Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Живея в страната на духовете Англия

Живея в страната на духовете Англия

Живея в страната на духовете Англия
Здравейте,

от 3 години живея с мъжът ми в Англия.Той работи в една клиника като зъболекар.Градчето е малко ,около 60 хиляди души.

Там е от няколко месеца.На вторият му работен ден всичко си започнало съвсем нормално сестрата и той чакали следващия пациент и докато сестрата била с гръб и оправяла инструментите погледът му попаднал върху чашата за жабурене на вода която седи до стола.

Леко се помръдвала.Мъжът ми се втренчил още повече и след малко спряла.Той казал на сестрата :Виж това, чашата се местеше.А тя спокойно му отговорила ЗНАМ , тук се движат разни неща не ти ли казаха.Той разбира се отговорил : Какво да ми кажат? Сестрата отговорила:

Ами това че има духове и се местят разни неща.Мъжът ми не вярва в такива работи и се разсмял естествено, но тя му казала много сериозно ,че е вярно но не искат да се тръби защото все пак ходат пациенти там.

Разказала му как самата клиника е от 14 век но реновирана няколко пъти и никой не е желаел да живее там затова я купили за клиника.Къщата е наистина много стара с едни огромни греди на 2 етажа с таван е като на вторият етаж леко трябва да се наведеш като ходиш да не си удариш главата.

Когато ходиш всичко скърца,абе с две думи молка си е страшно.Та сестрата му разказала как това била една от първите къщи в града и как е била на една монахиня която правила нелегални аборти на жените от тогава в селото.И как след това се бесели от втория етаж на къщата.С една дума : обсебено място.

Негов колега разправял че като работил един път сам в клиниката по до късно чул стъпки в коридора а като излязал е нямало никой.Една от сестрите видяла веднъж влизайки в чакалнята на екрана на телевизора очертанията на дете хвърлила папките и избягала.

И много друге странни неща от рода на това че сутрин като отивали да отварят клиниката отвътре се чувало силно трополене което изчезвало като се отвори вратата.Един път сестрата оставила преди да си тръгне от работа и да затвори клиниката кубчета които се редят на пода разбъркани и разхвърляни а на сутринта ги намерили подредени едно върху друго.

Определено се мисля че след като са ставали преди векове такива лоши работи в тази къща има много енергия и неспокойни души.Може да са абортите които е правила монахинята .

Миналия четвъртък докато е бил в обедна почивка в кабинета на втория етаж и си е чел, а всички други са били на обедна почивка навън да хапнат както е седял в кабинета е чул почукване на вратата много отчетливо помислил е че е пациент и е казал да влезте моля, но никой не е влязал.

Отишъл да отвори вратата а по коридора празно няма жива душа.Седнал и пак на компютъра нали на вярва в такива неща :evil: зачел се е и след малко един от плакатите който виси на стената и бил много добре захванат зашумулял много силно и е паднал на пода.Тогава си взел якето и хукнал навън да дочака колегите.И така за тази къща.Ако има нещо друго ще ви пиша пак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
hrisko
hrisko
24.02.2013 10:44
имаш ли доказателства
0
0
choki545
choki545
19.02.2013 22:25
Определено винаги в стари къщи има останало нещо от обитателите,затова е редно да се направи освещаване(вика се свещеник преди да се влезе в непозната къща.Важно е хората да знаят,че във всяко огледало остава част от вашият образ.
1
0
кклклк
кклклк
18.02.2013 16:20
еми щом къщата е от 14 век и са убивали хора естесвено че ще има духове те искат отмъщение търсят отмъщение
1
0