- 26.09.12 11:35#1Помощ! Нейскам да умра и аз Здравейте. Аз съм Тереза Кундраджиева на 16 г. от София. Моите починали баба и дядо (мир на праха им) са били страшно религиозни. Дядо ми е бил поп. Не сам ги виждала. Дядо ми е умрял 2 дни преди да се родя - майка ми ме е родила преждевремено. Баба ми не могла да го преживее и е починала 4 - часа след него. Когато бях на 9 баща ми почина в катастрофа а майка ми се парализира. Пратиха ме при леля ми, а аз виждах майка ми в центара за слабо финансови хора с увреждания до 15-годишна възраст след това получи инфарт и умря. Оттогава живея с леля ми.
След като почина майка ми почнах да санувам мъж и жена в бяло. Те ми говореха, но нищо не можех да чуя. След това на тяхно място се появяваха кучета и почваха да ме гонят но винги ме хваштаха. Когато ме хванат се събуждам, но те не ме пускат - крещя и но немога да мръдна. Когато леля ми идва, защото ме е чула, че пищя, те ме пускат и ми шепнат някаква дума, след което си тръгват. Така 7 нощи. На 8 разбрах думата тя беше "семейство". Занесох цветя на гроба на мама и татко. Вечерта си изпях молитвата с някои още мои думи. 20-30 секунди след това почнаха да пищят в ухото ми "ела с мен" с детски глас. И изведнъж заспивам.
На сутринта се намирам или на земята или на стола пред конпиютара или пък в кухнята. А леглото ми е оправено и пижамата по-добре от всякога. Вчера сутринта бях облечена с хубавата ми черна рокля за погребение. А когато отида на църква, някой ме стиска за гърлото и често пъти ме е страх това нещо да не ме убие защото не мога да си поема въздух. Изпадам в страх и скоро ще кажа на леля ми. А приятелят ми ме заряза. Чудя се дали това не са сичките ми близки - покойници, и да ме викат при себе си. Понякога върша неща като да разливам вода по пода или пак да се смея и да плача безпричинно, а най-странното е, че се упитвам да си причиня болка.
Моля ви, дайте ми съвет преди да сам умряла. Не си измислям, вече започвам да полудявам, а това е неговата цел да ме побарка и да ме вземе при себе си.
Благодаря ви предварителоно ако имате вапроси ми пишете
допълнително. И моля, побързайте.ОтговорОтговор с цитат - 26.09.12 04:18#2от: Помощ! Нейскам да умра и аз az imam li4en opit s tova.Edvali 6te mi povqrva6 no sum bil tam kadeto tq iska da otide6.tova ne e maika ti samo se prestruva na neq.zada se izmukne6 mi pi6i na :
filip112ОтговорОтговор с цитат - 26.09.12 06:17#3от: Помощ! Нейскам да умра и аз какво искаш да кажеш ??ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.12 04:12#4от: Помощ! Нейскам да умра и аз Отиди на църква и разкажи това на свещеник,той ще ти каже какво да правиш.ОтговорОтговор с цитат
- 01.10.12 10:16#5от: Помощ! Нейскам да умра и аз Това са тъмни сили, които искат да те уплашат до смърт!
Непременно сложи старинна икона (или копие от такава) в стаята си, или я гушни преди да легнеш вечер. Задължително се прекръсти 3 пъти в посока на изток. Ако имаш възможност, запали кандилце за през нощта. Ако живееш наблизо до Пловдив, има в Куклен един манастир от 10-ти век, на името на св.св.Козма и Дамян (прочети в нета за тях). Те са лечители. Иди там, има манастир и аязмо (със специална вода), която е извън манастира.Пренощувай.Преди това влез в къпалнята, съблечи се (можеш да останеш по лека нощница)и предварително си приготви кофичка с вода от аязмото- някой или ти самата излей водата върху себе си на три пъти. Първия път казваш: "В името на Отца" - поливаш част от водата, "И Сина" - поливаш втората част от водата, "И светаго Духа" - изливаш последната част от водата. "АМИН!" Не се плаши, ако цялото тяло ти се разтресе или извикаш не с твой глас - това са тъмните сили, които бягат. Аз самата преди 20 годни си опатих от подобно нещо и лекарите ме бяха закачили 6 месеца на силни лекарства, но след като направих това поливане, преспах в предверието на долната църква(през нощта имах пак, МНОГО силно същия проблем, но се успокоявах с мисълта, че поне ще умра в църква, а на сутринта повторих поливането), си отидох омиротворена и повече проблемите ми не се повториха. Хвърлих лекарствата, с които ме тровеха от половин година и вече 20 години съм здрава и прославям светите лечители Козма и Дамян. Може даже да си намериш тяхна икона.
Пожелавам то скорошно избавление от тези страхове и нападения на тъмните сили (както ги нарича православието).
И сподели с леля си, която предполагам, че те обича, щом се грижи за теб!
Успех!ОтговорОтговор с цитат - 05.10.12 01:24#6от: Помощ! Нейскам да умра и аз Изобщо не е така както го описваш.
Мила ми Тереза.Нещо или пропускаш или преувеличаваш. Без да се обиждаш но така мисля аз.
Ще ти дам един съвет ако го направиш няма да имаш проблеми
ВЗЕМИ СИ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ВЕДНАГА
който да е винаги до теб или около тебОтговорОтговор с цитат - 22.10.12 12:11#7от: Помощ! Нейскам да умра и аз Terezkata :Здравейте. Аз съм Тереза Кундраджиева на 16 г. от София. Моите починали баба и дядо (мир на праха им) са били страшно религиозни. Дядо ми е бил поп. Не сам ги виждала. Дядо ми е умрял 2 дни преди да се родя - майка ми ме е родила преждевремено. Баба ми не могла да го преживее и е починала 4 - часа след него. Когато бях на 9 баща ми почина в катастрофа а майка ми се парализира. Пратиха ме при леля ми, а аз виждах майка ми в центара за слабо финансови хора с увреждания до 15-годишна възраст след това получи инфарт и умря. Оттогава живея с леля ми.
След като почина майка ми почнах да санувам мъж и жена в бяло. Те ми говореха, но нищо не можех да чуя. След това на тяхно място се появяваха кучета и почваха да ме гонят но винги ме хваштаха. Когато ме хванат се събуждам, но те не ме пускат - крещя и но немога да мръдна. Когато леля ми идва, защото ме е чула, че пищя, те ме пускат и ми шепнат някаква дума, след което си тръгват. Така 7 нощи. На 8 разбрах думата тя беше "семейство". Занесох цветя на гроба на мама и татко. Вечерта си изпях молитвата с някои още мои думи. 20-30 секунди след това почнаха да пищят в ухото ми "ела с мен" с детски глас. И изведнъж заспивам.
На сутринта се намирам или на земята или на стола пред конпиютара или пък в кухнята. А леглото ми е оправено и пижамата по-добре от всякога. Вчера сутринта бях облечена с хубавата ми черна рокля за погребение. А когато отида на църква, някой ме стиска за гърлото и често пъти ме е страх това нещо да не ме убие защото не мога да си поема въздух. Изпадам в страх и скоро ще кажа на леля ми. А приятелят ми ме заряза. Чудя се дали това не са сичките ми близки - покойници, и да ме викат при себе си. Понякога върша неща като да разливам вода по пода или пак да се смея и да плача безпричинно, а най-странното е, че се упитвам да си причиня болка.
Моля ви, дайте ми съвет преди да сам умряла. Не си измислям, вече започвам да полудявам, а това е неговата цел да ме побарка и да ме вземе при себе си.
Благодаря ви предварителоно ако имате вапроси ми пишете
допълнително. И моля, побързайте.
Отиди на църква да ти четат молитви дано се оправиш. амин !ОтговорОтговор с цитат - 30.11.12 08:11#8от: Помощ! Нейскам да умра и аз Спокоино аз бях така когато почина маика ми това е нервно разтроиство и се лекува много лесно отиди на невролог или психиатър ще ти помогнат и това не значи че си луда :ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest