Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Нека сбъднем мечтите си

Нека сбъднем мечтите си

Нека сбъднем мечтите си
Здравейте. Хрумна ми днес една идея, която се надявам да пожъне успех, но се нуждая от вашата помощ. Вчера споделих за моите преживявания и бях много положително изненадана, че много от вас се отзоваха и предложиха помоща си.

За пореден път се убедих, че ние хората, имаме големи сърца и имаме енергията и способността да променим живота си, а може би и света към нещо по - добро.

Експериментът, който искам да направим е следния: Знам,че всеки един от нас иска да изпълни някоя своя мечта или желание.

Бъдете себе си, бъдете искрени, допитайте се до сърцето си и формулирайте точно и ясно желанието си - без значение дали си мечтаете за нещо грандиозно или малко, без значение дали се отнася до вас, друг човек или до цялото човечество.

От значение е само мечтата ви да бъде искренна и добронамерена. След като, много добре сте обмислили какво точно желаете, напишете тази своя мечта като коментар долу, прочетете желанията и на останалите участници и се помолете да се сбъдне не само вашето желание, а желанията на всички.

Силно вярвам, че този експеримент ще пожъне успех, защото нашите мисли са енергия, а когато енергията на много хора е насочена в една посока, то силата й става неизмеримо голяма.

Фактът, че сте попаднали тук и четете този текст е неуспоримо доказателство, че вашата мечта е на път да се осъществи. Трябва само да бъдем единни и сплотени.

Не слагайте ограничения на мечтите си, колкото по - големи са те, толкова по - голяма е силата им и не мислете, че ще бъдете егоисти, ако си пожелаете слава, богатство и лукс, защото вие заслужавате това, за което си мечтаете.

Не се ограничавайте в едно желание, напишете това което е най - наложително в момента за вас. Незабравяйте да вярвате в мечтата си и да се надявате да се сбъднат мечтите на всички.

Силно вярвам, че след кратък период от време ще получа коментари, че желанието ви се е сбъднало - надявам се страшно много на това.

Ето и моята мечта: Нека да живея във вечна хармония с останалите хора. Нека бъдем винаги заедно с приятелят ми, без значение къде и нека да разполагаме с много пари, за да можем да изживеем живота си пълноценно и с удоволствие.

И накрая: Нека се сбъднат желанията на всички.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 69
522
422
316
29
10
Дай твоята оценка:

Коментари (780)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.06.2018 12:38
Да са щастливи моите момичета. Да намерят човека до себе си. Да са здрави и благословени. господ да закриля всички нас. Да сбъднат най-съкровените си мечти.
1
0
Никола
Никола
29.05.2016 16:27
Искам да се науча да обичам и да бъда обичан, да бъда добър и справедлив и да намеря своята цел в живота и своята сродна душа. Да живеем в хармония с всички близки хора и да намерим щастието и пълноценния живот.
2
0
Дияна
Дияна
29.05.2016 03:55
Искам аз и цялото ми семейство,всички приятели,близки и познати да са живи и здрави!Искам да срещна мъжа на мечтите си,с който да създадем прекрасно семейство!Да съм много обичана и уважавана жена!Искам най-после да постигна целта да си купя собствено жилище!Искам едно голямо чудо в живота на всяко едно болно детенце по света!Ех,май мечтите ми са доста,но нали пък са безплатни!Нека мечтите на всеки един се сбъднат!
1
0
16p
16p
09.02.2015 06:26
Искам семейството ми да е здраво и щастливо, да съм с човека, когото обичам и да замина в чужбина и за започна живота си на чисто :))) Нека всички бъдат здрави и изпълнят и най -съкровените си мечти!
1
0
777
777
27.01.2015 02:03
Искам всичките ми близки хора да са живи, здрави и много щастливи!Искам да имаме собствен дом и голямо семейство с много дечица!Искам да правим това, което ни харесва и да сме финансово осигурени!
Нека на всички желанията да се сбъднат и най-вече на тези, които се чувстват нещастни и са истински затруднени!
2
0
Даяна
Даяна
10.04.2014 14:24
Искам да намеря любовта, всичко в семейството да се оправи и да сме живи и здрави. Дано ви се сбъднат желанията. :)
3
0
Потребител#154242
Любовта е навсякъде... отвори очи и ще я видиш!
2
0
вилма
вилма
14.12.2013 00:15
Искам,синът ми да успее,да бъде приет,искам всичи в къщи да сме живи и здрави и да имаме достатъчно пари за да покриваме нуждите си.Нека се сбъднат всички мечти от сърце ви го пожелавам!
1
0
Дани
Дани
13.12.2013 20:02
Искам семейството ми да е щастливо, да сме задружни и да се наслаждаваме на живота! Искам да намеря призванието си! Искам болката и омразата да изчезнат от земята! Весели празници
2
0