Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах небето да пада върху мен

Сънувах небето да пада върху мен

• 08.01.14 12:24#1МарияМарияРегистрация: 10.09.13Град: СвогеОтговори: 2Сънувах небето да пада върху менСънувах, че бягам през овощната градина на село, бях с много хора, но ясно помня само баща ми.
    Трябваше да стигнем до полето след градината, но аз паднах, в същия момент погледнах нагоре и видях как небето пада(но беше замръзнало над нас)извиках на другите да бягат, да продължат и в следващия момент в/у мен се изсипа облак прах и ситни камъчета.
    След това се изправих и излязох от градината, м/у нея и полето имаше нещо като преграда, която се опитвахме да затворим, но преди да успеем през нея мина горящо кълбо, което падна пред нас и почна да гори. После осъзнах, че цялото поле всъщност е покрито с изкуствена трева, която бързо почнахме да събираме, за не се подпали, ако падне и друго горящо кълбо.
    Чувах само виковете на баща ми да побързам, а аз го питах дали да събирам всичко и нещо подобно и след това се събудих...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.01.14 08:16#2A.F.F.A.F.F.Регистрация: 28.12.13Град: МелникОтговори: 37от: Сънувах небето да пада върху менПривет, Нахт! Ако не се произнася така, извинете ме.
    Вашият сън ме върна в детството, когато четях Плиний Млади и се опитвах да си представя изригването на Везувий и последвалите пирокластични потоци и... и... и т.н. А вие какво сте чели/гледали напоследък и го сънувате, все още под впечатленията си? Вашият сън (това е сън, нали, не си измисляте фантастични разкази) съдържа елементи, които са като нишката на Ариадна за връщане в действителността, а именно изкуствената трева в/у полето м/у където беше там, и гласът на баща ви. В духа на добрата стара сънотълкувателска школа ще ви кажа, че наяве нещо ще сбъркате и ще ви се критикуват.
    Ваш А.Ф.Ф.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.14 01:00#3МарияМарияРегистрация: 10.09.13Град: СвогеОтговори: 2от: Сънувах небето да пада върху менНе съм гледала подобни филми, гледам предимно комедии
    А колкото до завръщането в реалността, баща ми го няма в нея.
    Той почина преди година и половина и обикновено го сънувам, когато съм натоварена или имам проблем, които не мога да разреша сама.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.14 01:19#4A.F.F.A.F.F.Регистрация: 28.12.13Град: МелникОтговори: 37от: Сънувах небето да пада върху менСъжалявам.
    Но все пак за нещо ще получите критики.
    Не съм си редактирал предишния пост. Искал съм да напиша "ще ви се карат", извинявайте.
    Ваш А.Ф.Ф.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.01.14 09:30#5мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Сънувах небето да пада върху менСънят ви е показателен
    Често ви се струва, че ви лъжат и обират надеждата ви, но ако се оогледате наоколо и видите реално то никак не е така Трябва да вярвате повече в хората около вас Имате дух имате сила овладейте я не се отдавайте на фалша в момента това правите бъдете такава каквато сте Има много хора около вас който много ви вобичат Баща ви в случая иска да ви предпази от това което искате да направите макар че вече сте решили твърдо не го правете А най съкровенната ви мечта скоро няма да се сбъдне Но вие не отчайвайте а гледайте смело напред Волята и Силата е на ваша страна
    Имате си ангел хранител, но не злоупотребявайте с добрината вярвайте повече в себе си от колкото до сега Имате харизма възползвайте се от нея
    успех
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.01.14 08:25#6antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънувах небето да пада върху менДа, стремите се към постигане на нещо. Ще има моменти, от които не се плашете.Ще излезете от ситуацията,но побързайте докато не е дошло новото кълбо.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest