Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Постоянно го сънувам ..

Постоянно го сънувам ..

Постоянно го сънувам ..
Здравейте ,
постоянно сънувам момчето ,което харесва .. Не е всяка вечер ,но доста често ,сънувала съм дори ,че се целуваме натискаме .. какво трябва да означава ?. Чувствата ми към него са много силни ,но той не ме харесва .. приятели сме ,излизаме напоследък по - често ,но мисля ,че той само ме използва .

Често го хващам в компанията на някой мои приятелки .. Те знаят ,че го харесвам дори и той самия знае ,но прави разни неща така ,че да ми е гадно ..

Разни неща .. в смисъл - целува се с тях ,обарва ги какво ли не .. някой ми казват ,че само се подиграва така с тях ,но аз не знам на кого да вярвам . Няколко пъти ме е целувал по бузата .. аз него също .. Но това не е от значение особено . Ходихме на една почивка с преспиване .. там бях пийнала и му казах ,че го обичам ,но явно той не ми повярва .

Проблема е ,че аз много го обичам ,не го харесва .. просто го обичам не знам как е възможно защото ми причинява много болка ,постоянно . Постоянно му ходя по задника ,водя го на разни развлечения ,купувам му почти всичко . Той даже си има приятелка .. Казва ,че била сериозна връзка ,но не е така .. смисъл ,че се натиска с много момичета .

Аз самата не мога да го преодолея ,вече година мина от както съм хлътнала по него . Излизам и с други момчета ,опитвам се да го накарам да ревнува ,но не мога .. колкото и да ми прави гадно аз не мога да спра да обичам . :х
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
опит
опит
23.04.2016 15:19
Прави като него...само че без натискания и целувки...дръж се като него,лъжи го обиждай го...карай го да се чувства жалък....да видиш как ще тича по твоя задник.Успех!
0
0
Екатерина
Екатерина
15.07.2013 12:30
Вече скъса с онова момиче ,вижда ме се ,но не знам ,някой ми казват ,че ме харесва ,но държанието му е различно . Просто не мога да си го избия от главата каквото и да правя .
0
0
WTF
WTF
27.06.2013 09:57
Ми ти си го заслужаваш. Щом ти е кеф да те обижда, унижава, лъже, използва, моят съвет е: продължавай, нали така ти харесва. Писна ми от тъпи момичета които си припадат по най-големите идиоти.
1
0
Ив
Ив
27.06.2013 01:51
Не знам какво да ти кажа, ако ти сама не си навиеш на пръста да го забравиш, всичко което ти кажа вече ще е излишно. Иначе добре си се ориантирала откъм занимания давай в същия дух. А в него си се вманиачила защото не може да е твой... но спокс времето лекува всичко, един ден просто ще се чудиш на акъла си убедена съм. Изживей си го кагато му дойде време сама ще се дръпнеш :)
0
0
Екатерина
Екатерина
27.06.2013 00:01
Тренирам хип-хоп .. рисувам .. хвърлям ,блъскам .. постоянно си казвам "Той само те използва ,не е за тебе !" Но ето ,че нищо .. опитвам се да не мисля за него ,но ми е подарил много спомени и от където и да мина ми напомня за него ,дори понякога да каже една дума и се сещам за него .. много съм вманиачена в него .. Днес бях на рожден ден и той дойде .. :х Прекарах доста от времето си със него и му казах ,че искам да спра да ме дразни ,и ,че повече няма да му ходя по задника .. той нищо не каза .. :х После танцувах ,забавлявах се и какво ли още не ама той постоянно ми беше в ума . Излизам много често различни момчета ,но не мога да си избия този от главата ,не се получава :х
0
0
cvetelina
cvetelina
26.06.2013 19:45
аз също тогава бих го игнорирала.ама да не би да са се свършили мъжете.ако не е той ще е друг.такъв не може и да ме има.
0
0
Ив
Ив
26.06.2013 10:55
Не държи на нея добре, но той НЕ ДЪРЖИ И НА ТЕБ!!!
Има една мъдрос, ако искаш да бъдеш обичана, обичай първо себе си! Как искаш да спечелиш сърцето на мъж който дори не те уважава...
Не мисля, че един разглезен женкар е по важен от теб самата. Не го прави заради него, а заради себе си. Той те погубва, това което си изпаднала не е любов, а мания. Понякога в любовта се искат жертви. Направи нещо за себе си, спортувай занимавай се с неща които ти харесват или намери такива, излизай с приятелки разсейвай се. просто цялата тази енергия я вложи другаде и го забрави. ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ТЕ ОБИЧА, ДОРИ НЕ ТЕ ХАРЕСВА. Ако искаш си го запиши някъде повтаряй си го. Срежи всичко което ви свързва реално и нереално, постепенно ще видиш как всичко ще отшуми. Разбира се, че знае какво изпитваш просто му изнася да не ти вярва, защото не иска директно да те отреже.
0
0
Екатерина
Екатерина
26.06.2013 01:09
Разбирам ,че ме използва ,но проблема е ,че го обичам много .. и той прави винаги нещо за да ме нарани .. Страх ме е .. не искам да го загубя .. в смисъл ,че ,ако го отрежа от всякъде може да го загубя напълно .. Дори и приятели няма да сме ,а вече минах през подобна случка с него и през това време ми беше много трудно .. нещата се оправиха уж .. и когато започнахме да излизаме ,той често не искаше да излезе с мен .. в смисъл ,че ние излизаме в компания и той не искаше да излиза заради мен .. видя ,че имам пари и вече започна да ми се лепи .. от тогава вече почти месец не мога да му откажа каквото и да било . Няколко пъти исках да му се развикам ,но не ми достигаше смелостта .. казвала съм му ,че го харесвам ,дори и повече ,но неговия отговор е в мълчание или пък казва "не е така" .. Относно за приятелка му ,той не мисля ,че държи много на нея .. защото често се забива с други ,а тя е от друг град .
0
0