Да й простя ли

Да й простя ли
Имаше едно момиче което ми беш приятелка но се разделихме при последната караница.Тя се разсърди отново.На мен ми писна все да се сърди и да ме обвинява за неща за които въобще не знам какви са!При последната караница се скарахме за ето това.

Значи тяси има една ндпзв и написа на профила си обичам те деси.Аз също си имам ндпзв казва се валя и реших да напиша обичам те валя.В този момент тя се разсърди и каза че съм била голяма копирачка пуу че си копирачка и такива гадни неща.

Скарахме се и я забравих.Един ден валя ми каза нещо за деси.И реших да поговоря с нея с Деси.В един момент се изпрати едно нещо от мое име което беше:ее деси не искам да съм ти приятелка затова диди ми е по добра приятелка защото ти само се сърдиш.

Но аз не бях писала това.Някой друг беше.Той ме накара да харесам неговата страница!Прехвърли моята страница като негова страница.Каза на валя че я мразя.Валя ми каза че диди е казала това!Тогава се сетих едно нещо!!!

Когато бяхме приятелки тя ми подновяваше профила във фейсбук понеже аз незнаех как.Казах и имейла и паролата и от тогава тя си ги знае и ми влиза в профила!Тогава когато и давах паролата тя искаше и на майка ми!

Сигурно искаше да хареса от нейно име нейната страница.После си промених паролата.Един ден я отблокирах и тя написа адцки мили думи че се е променила че вече разбрала колко съм добра.Такива мили думи.Да и простя ли???2 :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Михаил
Михаил
09.07.2013 21:47
Хей, ако не я приемеш обратно няма да загубиш нищо, но ако я приемеш, пак няма да загубиш, даже и можеш да спечелиш.
0
0
Диана
Диана
09.07.2013 18:35
Цялата ситуация е поставила на въпрос вашето приятелство.Ако наистина ти е била приятелка е щяла да ти повярва и да не ти казва тези неща.Според мен само те използва и ако и простиш има голяма вероятност това да се повтори.Ако все пак го направиш внимавай.
0
0
светлозара
светлозара
09.07.2013 18:33
Нея я нямаше в първи клас!
0
0
cvetelina
cvetelina
09.07.2013 18:29
пълни глупавини.я се върнете в първи клас.
0
0
светлозара
светлозара
09.07.2013 18:15
КАЖЕТЕ МИ МОЛЯЯ!!!!МОЛЯЯЯ!!!!
0
0