Живея в илюзия

Живея в илюзия
Моля за помощ. От доста години живея като че ли в сън, в някакъв измислен свят. Нищо не приемам на сериозно, за мен нищо не е сериозно или опасно, защото ако се случи нещо, имам чувството, че ще се събудя и всичко ще си е наред. Просто живея в измислен си свят. .

Като бях на 9 г. първият ми братовчед се удави пред очите ми и започвам да си мисля, че може да ми е останала някаква психическа травма, и за това да живея по този начин. . Някой ако може да помогне, ще съм благодарен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
ваня
ваня
09.10.2013 11:33
много е кратко описанието не мога да вникна как в илюзия или как минава един твой ден.Отиди на психоаналитик няма нищо срамно в това психическата травма която си преживял те преследва отърви се от нея потърси помощ лошо е това да живееш в илюзия.Човек има един живот изживей го пълноценно и достойно.УСПЕХ
1
1
bbb
bbb
08.10.2013 21:12
Не, ако се ''събудиш'' има два варианта- да се окажеш целия потрошен в болницата или да се ''събудиш'' на онзи свят. Хайде малко по-сериозно. Не си на 5 годинки, за да ти казва мама кое е опасно и кое не.
0
0
zZz
zZz
07.10.2013 21:25
Споко друже, нищо ти няма. Истината е, че си един от малкото, които са наред. НАИСТИНА ЖИВЕЕШ В ИЛЮЗИЯ, както и всички ние. Може би след като си преживял случката с братовчед ти да си "изключил" напълно заради шока и оттам да си надникнал от другия край на завесата на сцената с илюзии.
2
0