Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах тъмно сива котка с тъмно сивото й котенце!

Сънувах тъмно сива котка с тъмно сивото й котенце!

• 11.12.13 09:37#1MimMimРегистрация: 17.04.13Град: ПловдивОтговори: 14Сънувах тъмно сива котка с тъмно сивото й котенце!Здравейте, сънувах снощи как съм на гости в бедно изглеждащ дом на една много прияно закръглена и черни коси жена, беше ми непозната, покани ме да ми покаже котенцата си-женско с малкото му. Аз държах женското коте, което беше много кротко и мило, само ме гледаше и нищо не правеше. Жената ме подканваше да взема вкъщи малкото котенце да си го гледам. И това беше. Сега като чета тълкуванията и едно казва, че е хубаво котка с котенца да се сънува, друго казва, че въобще не е добре да се сънуват котки...не знам...кажете ми вие. Благодаря!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.12.13 05:46#2АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Сънувах тъмно сива котка с тъмно сивото й котенце!Здравей,
    Котката е неверен приятел.Гостуването на жената в нейната къща - ще те въвлекат в интрига.Тъй като котето е било малко,няма смисъл да се притесняваш! Малка интрига,малки проблеми от слабичка,ниска,русолява жена
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.12.13 09:07#3MimMimРегистрация: 17.04.13Град: ПловдивОтговори: 14от: Сънувах тъмно сива котка с тъмно сивото й котенце!Благодаря ти много Давина! Ти отново позна!ОтговорОтговор с цитат
  • 16.12.13 11:21#4АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Сънувах тъмно сива котка с тъмно сивото й котенце!Аз не гадая,вие си сънувате ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest