- 28.01.14 06:27#1Помогнете ми, постоянно мисля за този сънЗдравейте, за пръв път пиша тук. Не съм много ориентирана. Извинявам се, ако направя нещо грешно.
Сега да започна. Сънувах много странен сън. Не мога да го разтълкувам. Много се уплаших. Започвам да разказвам:
Бяхме в друга къща - не в нашата, но роднините ми твърдяха, че е наша. Не помня да сме се местили. Изведнъж малката ми сестричка излезе от стаята и запчна да говори с някой (тя е на 7 години). Аз излязох и я питах с кой говори. Тя ми отвърна, че не може да ми каже. После някак я нави да ми каже и тя каза, че е говорила с някакво момче. Не помня как му беше името, но беше нещо като Хенри (ние със сестра ми много често се караме и нямаме много добри отношения в реалният свят, но в съня имахме страхотни отношения. Аз я предпазвах.). След като тя ми каза с кой говори аз я помолих да кажем на мама и тате и да повикаме свещеници. Тя се съгласи да говорим с мама и тате, но не искаше да викаме свещеници. Казах на мама и тате, но те не ми повярваха. После без сестра ми да знае казах на най - добрата си приятелка. Пропуснах да кажа, че и и двете със сестричката ми виждахме духът. С най - добрата ми приятелка взехме една кола и тръгнахме да търсим нищо. Като се прибрах казах на сестра ми да говори пак с духа, но тя каза че не може вече и избяга. Преди това духът беше казъл, че тази земя е негова. След време намерихме братовчедката на починалия и тя кяза, че го е срам да се покаже пред мен. После къщата се подпали и ние излязохме. После се събудих.
Моля ви помогнете ми да го разтълкувам. Събудих се потна и треперех!!!ОтговорОтговор с цитат - 28.01.14 04:21#2от: Помогнете ми, постоянно мисля за този сънУважаема Люби, наистина си сънувала кошмар, затова е най-добре да го разкажеш на родителите си. Нека те го обсъдят и решат какво трябва да се направи, защото не е хубаво да се сънуват кошмари. Така се губи от времето за сън, а сънят е изключително важен за доброто здраве.
Ще ти обясня малко за кошмарните сънища, съдържащи духове, призраци, извънземни, динозаври и други. Такива сънища най-често възникват, когато човек спи в неудобно легло и спалното бельо е от синтетика, която шуми и лесно се наелектризира, също ако човек спи в прекалено студена или прекалено топла стая, когато сънят му е бил прекъсван от неприятни шумове, например от работещ в съседната стая през нощта телевизор или от песни, караници и крясъци на някоя компания в съседство, или пък от бръмчене на пералня, пусната на по-евтината нощна енергия, също и когато човек е вечерял късно и обилно и то храна с дразнещи подправки от рода на къри, както и ако изобщо не е ял или е вземал някакви лекарства, респективно пил алкохол (но това се отнася за възрастните). Възможно е родителите ти да свържат твоя кошмар с някоя от изброените тук причини, но също така анализирайки видяното от теб насън, те може да се досетят за истинската причина, което ще бъде много добре и кошмарът ти никога повече няма да се повтори.
Съдържанието на сънищата кошмари по правило никога не се тълкува от науката. Такива сънища само се класифицират, а на изследване подлежат причините, които ги пораждат.
С уважение: А.Ф.ОтговорОтговор с цитат - 28.01.14 06:21#3от: Помогнете ми, постоянно мисля за този сънМоли се и Бог ще ти открие как да постъпиш.Успех.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.14 06:47#4от: Помогнете ми, постоянно мисля за този сънbelite bezliki demoni idvat nikoi nqma da se spasi undefined ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.14 06:53#5от: Помогнете ми, постоянно мисля за този сънi az sam go sanuval misla 4e tova sa belite bezliki demini te idvat za gre6ite nikoi nqma da se spasi sanq e otrajenie na realnosta
ОтговорОтговор с цитат - 28.01.14 06:55#6от: Помогнете ми, постоянно мисля за този сънnestava duma za zdraveto i raskrasqva6tiq san stava duma za belite demoni na sattanata
ОтговорОтговор с цитат - 28.01.14 07:55#7от: Помогнете ми, постоянно мисля за този сънПравилно, но кое е бяло и кое е черно? :evil: :y: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest