Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах го и след това се влюбих в него

Сънувах го и след това се влюбих в него

• 27.01.14 05:18#1aleksandra.sunialeksandra.suniРегистрация: 15.09.13Град: ГабровоОтговори: 1Сънувах го и след това се влюбих в негоЗдравейте ..
    Искам да споделя с вас тази моя история защото нямам верни приятели които да ми дадат съвет .
    Аз имам връзка от 3 г вече която е леко сложна наскоро
    Сънувах едно момче тои ни е семеен приятел много близък .. та накратко да кажа сънувах че сме заедно ..и след ден тои ме потърси и сега имам много силни чувства към него .. но тои е в чужбина и ... незнам какво да правя просто много съм объркана искам съветт :x:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.14 04:28#2A.F.F.A.F.F.Регистрация: 28.12.13Град: МелникОтговори: 37от: Сънувах го и след това се влюбих в негоУважаема Александра Съни, според мен сънят ти е прекрасен, както и станалото наяве. Собственото ти сърце, ако е смело и напътствано от здравия ти разум, ще ти даде най-правилния съвет. Ами има чатове, мейли, скайпове, телефони, смс-та или есемеси (SMS), ваканции, пък и пролет идва, говорете си, пишете си, виждайте се, човек мвоже да обича пламенно и да си гледа работата същевременно, важното е обичта да е взаимна.
    С уважение А.Ф.Ф.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.14 06:59#3ivan_st0ivan_st0Регистрация: 28.01.14Град: Велико ТърновоОтговори: 5от: Сънувах го и след това се влюбих в негоsatanata vijda vsi4ko i ni6to ne i otbqgva 6te stane ne6to i ti parva 6te razberej
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.14 02:46#4aleksandra.sunialeksandra.suniРегистрация: 15.09.13Град: ГабровоОтговори: 1от: Сънувах го и след това се влюбих в негоBlagodaryaa ti yjasno mnogo
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest