Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»6 месеца живея в ужас

6 месеца живея в ужас

6 месеца живея в ужас
От няколко месеца усещам странна активност в дома си. Преди 6 месеца живеех в къща в старата част на Велико Търново. Отначало смятах, че странните шумове, които идваха от мазето са нормални за стари сгради като тази, в която живея.

Една вечер бяхме се събрали с приятели и се наложи да сляза до мазето за туршия. Лампата не работеше, но какво от това - помислих си. Помещението е малко, можех да се оправя пипнешком до рафта с бурканите.

Голяма глупост - признавам си. Стените бяха влажни - нормално за подземна част на къща. До тук добре, но докато се опитвах да се придвижа в тъмнината и се спънах в нещо голямо и меко. Подът беше мокър и хлъзгав. Стана много студено.

Изведнъж усетих хлад покрай дясното ми ухо и шептене. Не помня думите, защото много се уплаших и побягнах навън. Като се качих при приятелите ми те застанаха вцепенени - цялата бях оцапана с кръв.

После слязохме с няколко от тях долу с фенер и въоръжени. Но мазето беше сухо, в него нямаше нищо - нито следа от кръв. Никой не повярва на историята ми и си тръгнаха преждевременно от купона - явно се уплашиха от мен. С доста от тях си развалихме отношенията.

От тази вечер постоянно, преди да заспя усещах как някаква сила ме натиска към леглото. Става студено. И онова шептене - не разбирам какво ми казва, езикът хем звучеше като български, хем не го разбирах. Виках свещеник - нямаше успех.

Бях принудена да сменя квартирата си - посещенията продължавата. Не знам какво да правя вече. Имам чувството, че губя разсъдък. Само да поясна, че не пия алкохол, а наркотици никога не съм взимала. Не знам какво да правя, отчаяна съм.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 15
55
47
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (117)

Изпрати
Звиран
Звиран
15.01.2016 22:06
Тея клишета ти ебаха майката.
1
2
Stasi
Stasi
06.01.2016 19:06
Stanislava nedeva
0
2
Stasi
Stasi
06.01.2016 19:06
Намери ме във фейса но ми кажи от каде ме познаваш...
0
0
НИК
НИК
04.01.2016 00:14
Бре много лечители и шамани тука.20 лева на сеанс виждам .Първо,свещеник и църква няма да свършат работа(религия проповядваща страх и подчинение привлича духовете)второ няма нужда от посещаване на мазето отново,твърде късно е,духът вече е част от теб,белязал те е и има нещо в твоето минало,което му е дало повод лесно да се свърже с теб.Решението е медитация и хипноза заедно,но само с доказани специалисти,а не 20 лева на сеанс :)
3
1
предлагам решение
предлагам решение
25.12.2015 17:06
Успех и смелост!
0
0
предлагам решение
предлагам решение
25.12.2015 17:06
Здравейте, предайте това на авторката. Значи мисля, че вероятно в първата къща с мазето е имало нещо (защото и аз лично съм попадала в стар апартамент с дух и беше зловещо, а когато проучихме какво се случва се оказа, че 21 годишно момче е загинало там) - така че това си е съвсем кофти и съвсем възможно.

След преместването ти обаче предполагам, че на психологическо ниво подсъзнателно преживяваш ужаса отново, защото въпросът не е решен в теб.

Това което ще помогне, но иска доста смелост е да си събереш цялата смелост и да помолиш новите наематели на тази стара къща / собствениците да те пуснат пак да посетиш мазето. Измисли си някаква причина. Отиди на тъмно и отиди сама. Все пак вземи фенер в себе си. Опитай да разговаряш с този дух и го успокой, че вече няма да го притесняваш. Намери пък. Със сигерност пътят към решението е в смелостта да се върнеш точно там където е възникнал проблема и да се събереш да се изправиш очи в очи с него.
0
0
Дс
Дс
22.11.2015 11:01
Ако имате подобен проблем потърсете Валери Цветков той може да ви помогне
0
0
Добър помощник
Добър помощник
15.11.2015 11:03
Днес 15 ноември започват Коледните пости, които с 40 дни, до Рождество. Отиди на църква, запали свещ и дай обет на Бога да постиш 40 дни (или малко по-малко - откакто прочетеш това съобщение до Рождество). На Рождество отиди на църква и се причасти. Говори със свещеник как се пости и как се причестява човек, ако не си го правила досега. Успех :)
0
0