- 14.02.12 05:16#1Може ли да се направи магия на амулет или медальонМоля Ви за помощ!
Ситуацията е такава: една моя приятелка, заедно с баба си прави черни магии. Винаги ми казва, че няма да ми причини нищо, но последно време всичко се обръща на обратно. А и тя винаги, когато ме види се държи малко странно. Та искам да Ви попитам дали знаете как мога да се предпазя? Дали става, ако направиш магия на някой предмет? Имам предвид, ако нося омагьосания си с бяла магия медальон, дали ще се получи и ако да, към кой трябва да се обърна?ОтговорОтговор с цитат - 15.02.12 03:45#2от: Може ли да се направи магия на амулет или медальонМного си непросфетена в тази област и нямяш и малка претстава от магия,но все пак ще се опитм да ти помогна.
Ти попита за амулети и медальони.
Може да се опиташ да си направиш,но надали дали ще ти се получи,не заради друго,а защото нямяш и понятие от магя и боравене с енергий...
Потърси матеряли за зареждане на амулет.И се опитаи да си направиш.
Ако не намериш попитаи в този форум за помощ: http://wicca.nightforum.net/,там със сигурност ще ти обърнат внимание!!!ОтговорОтговор с цитат - 18.02.12 03:41#3от: Може ли да се направи магия на амулет или медальонМедальон за защита ли искаш,може да се направи но от някой опитен,аз примерно мога да ти направя ,ако искаш ми пиши на лични.ОтговорОтговор с цитат
- 18.02.12 08:13#4от: Може ли да се направи магия на амулет или медальонблагодаря все пак ОтговорОтговор с цитат
- 18.02.12 09:10#5от: Може ли да се направи магия на амулет или медальонДоколкото съм чела на предмет не може да се направи магия, а на човека, който го притежава и след като започнеш да носиш вече ''омагьосания'' предмет магията започва да действа.
Но пък да ти кажа не знам дали е вярно не ми се е случвало, така че не мога да ти гарантирам, че има някаква истина..
ОтговорОтговор с цитат - 22.02.12 08:18#6от: Може ли да се направи магия на амулет или медальонИ не взимай подаръци от нея,аз примерно мога да ти подаря чаша или ваза и това да те доведе до болест или психическо растройство.
ако имаш подарък от нея го хвърли в течаща вода и кажи "Отричам се от всичко твое,нека да се върне на теб"ОтговорОтговор с цитат - 24.02.12 10:29#7от: Може ли да се направи магия на амулет или медальонМила обърни се с доверие към kdon4ev който ти е писал тои ще ти помогне не се притеснявай но магия нямаш за твое успокоение можеш да си направиш при него муска а иначе още сега си сложи червен конец като гривна
МегиОтговорОтговор с цитат - 24.02.12 10:35#8от: Може ли да се направи магия на амулет или медальонблагодаря виОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest