Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувах тази нощ, че ме пробаждат с нож, но раните не кървятпреди 6 годиниЖивея в напълно реалният живот! Но в последно време имам усещане, че ще се озова на неправилното мясно в неправилно време и ще стана жертва на насилие. Много гадно усещане е!
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувах тази нощ, че ме пробаждат с нож, но раните не кървятпреди 6 годиниРаботата ми си е съвсем сериозна! Грижа се за възрастни хора в Германия!
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах тази нощ, че ме пробаждат с нож, но раните не кървятпреди 6 годиниЗдравейте, пак сънувах тази нощ! Бях на работа в Швеция, грижех се за брат и сестра, ама те някъде на 30 години! Живеехме в малка каравана, но много уютна. Братът ме наръга с нож, но раните ми не кървяха. Каза ми, че не му харесва това, че не съм спирала да говоря по телефона с майка ми. Веднага дойдоха приятели и роднини на брата и сестрата. Както и едта моя приятелка, която живее във Финландия. Аз им казах, че не мога да остана при тях, защото ако остана пак с брата насаме ни що не ми гарантира, че брата пак няма да ме наръга с нож и този път да уцели вена кава и да умра! И така! Мерси предварително!
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах, че летя на столпреди 6 годиниЗдравейте, може ли мнение по моят сън. Купихме с моя приятелка куче за трети човек-пак за момиче, на приятелката ми познато, на мен обаче не. Седнахме после с въпросната непозната за мен жена и двете върху един стол, и кучето беше с нас (кучето беше черно). Та, седнахме, и столът започна да лети. Около нас имаше и други хора с летящи столове. Държим се двете и умираме от ужас. Столът се издигаше рязко нагоре и след това падаше рязко надолу. Обаче карахме някъде, пълно беше с блокове и хора.

    После на земята се опитахме аз и непознатото момиче да хванем рейс. Дойде отнякъде моята приятелка, влезна в рейса и започна да ме обижда. Аз пък я напсувах много здраво и тя излезна от рейса. Рейсът обаче не тръгна. И някой от рейса даде идея пак да тръгнем със столове. Аз отказах и тръгнах да търся път пеша. Попаднах във вътрешен двор между блокове.

    Дворът беше ограден и нямаше как да излезна. Лутах се и търсих. Питах един човек, той ме упъти. Излезнах най-после от двора и почнах да търся спирка, рейс, такси...намерих спирка пълна с хора. Там чакаха предимно тинейджъри, аз съм на 40. Рейсът обаче така и не дойде, защото ме събудиха. .. какво беше това според вас? Благодаря ви!
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах изгубен куфарпреди 7 годиниЗдравейте! Сънувах следният сън - аз през нощта заедно с малка тълпа непознати, всички до един с куфари и облечени в якета, и аз включително. Нощта беше ясна и не студена, но не и топла. Чакаме рейс, рейс не идва! Чакаме такси и такси не идва! Една част от нас отива да чака на другата спирка, но вместо да ходи до там, минава пред една врата, поставена по следата на първата спирка и хоп...отива директно на втората. АЗ на другата спирка не отивам! Но...По едно време аз си изгубвам куфара и започвам да го търся. Искам, не искам отивам на другата спирка да го търся. И там не го намирам! Но за сметка на това една от жените с куфар като мен е проснала бебешки дрехи...много модерни и в необичайни за бебе цветове-наситено синьо, наситено зелено и комбинацията между двете. Други цветове на дрехите нямаше! И после се събудих! Ако някой може да ми помогне да си разгадая съня...моля да ми помогне! Благодаря предварително!
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 7 години