Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
вярно е за телеца.
Анонимен коментира:
и да добавя още нещо.жената телец е красива жена.затова има много обожатели .тя може да ви накара да се чувствате в компанията и за най красивия мъж.но често това е само театър.ако решите да имате връзка с такава жена трябва да знаете че няма да ви е лесно.избраните са малко.ако обаче все пак е избрала вас трябва да знаете че ви е избрала защото смята че сте достоен за нея.
Анонимен коментира:
интересно.същото важи в пълна сила за земните зодий към който принадлежа и аз.и докато огнените зодий държат да вкарат някого в леглото ние предпочитаме романтиката и любовта.видим ли че отсрещната страна се стреми само към секса веднага се отдръпваме от него.
Анонимен коментира:
този който е писал статията започва да се повтаря.нищо от писаното не е вярно.имала съм приятелка-козирог и приятел-козирог.и двамата си приличат по това че са много добри приятели.с тях общуването е песенизключително държат на човека до себе си.въобще са хора на който може да се разчита.
Анонимен коментира:
защо няколко дни.зависи и от двамата колко ще бъде.
Анонимен коментира:
същото като при телците.внимавайте с думите който изричате срещу тях.може никога после да не ви простят.или просто да се правят че са ви простили.
Анонимен коментира:
много лесно било.хоп обиждаме някой и после съжаляваме.човек трябва да внимава какво говори.защото-казана дума,
Анонимен коментира:
все едно е писано за хората под знака на телците.дай им да се изявяват на сцената.там са ненадминати.много трудно се влюбваме.партньорът първо трябва да мине през специален тест.чак след одобрението ни може , но не винаги да бъде с нас.в повечето случай отпада още в първия кръг.
Анонимен коментира:
никога по никакъв начин не бих искала да имам нещо общо с такъв тип.аз по между другото съм телец.може да се каже че много държим на някой в който сме влюбени.но имаме и друга страна.тя е много лоша.след като веднъж сме оплеле някой в мрежите си после вече ни е безинтересен.обичаме много да флиртуваме.добри артисти сме.знаем как да омаем някой.защото сме и най красивите от всички зодий.жената -телец много избира мъжът до себе си.той трябва да бъде на нейната висота и красота.в противен случай се насочва към друг обект.докато открие истинският и единствен сред мъжете.
Анонимен коментира:
доста от написано отговаря на истината.но за себе си определено мога да кажа че когато някой ми е на сърцето , той остава там завинаги.за него съм готова на всичко.но и е вярно това че намлразя ли някой , не искам никога да го срещам.а също така съм и злопаметна.
Анонимен коментира:
защо пишете като не вярвате.
Анонимен коментира:
отдавна се знае че са построени от извънземната раса.въобще крайно време е да отворим очите си и да видим истината.
Анонимен коментира:
кое по точно не разбирате.трябва ли всичко да се отрича.едно е ясно -ако искате другия след вас да е щастлив-изкупете греховете си.
Анонимен коментира:
ще кажа само хора който не вярват в нищо да не пишат по форумите.аман от хора с капаци.
Анонимен коментира:
аз пък искам всички да изчезнем.не заслужаваме повече да сме на тази земя.
Анонимен коментира:
вече е крайно време да разберете че богинята бастет е закопана в странджа планина.и тя е създателката на човешкия род.
Анонимен коментира:
не смятам че ще дойдат само заради озоновата дупка.може пък да искат да ни унищожат.в какво превърнахме природата.всичко до което се е докоснал човека е разрушително.
Анонимен коментира:
духове е имало и ще има.не ме е страх от тях а от живите.