Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах битка между вълк и мечта

Сънувах битка между вълк и мечта

• 10.01.14 10:49#1RadegastRadegastРегистрация: 10.01.14Град: СофияОтговори: -Сънувах битка между вълк и мечтаЗдравейте, сънувах битка между вълк и мечка, която се развиваше на метър пред мен. Помня, че мечката се опитваше да ме защити.

Може ли да помогнете за този сън и значението му.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.14 02:50#2АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Сънувах битка между вълк и мечтаМечката е болест Пази се от грипа! Отвратилен е ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.14 02:53#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънувах битка между вълк и мечтаСлед като мечката е искала да го защити тогава?ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.14 03:33#4A.F.F.A.F.F.Регистрация: 28.12.13Град: МелникОтговори: 37от: Сънувах битка между вълк и мечтаЗдравейте!
    Важно е да се уточни вашата роля в съня. Вие бяхте:
    а) неволен свидетел на битката
    б) рефер
    в) зрител с предварително закупен билет
    г) довлечена от един от двамата плячка
    д) нито едно от четирите по-горе
    е) друго (напишете го).

Девина, здравей! Липсваше ми!
    А.Ф.Ф.

ОТГОВОРИ НА ТЕСТА

а) Сънят ви показва, че сте авантюристична личност, способна да поема големи рискове. В скоро време съдбата ще ви изненада с подобна реална батална сцена и оттам нататък ще пишете дълги и подробни свидетелски показания, ще бъдете ограничени да не напускате пределите на населеното място докато трае разследването, после ще ви разпитват на съдебни процеси и т.н., Кумчо Вълчо няма да бъде доволен от вас, Баба Меца няма да ви прости за подробностите, съхранени в добрата ви памет, двамата ще се съюзят и в следващия сън ще видите продължението.

б) Браво!

в) Жалко!

г) Аха, значи не вас е защитавала Баба Меца, а своя обед/вечеря/лека закуска/ордьовър и т.н. Пазете се! В живота имате завистници, които се опитват да ви напакостят, като ви пускат в гората без придружител!

д) Нито едно от четирите по-горе.

е) И тук писане, нали! добре де, копирайте си някой кошмар от другите сайтове, копи-пейст, знаете как става.

ОтговорОтговор с цитат
  • 14.01.14 09:22#5мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Сънувах битка между вълк и мечтаВ момента преживяваш много изпитания от живота В теб се бори доброто и злото искаш да победиш но не ти се получава раздвоен си между огъня и водата Дове ри се на собстевното си аз не се оставяй на безтегловността Имай повече доверие в себе си Борбена личност със силна воля си но все още не упражняваш силите си Е момента е настъпил изпробвай се на какво си способен и се бори
    успех
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.01.14 02:22#6antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънувах битка между вълк и мечтаСупер.На тепиха!!! :y: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest