвам, да си кажа и аз мнението, сънят ти сигурно се е сбъднал, но пък така ще знаеш занапред как да си тълкуваш "видяното" насън. Всеки сън зависи най-напред от възрастта и занятието на сънувалия. Затова такъв сън за мъж на средна възраст на работа в сезона на отпуските означава да замества някого и да работи двойно, когато хич не му се работи и изобщо ще те е яд, но няма как, бий с юмрука като на конвейер. Във втория план за мъж с имоти и състояние или с нещо новопридобито плъховете символизират дребни, нагли крадци, джебчии, такива, които те обират в тълпата или ти тарашат мазето или селската къща, или ти отмъкват мотора/колата/велосипеда. Малките котета символизират полицията, безпомощна да се справи с "неизвестните извършители". Изземваш функциите на хората на реда, приятелю! Сънят може да означава една мечта, един блян как да си отмъстиш, ако вече са те отарашили или обрали посред бял ден, както може да означава и желание да се справиш занапред, ако имаш нещо за крадене и понякога заспиваш с мисълта, че няма да го видиш на другия ден. За съвсем млад и влюбен мъж подобен сън може да означава разпри с конкуренти за Мацката на сърцето, но не се изкушавам да тръгна по тази пътечка, защото в съня ти котетата са повече от едно. Все пак го споменавам. Желая ти здраве и късмет! А.Ф.
АнонименЗадгробен живот
Уважаеми Неделчев, видно от съня, вие се опитвате да направите нещо и все още не сте постигнали резултат, който да ви донесе нещо мечтано (например прием в университет, повишаване в длъжност, извършване на някаква работа сам и спестяване на средства, защото няма да плащате на друг, спортна победа - примерно тенис, голф, джудо, и подобни неща), поради което сте крайно недоволен от себе си и се самокритикувате. О, не, вие виждате лицето си, дори се виждате двоен - двете малки момичета с отрязаните ръце. Как се самокритикувате наум? Какво си мислите за себе си и какво си казвате? Според мен сте донякъде максималист, казвате ли си: "Кьопав съм като госпожичка" (например). Постоянството е ключът към успеха. А "призракът, заклещен между световете" издава личност със сериозни намерения в белетристиката. Успех! Сънят ви не е лош, просто имате притеснения, че нещата не стават бързо, както искате. Ваш А.Ф.Ф.
АнонименБъдещата ми дъщеря?
[u][u]"Тази вечер ми се присъни следното нещо. Сънувах, че сегашната ми приятелка ражда. Аз съм до нея плътно и чакаме бебето да излезе. Когато то се роди видях, че си имам прекрасно малко момиченце. То беше повито в розово одеяло и почти не шаваше. След тази сцена се появява майка ми и ме пита как ще кръстя дъщеря си. Аз и казвам името трябва да бъде с "А" и изведнъж пред мен се появи един огромен списък с имена и аз си избирах. Спрях се на името Антония, но майка ми ми каза: - Не. По добре я кръсти "Авда". То е старо име, но ще и донесе късмет. Аз се почудих що за име е това, но се съгласих и тръгнах да звъня на жена си, че съм избрал име за детето и се събудих. Може ли да ми го разтълкува някой?" Уважаеми г-н Банкай, цитирам целия ви сън, защото го приех като предизвикателство. Откъде вашата майка знае, че името Авда е много старо име? Това име - правилното му произношение е като автомобилите "Ауди", обаче с "и" което по-скоро е "ъ", "Аудъ", дори "Аудиъ", е древно скитско име, вероятно на повече от 3-4 хиляди години. Това е учудващо, както и че сънувате "на сцени". Според някои руски изследователи името е типично за скитите от голямата тюркоезична общност Сака, доколкото си спомням, с някакви фонетични промени е достигнало в мъжката си форма до наши дни като "Айдън". Сцените в съня ви са свързани тематично, но между тях има нещо като сривове във времето: вие сте в родилното, изведнъж виждате бебето повито, изведнъж майка ви, след което очевидно сте се озовали някъде много далече, щом след казаното от майка ви трябва да звъните по телефона на приятелката си. Замислям се дали това е един сън или сте се пробудили, а след това отново сте заспали, за да си досънувате развитието на сцената, която ви е харесала. Ако е така, продължението е близо до това, което се нарича "автопрограмиране". Позволявам си прогнозата, че вие евентуално тренирате насън за бащинство и ви желая сбъдване на желанията! Ваш А.Ф.Ф.
АнонименПомогнете ми, постоянно мисля за този сън
Уважаема Люби, наистина си сънувала кошмар, затова е най-добре да го разкажеш на родителите си. Нека те го обсъдят и решат какво трябва да се направи, защото не е хубаво да се сънуват кошмари. Така се губи от времето за сън, а сънят е изключително важен за доброто здраве. Ще ти обясня малко за кошмарните сънища, съдържащи духове, призраци, извънземни, динозаври и други. Такива сънища най-често възникват, когато човек спи в неудобно легло и спалното бельо е от синтетика, която шуми и лесно се наелектризира, също ако човек спи в прекалено студена или прекалено топла стая, когато сънят му е бил прекъсван от неприятни шумове, например от работещ в съседната стая през нощта телевизор или от песни, караници и крясъци на някоя компания в съседство, или пък от бръмчене на пералня, пусната на по-евтината нощна енергия, също и когато човек е вечерял късно и обилно и то храна с дразнещи подправки от рода на къри, както и ако изобщо не е ял или е вземал някакви лекарства, респективно пил алкохол (но това се отнася за възрастните). Възможно е родителите ти да свържат твоя кошмар с някоя от изброените тук причини, но също така анализирайки видяното от теб насън, те може да се досетят за истинската причина, което ще бъде много добре и кошмарът ти никога повече няма да се повтори. Съдържанието на сънищата кошмари по правило никога не се тълкува от науката. Такива сънища само се класифицират, а на изследване подлежат причините, които ги пораждат. С уважение: А.Ф.
АнонименСънувах го и след това се влюбих в него
Уважаема Александра Съни, според мен сънят ти е прекрасен, както и станалото наяве. Собственото ти сърце, ако е смело и напътствано от здравия ти разум, ще ти даде най-правилния съвет. Ами има чатове, мейли, скайпове, телефони, смс-та или есемеси (SMS), ваканции, пък и пролет идва, говорете си, пишете си, виждайте се, човек мвоже да обича пламенно и да си гледа работата същевременно, важното е обичта да е взаимна. С уважение А.Ф.Ф.
АнонименКакво означава, че друга жена е бременна от мъжа ми....?
Здравейте! Сънят ви е много кратък, но вече няма значение дали сте "видели" само това или е имало и други детайли. Щом сте се впечатлили, това е било най-важното. Според мен сънят се отнася конкретно за семейните ви отношения така, както вие ги оценяте в момента или "преживявате", и в никакъв случай за евентуална изневяра, изобщо не може да се тълкува в този план, нито пък, че ще се появи някоя хем "друга", хем "чужда" едновременно (явно се притеснявате от това). Възможно е мъжът ви да е споменавал (или искал, настоявал) за още едно и повече деца, както е възможно и двамата в началото на съвместния живот да сте мечтали за "пълна къща". Ако с времето доверието и любовта между вас са поизбледнели, то вие с лека тревога се опитвате да прогнозирате как ще живеете занапред. Причината за съня ви е тази тревога (без да я осъзнавате, може да се дължи на някакво огорчение, неразбираема студенина от страна на мъжа ви към вас, грижа, внимание, които сте очаквали, но не сте получили). И така в съня сте си припомнили миналите моменти, тоест "другата жена" в този сън сте самата вие преди време, а "бременността" символизира брака ви. Наистина сте били много по-щастливи, когато вие сте обичали мъжа си повече, отколкото сега, ви казва този ваш сън. Ако се опитвате да търсите прогностика какво ще се случи, според собствения ви сън трябва да се върнете назад в чувствата към мъжа си, да възкресите пламенната любов, която сте изпитвали към него. В известен смисъл това е тривиален съвет, но може би сте възпитавани в духа на традиционните ценности. Което е много хубаво само по себе си и ви поздравявам! С уважение - А.Ф.Ф.
АнонименСън със стара, вече необитаема къща
Здравейте, тези сънища може да означават много неща, но винаги е необходима подробна и конкретна информация за лицето, което ги е сънувало (възраст, семейно положение, деца, професия, здравословно състояние и др.). Искам да кажа, че е само ваше решението да потърсите интерпретация на съня си, съобщавайки повече сведения за вас самата. Много хора избягват съобщаване на подробности за себе си и са прави. Аз все пак си позволявам да обясня появата на осеяния с цветя път към къщата така: необходими са ви средства и обмисляте коя от къщите можете да продадете. Респективно сте на фазата "дали няма да бъде добре да се продаде поне едната, вместо да се рушат...". С уважение: А.Ф.Ф.
АнонименИма ли ангели?
Боже мой, Михала, уважаема Михала, пак глупости. А.Ф.Ф. (Не е нужно да обяснявам, че направо ме оставяш без думи!)
АнонименИма ли ангели?
Благодаря, уважението е взаимно, но не мога да отговоря от името на моите писания дали те са "най- правилни в своите заключения", питайте тях, Михала!
АнонименИма ли ангели?
Уважаема Михала, аз иронизирах начина ти на изразяване - прочети си пак написаното сама: "AFF моите уважения към теб и твоите писания, но винаги ли смяташ,че те са най- правилни в своите заключения." Та ти ме разграничаваш от моите писания! Боже мой, Михала! И какво ме питаш -дали винаги смятам, че те са най-правилни в своите заключения - тоест, моите писания са способни да правят собствени заключения, а аз да ти отговоря дали "смятам", че те са правилни (заключенията им)! Е, не, ти пишеш без да осъзнаваш смисла на думите нито поотделно, нито свързани в изречение. Затова ти препоръчах да питаш тях (писанията ми). Но да продължим: "Всеки има въпроси и различни отговори за това, което го вълнува." Тоест, искаш да кажеш, че на всеки свой въпрос човек си отговаря с различни отговори, така ли? Михала, и тук е по-лесно да се улови Михаля, отколкото да се намери смисъл! Продължаваме, близо сме до края, добре, че пишеш кратко: "Щом знаеш повече обясни и докажи." На подчертаното място между "повече" и "обясни" се слага запетая. Кога съм претендирал, че зная повече? О, да, ти смяташ така. Явно съм те впечатлил. Но тук аз споделям свое мнение какво може да означава дадено "нещо" в съня и обяснявам защо мисля така и се аргументирам. Последно: "Всяка теза се доказва." Така е. Но това е фраза "от друга вълна". А.Ф.Ф.
АнонименИма ли ангели?
Да, има Ангели.
АнонименИма ли ангели?
Със сигурност се делят на различни, но аз познавам само един Ангел, всъщност той дори се казва Ангел Ангелов, много хубав човек, малко черничък, щото е ром от махлата и малко бърка думите, защото не им разбира смисъла, обаче аз не му придирям, тъй като сме големи приятели. За невидимата реалност, да, Ангел е пребивавал в невидимата реалност и вероятно неведнъж, но за един случай си спомням кристално ясно, защото ми се наложи да му търся адвокат. Преди да разкажа за случая, трябва да поясня, че Ангел е еколог, почиства околната среда от разни отпадъчни железни предмети. И един ден идва у нас, "Мараба, Ачо, к`во става?" - викам аз, "Остай, остай" - отвръща той, това означава "Остави, остави", и разказва как почистил една детска площадка от люлки, катерушки и въртележки и бил сигурен, ама напълно сигурен, че никой не го е видял, тоест, намирал се е в невидимата реалност, обаче на пункта го хванали. Този случай му се размина с пробация, но можеше да бъде и по-лошо, защото веднъж Ангел падна. Тогава ходих да видя падналия Ангел с пропуск, защото беше арестуван, паднал от един електрически стълб след като срязал няколко километра жици, но вече излизам извън въпросите, а не искам да давам повече различни отговори, уважаема Михала, затова слагам точка. А.Ф.Ф.
АнонименСънувах битка между вълк и мечта
Здравейте! Важно е да се уточни вашата роля в съня. Вие бяхте: а) неволен свидетел на битката б) рефер в) зрител с предварително закупен билет г) довлечена от един от двамата плячка д) нито едно от четирите по-горе е) друго (напишете го). Девина, здравей! Липсваше ми! А.Ф.Ф. ОТГОВОРИ НА ТЕСТА а) Сънят ви показва, че сте авантюристична личност, способна да поема големи рискове. В скоро време съдбата ще ви изненада с подобна реална батална сцена и оттам нататък ще пишете дълги и подробни свидетелски показания, ще бъдете ограничени да не напускате пределите на населеното място докато трае разследването, после ще ви разпитват на съдебни процеси и т.н., Кумчо Вълчо няма да бъде доволен от вас, Баба Меца няма да ви прости за подробностите, съхранени в добрата ви памет, двамата ще се съюзят и в следващия сън ще видите продължението. б) Браво! в) Жалко! г) Аха, значи не вас е защитавала Баба Меца, а своя обед/вечеря/лека закуска/ордьовър и т.н. Пазете се! В живота имате завистници, които се опитват да ви напакостят, като ви пускат в гората без придружител! д) Нито едно от четирите по-горе. е) И тук писане, нали! добре де, копирайте си някой кошмар от другите сайтове, копи-пейст, знаете как става.
АнонименИнтересни факти за Ал Капоне
Благодаря! Аз знам още по-интересни факти за Ал Капоне от тези, които вие тук споделяте, но уважавам вашия ентусиазъм, сигурно едва сега сте ги научили, но по-добре късно, отколкото никога. Ваш А.Ф.Ф.
АнонименСънувах небето да пада върху мен
Привет, Нахт! Ако не се произнася така, извинете ме. Вашият сън ме върна в детството, когато четях Плиний Млади и се опитвах да си представя изригването на Везувий и последвалите пирокластични потоци и... и... и т.н. А вие какво сте чели/гледали напоследък и го сънувате, все още под впечатленията си? Вашият сън (това е сън, нали, не си измисляте фантастични разкази) съдържа елементи, които са като нишката на Ариадна за връщане в действителността, а именно изкуствената трева в/у полето м/у където беше там, и гласът на баща ви. В духа на добрата стара сънотълкувателска школа ще ви кажа, че наяве нещо ще сбъркате и ще ви се критикуват. Ваш А.Ф.Ф.
АнонименСънувах небето да пада върху мен
Съжалявам. Но все пак за нещо ще получите критики. Не съм си редактирал предишния пост. Искал съм да напиша "ще ви се карат", извинявайте. Ваш А.Ф.Ф.
АнонименКошмар със сълзи в очите
Уважаема госпожо, съжалявам, че късно прочетох вашето описание на съня ви и повтарящите се сънища. Моля ви да се успокоите, защото нищо лошо с никого няма да се случи. Но тревогата във вашите сънища именно за нещо лошо (сънищата още не са станали кошмари, но градират в тази посока от тревога към паника и ужас)- това означава, че на физиологично равнище във вашия организъм има някакъв дисбаланс, например недостиг на хормони, за което най-често прекият виновник е щитовидната жлеза и трябва да сте сигурни, че сте здрави, с други думи, ако не сте ходили на лекар, да отидете и добре да се изследвате. Ако искате, наблюдавайте дали появата на такива сънища като периодичност може да се свърже с фазите на женските състояния. Ако има съвпадения, тогава причината е там и в тази област е добре да имате солидно лекарско мнение. Една друга причина понякога се подценява, това е начинът на хранене, всякакви ограничителни диети или излишества също са в състояние да "населят" сънищата ни с тревоги и отблъскващи видения. Лично аз почитам дълбоко свети Николай Мирликийски и се дразня, когато претендиращи за принадлежност към числото на интелигентните го наричат "Мераклийски" (само споделям с вас възмущението си от други хора), но този благ светец, предполагам, дори не знае, че се е появил в съня ви, за да му придаде свръхестественост. Спокойно! Вижте нивата на хормоните, на захарта, погрижете се за тялото, за да ви слуша душата (опитах се да перифразирам поговорката). Ваш А.Ф.Ф.
АнонименКошмар със сълзи в очите
Извинете, забравих да добавя още една причина - ако вземате някакви медикаменти, лошите сънища са част от страничните им ефекти, но фармацевтичните компании го премълчават. А.Ф.Ф.