- 29.03.14 09:18#1Задгробен живот Реших да ви разкажа това, когато се събудих, за да мога да ви го разкажа колкото се може по - подробно, докато не съм го забравил . Сънувах, че съм отрязал ръцете на две малки момичета, после те някак си си ги върнаха, аз дълбоко съжалявах, и плаках, като малко дете пред тях, и се самоубих . След това, аз се превърнах във призрак, заклещен между двата свята . Не знаех, каква беше целта ми, но можех да наблюдавам, какво се случва с мен . Там, не видях много от моите приятели . Видях само 2ма . Единият, носеше трупът ми, другият, беше неговата бивша приятелка . Във съня си помня, че когато се превърнах в дух, аз правех номера . Пред хората, аз бутах тялото си, хвърлях го, като малка кукла . Най - странното бе, че през целият си сън, аз нито веднъж не видях лицето си . Даже не исках да го видя .ОтговорОтговор с цитат
- 29.03.14 08:10#2от: Задгробен живот Уважаеми Неделчев, видно от съня, вие се опитвате да направите нещо и все още не сте постигнали резултат, който да ви донесе нещо мечтано (например прием в университет, повишаване в длъжност, извършване на някаква работа сам и спестяване на средства, защото няма да плащате на друг, спортна победа - примерно тенис, голф, джудо, и подобни неща), поради което сте крайно недоволен от себе си и се самокритикувате. О, не, вие виждате лицето си, дори се виждате двоен - двете малки момичета с отрязаните ръце. Как се самокритикувате наум? Какво си мислите за себе си и какво си казвате? Според мен сте донякъде максималист, казвате ли си: "Кьопав съм като госпожичка" (например). Постоянството е ключът към успеха. А "призракът, заклещен между световете" издава личност със сериозни намерения в белетристиката. Успех! Сънят ви не е лош, просто имате притеснения, че нещата не стават бързо, както искате.
Ваш А.Ф.Ф. ОтговорОтговор с цитат - 01.04.14 09:12#3от: Задгробен живот При мен сънят беше-починал човек, близък,но някак не страдах.Не виждах лицетпо му.Дядо ми ми каза ,че на третия ден ,ще дойдат да приберат мъртвото тяло като му отнемат очите.Точно на третия ден започна страшна вихрушка пред мен.Стращно се уплащих и се събудих.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest