Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименНеобясними неща се случват с мен
Да ,не се плаши всичко е супер.Сигорно са били хрътките на ада от Супернейчъръл,няма да се притесняваш.
АнонименНе съм нормална!
Аве не си нормална,или халюцинираш или е по-зле.Тая висулка да не е в на някой съученик гащите.
АнонименПомощ! Нейскам да умра и аз
Отиди на църква и разкажи това на свещеник,той ще ти каже какво да правиш.
АнонименДухове и чуждо присъствие
Ти се радвай че още не ги виждаш и чуваш,какво те притеснява има такива работи навякъде около нас.
АнонименВиждам едно око
Execute :ягодке намери ме на skype crayzi.boy15 ще помогна Я обясни по-подробно как ще помогнеш че ми е интересно Фродо .
АнонименВиждах лице на жена във витрината
А да ти се превиждат тъмни силуети с периферното зрение по някога.
АнонименИмам съмнение, че ми е направено нещо
Восъколеенето много помага,за това и аз мога да ти свърша работа.Иначе молитвата е много стойностна.
АнонименМагия със захар
Магия мога да ти направя с каквото си поискам и то за каквото си поискам, в случая захарта ще е само преносител на енергия и информация ,демек на магията ,а целите може да са всякакви,в зависимост от магьостника какво иска.Разпространен ритуал в традициите няма който да е със захар,но това не означава че някой не е проявил самодейност.То и аз бих ползвал захар в някой случаи.Но ако следваме логиката и закономерности в магията захарта е подходяща за магия за любов поради сладоста и символизма който има.Но официален ритуал със захар не съм срещал и аз.
АнонименМагия със захар
Може,снимката запечатва енергийната матрица на човек.нещо като ДНК на Аурата и по този начин може да се пробие и да се влиае.Даже при повечето магии е наложително да има снимка.
АнонименИмаме ли направена магия
Да се провери дали има направена магия,трябва да се направи гадание /предимно/ с восъколеене или с яйце и от опитен маг,никой не може да ти каже така,някой може да ти кажат дай си името и датата и ще ти кажа ,но това не става така.Магията представлява умишлено насочена деструктивна енергия,чрез ритуали или др методи за влияние върху човек или предмет през асталния свят и има много общо и допирни точки с квантовата физика.Има нчини и ритуали с течности да ти направи някой мизерия,обаяна вода,вода от мъртъв,но дали това вино е било обаяно-трябва да се направи восъколеене поне.Нах добе е на място в ресторанта,но може и по снимка,тъй-като фотографията прави копие на енергийното поле прочети това http://versailles-bg.eu/mag5/?p=151 по снимка може както да се правят магии ,така и да се развалят.
АнонименИмаме ли направена магия
Ако някой иmа съмнения или напраена магия ,имма начин да се разбере от разстояние и да се развали магията,аз лично ползвам восъколеене ,но има и други методи:с яйце,с лесеене куршум ,по снимака само и др.
АнонименИмаме ли направена магия
Сама трудно ще се справиш защото си трябва практика в сверата с години.Ако искаш мога да ти дам отговор но ми пиши на лично или ми се обади 0878918575.
АнонименЕкзорсизма-реалност или мит
Ако наистина разбираш от обсебвания,я ми пиши едно съобщение че имам 1-2 случая в които ми трябва малко помощ,скайпа ми е kdon4ev , email aspekt1@abv.bg , става въпрос за реални случаи - тежки ,с чуване на гласове,видения и т.н.
АнонименМоже ли да се направи магия на амулет или медальон
Медальон за защита ли искаш,може да се направи но от някой опитен,аз примерно мога да ти направя ,ако искаш ми пиши на лични.
АнонименМоже ли да се направи магия на амулет или медальон
И не взимай подаръци от нея,аз примерно мога да ти подаря чаша или ваза и това да те доведе до болест или психическо растройство. ако имаш подарък от нея го хвърли в течаща вода и кажи "Отричам се от всичко твое,нека да се върне на теб"
АнонименРазваляне на магия
Аз по принуда се научих как да развалям докато се изчистя от моята,десет години 4етях ипроучвах и накрая успях, ако искаш ми пиши на лични има начини aspekt1@abv.bg
АнонименДали имам направена магия
Имаш всички симптоми на магия или обсебване,ако имаш и натрапчиви мисли/такива които всякаш не са твои,чуваш странни шумове или чуваш гласове,ако виждаш силуети или др.-значи е сигорно,имаш магия/ не се притеснявай може да се помогне,ако искаш ми пиши един емейл astekt1@abv.bg. Всяка магия може да се развали по принцип.
АнонименРазговор с обсебен
Имам но нямам доказателства.Постоянно ги виждам,навякъде около нас са,по скоро ги усещам и понякога ги виждам като черни сенки,понякога ми се показват и ми пращат послания.Плъзнали са наоколо около нас и ни обработват съзнанието , при някой се появяват като гласове ,при други като сенки но най-лесно може да се засекат когато заспива човек и влиза в фини нива на съзнание и в момента преди да заспя ги засичам по някога ,опитват се да ни обработват подсъзнанието и да ни вкарват внушения,нещо като хипноза,някой ако се чувства прекалено изнервен,злобен или отчаян без причина ,може и да е от това.Има ги ,около нас са и са много интелигентни.Хубавото е че може да се прогонват и човек да се изчисти но ако не се направи навреме нещата може да са фатални.