Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСънувах тази нощ, че ме пробаждат с нож, но раните не кървят
Здравейте, пак сънувах тази нощ! Бях на работа в Швеция, грижех се за брат и сестра, ама те някъде на 30 години! Живеехме в малка каравана, но много уютна. Братът ме наръга с нож, но раните ми не кървяха. Каза ми, че не му харесва това, че не съм спирала да говоря по телефона с майка ми. Веднага дойдоха приятели и роднини на брата и сестрата. Както и едта моя приятелка, която живее във Финландия. Аз им казах, че не мога да остана при тях, защото ако остана пак с брата насаме ни що не ми гарантира, че брата пак няма да ме наръга с нож и този път да уцели вена кава и да умра! И така! Мерси предварително!
АнонименСънувах, че летя на стол
Здравейте, може ли мнение по моят сън. Купихме с моя приятелка куче за трети човек-пак за момиче, на приятелката ми познато, на мен обаче не. Седнахме после с въпросната непозната за мен жена и двете върху един стол, и кучето беше с нас (кучето беше черно). Та, седнахме, и столът започна да лети. Около нас имаше и други хора с летящи столове. Държим се двете и умираме от ужас. Столът се издигаше рязко нагоре и след това падаше рязко надолу. Обаче карахме някъде, пълно беше с блокове и хора. После на земята се опитахме аз и непознатото момиче да хванем рейс. Дойде отнякъде моята приятелка, влезна в рейса и започна да ме обижда. Аз пък я напсувах много здраво и тя излезна от рейса. Рейсът обаче не тръгна. И някой от рейса даде идея пак да тръгнем със столове. Аз отказах и тръгнах да търся път пеша. Попаднах във вътрешен двор между блокове. Дворът беше ограден и нямаше как да излезна. Лутах се и търсих. Питах един човек, той ме упъти. Излезнах най-после от двора и почнах да търся спирка, рейс, такси...намерих спирка пълна с хора. Там чакаха предимно тинейджъри, аз съм на 40. Рейсът обаче така и не дойде, защото ме събудиха. .. какво беше това според вас? Благодаря ви!
АнонименСънувах изгубен куфар
Здравейте! Сънувах следният сън - аз през нощта заедно с малка тълпа непознати, всички до един с куфари и облечени в якета, и аз включително. Нощта беше ясна и не студена, но не и топла. Чакаме рейс, рейс не идва! Чакаме такси и такси не идва! Една част от нас отива да чака на другата спирка, но вместо да ходи до там, минава пред една врата, поставена по следата на първата спирка и хоп...отива директно на втората. АЗ на другата спирка не отивам! Но...По едно време аз си изгубвам куфара и започвам да го търся. Искам, не искам отивам на другата спирка да го търся. И там не го намирам! Но за сметка на това една от жените с куфар като мен е проснала бебешки дрехи...много модерни и в необичайни за бебе цветове-наситено синьо, наситено зелено и комбинацията между двете. Други цветове на дрехите нямаше! И после се събудих! Ако някой може да ми помогне да си разгадая съня...моля да ми помогне! Благодаря предварително!
АнонименСтранен инцидент с вода
Здравейте на всички! В момента съм извън България и сънувах сън, свързан със сина на госпожата, за която работя! Преди време той дойде на посещение и флиртуваше с мен, но после си замина обратно за града, в който живееше и повече ни вест, ни кост от него! Предполагам си е правил гаргара с мен-възможно е! Не му се сърдя, защото нищо лошо не ми е направил! И така! В съня си аз и още едно друго момиче обитавахме полуприземен етаж, но и двете бяхме в отделни големи стаи към които имаше баня и тоалетна. Момичето физически не успях да го видя добре в лицето в съня си, беше слабо и с по-дълга коса от моята в момента, приличаше на мен, но не бях аз, не чувствах да бях аз. Та около нашите апартаменти се движеха много хора, огромно множество от хора, като пчели в кошер, тълпа. По едно време виждам въпросното момче, за което писах по-горе. Беше облечен така както го видях последният път преди да си замине-в бяла тениска, дънки и развързани обувки, ама той така си ги носеше по принцип. Та той беше с приятел до него, който не беше негово копие, приличаха си, но другият беше много по-дебел от него и с очила. Срещнахме се в средата на множеството от хора, подаде ми ръка и впи нокти за една-две секунди в моята длан, а аз се ядосах и впих също нокти в неговота, но ги задържах по-дълго и него го заболя. Така или иначе си казахме чао, след това той тръгна нанякъде с приятеля си. Но след по-малко от минута се чу писък и пищеше момичето, което обитаваше съседният апартамент. Спукала се е някакво огромно найлоново водохранилище, което стоеше до нейният апартамент, просто избухва,и й заляло апартамента и тя не може да излезе от там. Да я спасяват се втурнаха двамата юнаци от съня ми и други хора разбира се. Не знам какво направиха, най-вероятно я изкараха, но и двамата бяха с мокри обувки и с мокри крака малко под коляното, вода имаше навсякъде, много хора бяха мокри, но не и аз. Аз не знам защо, но започнах да им се карам на български за това, че са си измокрили обувките, те не ме разбраха, гледаха ме, гледаха ме и така свърши сънят ми. Някой има ли идея какво беше всичко това? Благодаря предварително!
АнонименСънувах бяла голяма къща във формата на три свързани цилиндъра
Здравейте, имах странен сън. Сънувах, че насън строя голяма бяла къща във формата на три огромни цилиндъра. Не знам кой как приема кръглата форма, тоест дали като кръг или цилиндър, но за мен това, което сънувах е с формата на цилиндър, защото нямаха купол отгоре, а плосък покрив. Трите цилиндъра на къщата ги построих за нула време, големи и бели, а отвътре стените на къщата също бяха бели, подът дървен и вътре беше много луксозно като всеки цилиндър беше на 2 етажа. Четох за голяма бяла къща какво значи, но това с кръгът или цилиндърът ме уплаши малко. Според вас какво означава този сън. Благодзаря ви предварително.
АнонименСънувах гадно предсказание от гледачка
Здравейте, имах странен и неприятен сън! Сънувах, в съня си, че имам дете, обаче не разбрах какъв пол е(в реалността нямам) и че срещам случайно гадателка,както си ходя по улицата,която ми казва, че преди детето ми да навърши 24-25 години първо ще умра аз, после сестра ми и след това майка ми...тоест никой от нас няма да му се нарадва в по-зрялата му възраст, никой няма да го види омъжено или женено и т.н...голяма гадост...моля ви някой ако може да ми каже защо сънувах тази гадория...напоследък съм изложена на много голям стрес...на голям кръстопът съм и най-лошото е, че нещата не зависят на 100% от мен самата...Благодаря ви предварително!
АнонименСънувах тъмно сива котка с тъмно сивото й котенце!
Здравейте, сънувах снощи как съм на гости в бедно изглеждащ дом на една много прияно закръглена и черни коси жена, беше ми непозната, покани ме да ми покаже котенцата си-женско с малкото му. Аз държах женското коте, което беше много кротко и мило, само ме гледаше и нищо не правеше. Жената ме подканваше да взема вкъщи малкото котенце да си го гледам. И това беше. Сега като чета тълкуванията и едно казва, че е хубаво котка с котенца да се сънува, друго казва, че въобще не е добре да се сънуват котки...не знам...кажете ми вие. Благодаря!
АнонименСънувах козметичен салон с много млади и хубави момичета
Здравейте, може ли малко помощ. Сънувах в съня си, че съм си запазила час за козметичен салон, но закъснях, защото преди да отида в уреченият час на мястото, отидох в друг козметичен салон, където обаче салонът беше под ремонт, но въпреки всичко козметичките там работеха. Аз само преминах през салона, за да го огледам, не ми хареса това, което видях и тихомълком се измъкнах. След това отидох със закъснение в първият салон, където козметичката,при която си бях записала час ми беше малко сърдита,не ме посрещна с въодушевление и аз знаех в съня си какво си мисли за мен, а именно-как може още първият път, когато има записан час при мен да закъснява. След това се събудих. Козметичките в салона бяха всички до една млади и много хубави момичета, но самият салон, където работеха не беше нищо особено, не беше луксозен, боядисан беше в много нежно лилаво и бяло и имаше уреди,огледала също мисля, но не си спомням добре и диванчета. Все пак беше чисто и пълно с много хора. Четох в съновника значението на козметичният салон и на жените. В момента имам в живота си познат, който има нужда от помощ, но и същевременно много ми досажда. Искам да му помогна, макар да нямам идея как ще го направя и все пак до известно време ще му помагам, но и искам след време да се отърва от него, защото аз нямам вина за това, че в момента няма работа, макар от личен опит да знам какво означава месеци наред да си без работа, а и нямам идея колко дърго ще продължи търсенето му на работа. Според вас това ли е, вие как го тълкувате. Сънят, който сънувах всъщност ми хареса,защото за първи път сънувам нещо красиво като жените от съня ми. Благодаря предварително!
АнонименСън със сватбари, ядене по улиците и любов!
:wink: Здревейте, сънувах сън, дълъг и с много събития в него. Мисля си, че сънят ми не е предсказателен, а е по-скоро от тези, които помагат на мозъка да се отърси от напражението, но тъй като по-миналата седмица сънуват че съм на гости и че след това отивам на гости в един и същи сън, а след това имах неприятности в работата, то нека споделя. Сънувах, че си уреждам среща с най-добрият любовник в града, който за мен беше най-добрият в съня ми и ми беше непознат, той първоначално изглеждаше много слаб, но в последствия като се видяхме беше понапълниял доста, от бели и къси, косите му бяха станали черни и дълги до раменете и отгоре на всичко имаше и херпес на устата, та впоследствие като правихме любов внимаваше да не ме целуне, за да не ми го предаде. Другото, което сънувах, беше че съм на сватбата на една приятелка, с която миналата година се скарахме, по-точно тя ме обиди, в момента, в който ме канеше на сватбата си. Та въпреки, че отказах да съм на сватбата й в реалният живот, аз в сънищата си отидах. Нея не я видях, но чух музика и дандания. Освен това отидох и без подарък, за което свекървата й ми направи забележка, но аз се чупих навреме, точно преди момента, в който младоженците минават през масите да съберат армаганите,и избягах, за да се срещна с така нареченият най-добър любовник. Когато излезнах от сватбата обаче, навън паважите бяха застлани с храна. Вместо тротоарни плочи имаше кюфтета, пържени тиквички, кашкавал пане и т.н. Аз се наведох и опитах от всичко и много ми хареса. Между впрочем от някъде изкокнаха въпросната приятелка с неин познат и тръгнаха редом до мен, нещо ми смоталявиха, аз също смоталявих, но не помня какво, а освен това в съня си срещнах приятелка от първи клас, която като видя че движа с въпросната друга, от човек се превърна в кокошка, а след това от кокошка в ходеща тенекия.....После се срещнах с любовника и правихме страхотен секс без да се целуваме. Между впрочем, докато отивах до мястото на срещата, минах през един зеленчуков пазар. Видях да продават зеле... Е как е? Бива ли?
АнонименСтранни сънища за бране на гъби
Здравейте, може ли помощ за тълкуването на 2 странни съня според мен. Единият беше миналата седмица-сънувах че съм на разходка в голяма хубава гора с много високи дървета. Бях в компанията на непознати за мен, но много приятни за мен в съня ми хора. По едно време забелязах редица от гъби-огромни бели гъби, приличаха на манатарки, но доста по-големи, нямаше червеи по тях и не бяха отровни. Започнах да вървя по редицата и да ги бера. По едно време свършиха, аз се ядосах и с поглед започнах да търся други гъби и се събудих. Чета различните съновници и има различни тълкувания за гъбите-ту че са нещо много хубаво, ту че не търся щастието на мястото, на което го търся в момента. Вчера пък сънувах още по-странен сън-че държа в ръка две лъжици и ги чистя. Чистя, излъсквам ги, но после ги овалвам в сухи трохи, които обаче полепват по лъжиците и образуват нещо като кора върху тях. Аз ги почиствам пак до блясък и после повтарям същата процедура. И през цялото време на съм много се кефя на това, което правя. Моля за мнения!