Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Бъдещата ми дъщеря?

Бъдещата ми дъщеря?

• 29.01.14 09:12#1SomethingSomethingРегистрация: 14.11.12Град: -Отговори: 14Бъдещата ми дъщеря?Здравейте,

Тази вечер ми се присъни следното нещо. Сънувах, че сегашната ми приятелка ражда. Аз съм до нея плътно и чакаме бебето да излезе. Когато то се роди видях, че си имам прекрасно малко момиченце. То беше повито в розово одеяло и почти не шаваше.

След тази сцена се появява майка ми и ме пита как ще кръстя дъщеря си. Аз и казвам името трябва да бъде с "А" и изведнъж пред мен се появи един огромен списък с имена и аз си избирах. Спрях се на името Антония, но майка ми ми каза:

- Не. По добре я кръсти "Авда". То е старо име, но ще и донесе късмет.

Аз се почудих що за име е това, но се съгласих и тръгнах да звъня на жена си, че съм избрал име за детето и се събудих.

Може ли да ми го разтълкува някой?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.14 07:51#2A.F.F.A.F.F.Регистрация: 28.12.13Град: МелникОтговори: 37от: Бъдещата ми дъщеря?[u][u]"Тази вечер ми се присъни следното нещо. Сънувах, че сегашната ми приятелка ражда. Аз съм до нея плътно и чакаме бебето да излезе. Когато то се роди видях, че си имам прекрасно малко момиченце. То беше повито в розово одеяло и почти не шаваше.

След тази сцена се появява майка ми и ме пита как ще кръстя дъщеря си. Аз и казвам името трябва да бъде с "А" и изведнъж пред мен се появи един огромен списък с имена и аз си избирах. Спрях се на името Антония, но майка ми ми каза:

- Не. По добре я кръсти "Авда". То е старо име, но ще и донесе късмет.

Аз се почудих що за име е това, но се съгласих и тръгнах да звъня на жена си, че съм избрал име за детето и се събудих.

Може ли да ми го разтълкува някой?"

Уважаеми г-н Банкай, цитирам целия ви сън, защото го приех като предизвикателство. Откъде вашата майка знае, че името Авда е много старо име? Това име - правилното му произношение е като автомобилите "Ауди", обаче с "и" което по-скоро е "ъ", "Аудъ", дори "Аудиъ", е древно скитско име, вероятно на повече от 3-4 хиляди години. Това е учудващо, както и че сънувате "на сцени". Според някои руски изследователи името е типично за скитите от голямата тюркоезична общност Сака, доколкото си спомням, с някакви фонетични промени е достигнало в мъжката си форма до наши дни като "Айдън". Сцените в съня ви са свързани тематично, но между тях има нещо като сривове във времето: вие сте в родилното, изведнъж виждате бебето повито, изведнъж майка ви, след което очевидно сте се озовали някъде много далече, щом след казаното от майка ви трябва да звъните по телефона на приятелката си. Замислям се дали това е един сън или сте се пробудили, а след това отново сте заспали, за да си досънувате развитието на сцената, която ви е харесала. Ако е така, продължението е близо до това, което се нарича "автопрограмиране". Позволявам си прогнозата, че вие евентуално тренирате насън за бащинство и ви желая сбъдване на желанията!
    Ваш А.Ф.Ф.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest