Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах гадно предсказание от гледачка

Сънувах гадно предсказание от гледачка

• 03.04.14 09:43#1MimMimРегистрация: 17.04.13Град: ПловдивОтговори: 14Сънувах гадно предсказание от гледачка Здравейте, имах странен и неприятен сън! Сънувах, в съня си, че имам дете, обаче не разбрах какъв пол е(в реалността нямам) и че срещам случайно гадателка,както си ходя по улицата,която ми казва, че преди детето ми да навърши 24-25 години първо ще умра аз, после сестра ми и след това майка ми...тоест никой от нас няма да му се нарадва в по-зрялата му възраст, никой няма да го види омъжено или женено и т.н...голяма гадост...моля ви някой ако може да ми каже защо сънувах тази гадория...напоследък съм изложена на много голям стрес...на голям кръстопът съм и най-лошото е, че нещата не зависят на 100% от мен самата...Благодаря ви предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.04.14 07:13#2СветлаСветлаРегистрация: 01.04.12Град: ШуменОтговори: 10от: Сънувах гадно предсказание от гледачка Сънищата са три типа-от Бог, от дявола и неутрални.Сънят, кото ти си снувала е от дявола, това е една лъжа, която има за цел да те обърка, да отнеме душевният ти мир и спокойствие.А Бог иска да имаме радост, мир и душевен покой, следователно този сън не може да е от Бог...Внимавай в какво вярваш- ако приемеш това за пророчество, това може да е фаталистична вяра...т.е. ако приемеш това за истина, то може да проработи в живота ти и да стане реалност...Преди години сънувах такъв сън, врачката ми каза че, ще се омъжа по любов...бла-бла-не само че не се омъжих, но и родих и отгледах детето си сама...Не гадайте сънища...Бог не обича това...ОтговорОтговор с цитат
  • 04.04.14 08:56#3MimMimРегистрация: 17.04.13Град: ПловдивОтговори: 14от: Сънувах гадно предсказание от гледачка Благодаря! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest