Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам или живея друг живот

Сънувам или живея друг живот

Сънувам или живея друг живот
Сънувам, като малка по-често, сега не толкова, но винаги сънищата ми са силни, цветни, ярки и рядко с познати хора. И всичко е толкова реално и запомнящо се. Когато бях около 14 годишна, майка ми реши да ме води при екстрасенска от с. Джулюница, която уж помагаше при късогледство.

Минах всичките 10 сеанса, но нямаше особен резултат. След време сънувах, че се намирам в коридора на първия етаж в родната ми къща и към мен се приближават баба ми и екстрасенската, като имах чувството, че нещо ме е хванало за гърлото и ме души, не ми достига въздух, задушавам се и заедно с това се издигам във въздуха.

Тялото ми е вцепенено, не мога да помръдна и ме обзема ужас. Събудих се уплашена и трудно, с чувство за нечие присъствие в стаята. Скоро след този сън, научих, че жената е починала. А каква беше връзката на баба ми с този сън, не разбрах. Тя все още е жива и здрава, за наше щастие.

Друг подобен случай беше когато бях на 22 г, при майка ми в Гърция. Спим в нейната квартира, юли месец е, жега, едва се спи от горещина. Сънувам, че тялото ми е вцепенено, не мога да помръдна, обхваща ме ужасен страх и отново се събуждам с усещането за присъствие в стаята.

На сутринта попитах майка ми, дали знае какво се е случило с предишния наемател, някой починал ли е. Тя ме погледна озадачено и отговори, че човекът наемал преди нея апартамента е починал от сърце.

Често имам усещането, че някой стои зад мен, предимно вечер, може би просто ме е страх от тъмното.

Сънувала съм и сънища, от които не исках да се събуждам, толкова са приятни, обгръщащи ме с дълбоко спокойствие. Един от тях е, че съм на улицата, има много хора, но не ходим, а левитираме. И аз съм с една глава по-високо от всички. Усещането беше страхотно, приятно, спокойно, блаженно.

Нещо което ще помня за цял живот е това, че сънувах мъж, чието лице не помня, но помня усещането, че това беше моята половинка в живота.

Чувствата, които изпитвам по време на сън са толкова силни, че си задавам въпроса - Живота ми сън ли е и съня ми не е ли друг живот ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Никол
Никол
24.09.2011 22:43
Моите сънища са точно такива-цветни, наситени на звуци и чувства. Няколко пъти съм усещала, че има някой при мен, дори веднъж съвсем ясно усетих, че някой се надвесва над мен. И аз се чудя, това призраци ли са или ангели пазители ?
1
0