- 27.01.14 06:14#1Какво означава, че друга жена е бременна от мъжа ми....?Здравейте, в съня си видях друга чужда жена бременна от мъжа ми!На мен ми е кофти, но се съгласявам. Все едно той е женен за двете ни и сега тя чака дете от него. Все едно сме като арабските семейства -разрешено многоженство на мъжът.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.14 01:41#2от: Какво означава, че друга жена е бременна от мъжа ми....?Здравейте! Сънят ви е много кратък, но вече няма значение дали сте "видели" само това или е имало и други детайли. Щом сте се впечатлили, това е било най-важното.
Според мен сънят се отнася конкретно за семейните ви отношения така, както вие ги оценяте в момента или "преживявате", и в никакъв случай за евентуална изневяра, изобщо не може да се тълкува в този план, нито пък, че ще се появи някоя хем "друга", хем "чужда" едновременно (явно се притеснявате от това).
Възможно е мъжът ви да е споменавал (или искал, настоявал) за още едно и повече деца, както е възможно и двамата в началото на съвместния живот да сте мечтали за "пълна къща".
Ако с времето доверието и любовта между вас са поизбледнели, то вие с лека тревога се опитвате да прогнозирате как ще живеете занапред. Причината за съня ви е тази тревога (без да я осъзнавате, може да се дължи на някакво огорчение, неразбираема студенина от страна на мъжа ви към вас, грижа, внимание, които сте очаквали, но не сте получили). И така в съня сте си припомнили миналите моменти, тоест "другата жена" в този сън сте самата вие преди време, а "бременността" символизира брака ви. Наистина сте били много по-щастливи, когато вие сте обичали мъжа си повече, отколкото сега, ви казва този ваш сън. Ако се опитвате да търсите прогностика какво ще се случи, според собствения ви сън трябва да се върнете назад в чувствата към мъжа си, да възкресите пламенната любов, която сте изпитвали към него. В известен смисъл това е тривиален съвет, но може би сте възпитавани в духа на традиционните ценности. Което е много хубаво само по себе си и ви поздравявам!
С уважение - А.Ф.Ф.
ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest