Магически билки, с които да се избавите от кошмарите

1 от 4 Снимки

1. Зелен чай


Това растение е известно от хилядолетия с многобройните си ползи за организма. То действа общоукрепващо и спомага в борбата с излишните килограми. Освен това успокоява съня. Изследвания са показали, че хората, които редовно редовно консумират зелен чай, имат кошмари по-рядко;

Страховитите сънища, които пречат на пълноценната ни дрямка и пораждат у нас стрес и други неприятни усещания, са проблем, който е често срещан. Кошмарите са терзание както на мъжете, така и на жените и могат сериозно да влошат не само качеството на съня ни, но и въобще нашия живот. Затова трябва да се предотвратят възможно най-бързо.

Това обаче невинаги е лесно. В опитите си да се преборят с плашещите съновидения, хората прибягват до всевъзможни практики. Някои посещават психоаналитици, други си изработват амулети като така добре познатите капани за сънища, а трети прибягват дори до сънотворни. Кошмарите обаче така и не си отиват.

Тогава на помощ идват някои билки, използвани против негативни съновидения още от Древността /виж галерията/. Знахарите смятат, че тези растения притежават магически свойства и могат да ви осигурят пълноценен и спокоен сън.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати