Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСънувах тази нощ, че ме пробаждат с нож, но раните не кървят
Работата ми си е съвсем сериозна! Грижа се за възрастни хора в Германия!
АнонименСънувах тази нощ, че ме пробаждат с нож, но раните не кървят
Живея в напълно реалният живот! Но в последно време имам усещане, че ще се озова на неправилното мясно в неправилно време и ще стана жертва на насилие. Много гадно усещане е!
АнонименСънувах изгубен куфар
И? Има ли някой, който може да ми помогне? Аз знам, че имам пророчески сънища, които винаги ме предупреждават за нещо, дали добро или лошо....този път не мога да го разгадая...куфар има, но изгубен куфар или търсене на куфар не намирам! И нощта, и тълпата не мога да ги свържа заедно...Адмиите нещо да знаят по въпроса...те също могат да тълкуват....сигурна съм в това...
АнонименСънувах бяла голяма къща във формата на три свързани цилиндъра
Няма подробности около съня ми-това, което съм сънувала съм го и описала. Опитвам се наяве да започна отначало след еда неуспешна връзка.
АнонименСънувах тъмно сива котка с тъмно сивото й котенце!
Благодаря ти много Давина! Ти отново позна!
АнонименСънувах козметичен салон с много млади и хубави момичета
Искам само да допълня, че козметичката от съня ми беше седнала на един от диваните в козметичният салон със скръстени ръце и нацупено ме гледаше. Е, нацупена беше, но пък толкова красива-висока, слаба, с изрусени коси и сини очи, облечена в лилав пуловер и сини дънки.
АнонименСънувах козметичен салон с много млади и хубави момичета
Само искам да кажа, че да се отърва от човека, на когото помагам в момента не беше точно изказване от моя страна-просто и двамата работим в две различни професионални направления и аз непознавам никого от неговото и не мога да му помогна. Той обаче не разбира и не спира да ми досажда-къде по телефона, къде с имейли и т.н.Предложих му да започне работа като таксиметров шофьор-не иска. казах му да се запише в Бюрото по труда-не иска, защото бил собственик на две фирми-е какво от това, че имаш две фирми като не ти носят пари нито едната нито другата. Има земи, а не иска да ги продаде, защото искал да строи след време...въобще при всеки един разговор с него получавам такова силно главоболие...а в същото време нещо неме оставя намира в желанието си да му помогна...
АнонименСън със сватбари, ядене по улиците и любов!
Като чета тълкуванията на нещата едно по едно в съня ми май пребладават лошите като сватбата, херпеса, но той не беше мой, непознатият любовник, от друга страна кокошката, зелето и храната по улицата май са нещо добро. Оффф, Господи, помагай! Надявам се да сънят ми да е бил само и единствено проекция от асоцииации от изминалите неприятни дни за мен!
АнонименСън със сватбари, ядене по улиците и любов!
Божеееее, как позна-стисната съм напоследък или по-точно мъча се да спестявам, ама не за друго, а защото хем ми намалиха заплатата, хем се опитвам да събера някой лев, защото искам да имам дете, а първоначалните разходи са мого големи. Надявам се приятелката ми да е добре, защото си има бебче. Ще отида на църква и ще раздам за помен на дядо ми, който почина миналата година. В интерес на истината скоро му направихме помен, но на самият помен аз нищо не донесох, защото баба ми настоя нищо да не нося. Не искам бърза и мръсна печалба, защото от опит знам че ако откраднеш, после ще откраднат от теб тройно. Благодаря!
АнонименСън със сватбари, ядене по улиците и любов!
Кажете ми сега какво да правя? С тази въпросната приятелка, която е в опасност съм скарана от миналата година. Тя тази година два пъти ми звъня по телефона и двата пъти не й вдигнах. Ако й позвъня да й кажа какво съм сънувала и й се случат лошите неща, за които сънят ми предупреждава, тя може да каже, а и почти съм сигурна, че ще го направи, че аз съм виновна. Чудя се какво да правя! Мога да й се обадя да я попитам как е! И после да отида на църква и да запаля свещ и да дам 40 молитви за здраве за моето и за нейното семейство! Вие как мислите?
АнонименСън със сватбари, ядене по улиците и любов!
Здравейте, искам само да направя следният коментар към съня си и към коментара на Девина. Вярно е, че в живота на моята приятелка се случи нещо ужасно-мъжът й получи прединфарктно състояние, а е само на 36 години. Той в момента си е вкъщи, но след месец ще му слагат стенд на сърцето. Така че ще има дълъг възстановителен период. Приятелката обаче беше не тази, на чиято сватба бях, а тази, която ни пресрещна и както съм написала от човек се превърна в кокошка, а от кокошка в тенекия. Благодаря и за коментарите!