Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Дали имам направена магия

Дали имам направена магия

  • 04.01.12 10:43#1TreliKardiaTreliKardiaНовакРегистрация: 03.01.12Град: -Отговори: 2Дали имам направена магияЗдравейте, искам да попитам дали знаете сигурен начин за проверка дали имаш направена магия.. намерих един начин с яйце и ми показа, че имам направена, но все пак възможно ли е да бъде съвпадение... аз от няколко месеца не се чувствам добре, стана внезапно, не съм болна, външно съм здрава засега, но не се чувствам въпреки това добре, това не съм аз, за един миг се промених сякаш някой друг човек се е вселил в мен.

    Просто няма причина да се чувствам зле, всичко е наред, но въпреки това ми е зле сякаш имам тонове проблеми, а всичко е по старому

    Ходих да ми леят куршум, ефект имаше точно седмица, после пак всичко се върна, ходих да ми баят-ефект един ден.

    Затова почнах да си мисля, че някой познат/роднина е стигнал много по-далеч от обикновените караници. :x:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.02.12 07:47#2kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: Дали имам направена магияИмаш всички симптоми на магия или обсебване,ако имаш и натрапчиви мисли/такива които всякаш не са твои,чуваш странни шумове или чуваш гласове,ако виждаш силуети или др.-значи е сигорно,имаш магия/ не се притеснявай може да се помогне,ако искаш ми пиши един емейл astekt1@abv.bg.
    Всяка магия може да се развали по принцип.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest