Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСънувах череша, която се върти
Здравейте, сънувах една червена черешка с дръжка и едно листо на нея. Стоеше и започна да се върти, после спря и започна да се върти на другата страна.. и така няколко пъти и аз стоях и гледах. И ме събудиха, защото бях заспала преди времето за лягане.
АнонименКакъв е този сън пак
Здравейте, Тази нощ съм заспала на сутринта. Първо сънувах, че любимият ми човек спи на една бяла възглавница с бял юрган - чисти, лицето му беше чисто червено , но измъчено като чели от болка и му казвам, събуди се, сънуваш кошмар, но той не се събуди. И аз се събудих. После пак заспах и пак сънувах същият сън но главата му беше обърната леко на другата страна и аз пак му казвах събуди се - сънуваш кошмар, но той продължи да спи. И аз пак се събудих. И третият сън бях облечена с зелено яке, и сини дънки. Някакви хора искаха да ми вземат дрехите да си ги обличали те и да ме оставили гола, обаче опитваха се да вземат, но не успяваха и в ръцете им имаше някаква пепел, а дрехите ми си стояха на мен. Изведнъж усетих че някой хитрува и е зад мен. Обърнах се като змия и видях едно огледало било турско квадратно около една педя, щяло да ми направи дрехите прозрачни да ми видело цвета на кожата да ставали и те като мен със същият цвят, и косите им същият цвят.... и да си правели някакви техни си работи там... огледалото не ме виждаше, гледаше кръста ми и той целият беше тъмен слузест с много големи шипове, погледна малко по- надолу и се видя началото на дебелата ми опашката , която също беше със шипове. Изсмях се през зъби с котешката ми дива глава, и си помислих "червеният дракон" си върши перфектно работата краката ми също бяха тъмни и слузести, а от малко под колената надолу бяха овчи с копита, от кръста нагоре бях бяла леко лъскава змия, а пред гърдите ми имаше тъмно слузесто, ръцете ми бяха диво-котешки с огромни остри нокти накрая. Това ще стане мръсен клонинг чудовище най-вероятно със седем глави- си помислих- щом като освен неговите собствени лични карти дама каро, светлото вале, и дама пика - близките му хора и той... иска да открадне и попа... и най-отвратителното моите три лични карти, Асо спатия, вале спатия и петицата без боя- картите на любимите ми хора и моята , значи моите три карти сами по себе си също правят 7 , една 5 + 1 защото нямат цифри + 1. А моята петица при него няма как да бъде петица, защото човека прави името, а не обратно. В този момент си разтворих качулката на кобра и се събудих. По точно майка ми дойде да ме буди, но май аз се събудих малко преди това. Какъв е този сън пак може и да проверя, ще видя, няма да оставя аз нещата така, седемглаво чудовище някакво, крадец на деца!!!!! ще се радвам на коментари.
АнонименСтрашен сън в Египет
Здравейте, пак сънувах че съм в Египет. Аз в действителност съм била там преди години, но сънят ми беше ужасяващ. Бях с любимият ми човек- мъжът ми в стаята, пих някакви смотани лекарства, започнах ме да се караме много, стана голям скандал. Изведнъж нещо все едно ме измъкна от тялото ми, и аз започнах да се наблюдавам отстрани, ние продължавахме да се караме, в този момент видях едно огромно кръгло огледало, което мълчеше на него се виждахме ние двамата един срещу друг с настървени погледи, гледах ме се в очите и си отваряхме устите, защото огледалото не произвеждаше звук /аз в действително никога не съм виждала през живота си такова огледало, въпреки че го сънувам често/. В този момент някой започваше да раздава карти, аз се уплаших. Погледнах в една съседна стая и видях един рус човек, който се опитваше да забрави сестра си която беше синеока, при него също имаше такова огледало, то обаче изведнъж се счупи и от него излезе дама пика и правеха секс. Аз се изплаших, погледнах към себе си и видях че продължаваме да се караме с мъжа ми, в този момент нещо ме върна пак в тялото ми, аз исках да спрем да се караме, и сърдита излезнах на терасата. Мислех си през цялото време ,че в огледалото изглеждах ме все едно не се караме, защото ги нямаше думите. Влезнах в стаята, мъжът ми спеше, и някой ми даде карти , че трябвало да си избера, защото те ми се паднали, бяха Асо спатия, поп пика, вале спатия, и една петица на която не й виждах боята. Аз продължавах да съм ужасена, но все пак взех Асото спатия, Валето спатия- защото мъжът ми е спатия, и петицата- без никакъв цвят. После този рус човек, го видях по телевизора, и той бил вале каро, а дама пика се превърнала в дама купа, и сестра му била дама каро и пак ходила при брат си. И накрая дама пика от счупеното огледало победила и всички станали като тях двамата дами пики и той вече вале пика, но сестра му продължавала да им бърка боите и отвреме на време им ги сменяла с нейните . И си казах добре че не съм никаква дама. И се събудих, много уплашена. В момента като го пиша това и ме хваща страх. Чак ме е страх да си проверя съня.
АнонименСън с плодове
Здравейте, Сънувах една чинийка малка, и в нея имаше две ягоди и една череша. Като двете ягоди се превърнаха в две черници-червени, после в малини и накрая пак станаха ягоди. В съня си първо като ги видях плодовете се разсърдих, а след това ми мина и се чудих дали да ги ям. Така се събудих. Какво мислите означава?
АнонименСън с врата
Здравейте, Сънувах пак интересен сън. Бях в стаята си и гледах към вратата. Изведнъж тя започна да се затваря сама, като остана отворена 1 пръст. На бравата имаше ключ и той се завъртя сам и заключи. И свърши съня. Много странно хем леко отворена, хем заключена. Някой с някакви коментари за предположения
АнонименПак странен сън с любим човек
Здравейте, Пак сънувах странен сън. Сънувах че съм на някакво странно място, беше нещо средно между заведение и офис, вътре нямаше никой освен мен. Стоях там и чаках да дойде човека в който съм влюбена, въпреки че си мислех че това е невъзможно. Изведнъж обаче той дойде, и аз много се зарадвах. В следващият момент видях че е на инвалидна количка и аз застанах пред него и го прегърнах. В този момент започнаха да влизат войници и аз се уплаших да не го намерят и го прегърнах още по-силно и си наведох главата над него , за да не видят нито мен , нито него. След това картината се смени и ние бяхме отвън в едно поле, и аз щях да карам нещо между самолет и ракета, качваха се и други хора също. Аз видях че той е с някаква жена, и реших че го оставям на мира и го забравям. Трябваше да се върнем обратно, защото си мислех че аз преди това съм карала до това място. Чувствах се виновна. Той вече не беше в инвалидна количка , а беше с патерици и аз се зарадвах, че е започнал да се оправя. Отидох да му взема багажа, за да му помогна да се качи по-лесно и се ядосвах, че жената с която е само стои и не му помага, защото тя също се качваше. Сложих багажа в самолета-ракета и се събудих... Чувствах се ужасно. Някой с някакви предположения за тълкуване, ще съм му благодарна.
АнонименПак сънувах, че съм фараонка
Пак имах същият сън че съм фараон. Стоях в двореца и се чудех да водя ли война срещу Римската империя. До мен беше главнокомандващият на Египетската армия и ми държеше ръката. Казах му: Трябва да се бием срещу Римската империя Слънцето е застрашено, искат да го унищожат с мръсни отровни облаци! Той само каза : Анеле?! и нищо повече. Аз размислих и се отказах за момента, после умрях с възрастта. В задгробният ми живот обаче дойде една звезда, и каза: Защо искаш да се биеш срещу Римската империя, аз съм любовта й, ти си жена ще ти помогна да си със Слънцето. И изведнъж видях небето стана синьо като вода и аз станах една звезда, която само аз можех да стоя на небето със Слънцето.... и така в съня ми минаха няколко хилядолетия. Изведнъж както си стоях на небето и паднах на Земята във истинска вода. Слънцето се опитваше да ме стигне , но вълните размиваха образа, Тогава дойде Океан, и ме превърна в Ерато и тръгнах да търся Слънцето да го спасявам....?!?! И виках вятъра да издуха облаците. Моля за някакви коментари, за този сън?
АнонименСън със сърца и рози
Преди година и малко сънувах сън, в който около мен навсякъде имаше червени розички и сърчица, просто навсякъде във въздуха, по земята. В съня ми знаех че там има мъж, и с ръцете си се опитвах да дръпна настрани розичките и сърчицата за да мога да го намеря. Чувствата които изпитвах тогава в съня , бяха радост, притеснение, страх че няма да го намеря. И се събудих преди да го намеря. Какво значи този сън?
АнонименРабота на подслушвачи
Здравейте, Имам проблем с телефоните от години. Докато ми се свързва телефона и дава сигнал свободно, се чуват чужди гласове и се пуска звуков фон от друго място, което знам кое е в повечето случаи. Та искам да споделя, че докато подслушват полицаите, което е нормално- водя война за наркотиците във властта и връзките на властта с мафията, много се ядосвам че освен че подслушват, се и месят...... затова пък ме оставят да си водя разговорите на спокойствие... не защото са много добри, а защото да няма следи........ Елиса. - в случай че ми се хакне профила
АнонименСъбуждане в съня
Сънувах че спя. Изведнъж човека, в който съм влюбена, започна да ме буди в съня и да казва детето, детето събуди се, и се събудих. Какво означава според вас този сън? Интересното при този сън е, че аз не се събудих в съня си от съня, а се събудих в действителност.
АнонименНякой ми каза името
Вчера вечерта към 3.30 ч. още бях будна, и един мъжки глас ме извика по име. Нямаше никой буден в къщи, а и гласът беше непознат за мен и не съм сигурна дали беше от телефона, който се зареждаше, но не говорех по него, или нещо друго. След някалко минути се чу и тропане на коридора пред вратата, но тези тропания са част от ежедневието ми. Защото и телефона да ми говорят докато дава свободно преди да ми вдигнат е част от ежедневието ми. Някакви мнения?
АнонименСънувах гълъби
Бях на морският бряг и гледах морето. В страни от мен беше един скалист , издаден към морето нос. Аз се загледах към него и в този момент на него кацна един гълъб и започна да се върти, а след малко дойде още един гълъб и станаха двойка и започнаха да си гукат и аз продължавах да гледам. Какво мислите, да не забравя това е сън.
АнонименТой искаше да ме убие
Един полицай искаше да убие мене, а след това едни други полицаи мене и детето ми, а останалите полицаи стояха и мълчаливо ги подкрепяха. Спасих се благодарение на мен, поне за сега. Това се случва от години насам, до момента включително. Това е България хора!
АнонименИзведнъж видях, че има осем учителя мъже
Здравейте, Вчера сънувах един сън как бях отново ученичка в училище. Сънят се разиграваше в училището в което учих като малка, но си бях аз голяма- каквато съм в момента. Бях във фоайето на училището точно до входа му. Беше междучасие. Изведнъж видях че има осем учителя мъже, които не бяха учителите ми от училище, а хора които познавам от новините, единият политик, другият военен и т.н. Та те ми бяха учителите изведнъж някой ми каза , върнах се пак ще преподавам и видях още един известен, но в съня ми всички те бяха преподаватели по физкултура, география, природни науки, наука, математика и т.н. И аз видях в този момент, че е затворен входа и пред него е сложено едно бюро, и не може да се излезе- входа го нямаше, и казах какво сте направили няма го входа? И отстрани един човек, който беше охрана каза: Има вход, тук е , може да се излезе, и отвори една странична врата. А учителите казаха просто направихме разместване, за да сложим бюрото. И се събудих. Какво мислите?
АнонименНереалистичен сън - илюзия
Здравейте, Тази сутрин сънувах едно момче в което преди години бях само влюбена, но си наложих забрана на чувствата, защото беше безсмислено, и всеки от нас си имаше собствен живот. Той почина. Сънувах че е в къщи, знаех в съня си че го няма вече, но си мислех че е нормално да го виждам и да ми говори. Стоеше отстрани мен и непрекъснато питаше: Кажи че ме обичаш, Кажи че не си ме забравила, Кажи нещо, Дай ми някъкъв знак, Трябва да знам какво да правя. Аз през цялото време мълчах и не казвах нищо. Накрая взех един лист хартия и започнах да рисувам, но не помня какво. Той се зарадва много и започна да казва: Знаех си, Много те обичам, Няма да те оставя сама вече. И се събудих. Помогнете да разтълкувам съня. Това е много странен сън, поне според мен.
АнонименИнтересен сън
Здравейте,заспах за малко и сънувах че съм на една поляна и на нея има един умрял кон целият в кръв, който се разлагаше. Един лешояд беше кацнал върху него и го ядеше. В този момент погледнах нагоре и видях един орел който кръжи, спусна се към мен, хвана ме за дрехите и ме вдигна във въздуха. Започна да лети все по- високо и по-високо, а аз се страхувах да не падна и къде ме носи. В този момент видях един връх на планина пред мен и когато наближихме той ме пусна почти на върха. Усетих лек вятър, все още бях много притеснена. Погледнах надолу и напред гледката беше величествена. Тогава погледнах в краката си и видях едно елмазено цвете, взех го и се събудих в същият момент. Какво мислите? Аз малко си обяснявам нещата, но държа и на вашето мнение.
АнонименТеория за произход на живота
Здравейте, Имам една теория за произхода на живота на Земята нарекох я "Светият граал". Теорията ми се основава на един минерал "Косите на Венера", от които и се правят фигури в Китай. Всички знаем че в древността почти цялата Земя е била покрита от Световният океан. Континентите са се разделяли и т.н. Мисля си, възможно е живота да е настъпил в комбинация от двете теории за произход, тази за водата и тази за метеорита. В минерала "Косите на Венера", всички знаем че има дълги ивици минерали- елементи. Те може да са се получили както се получава мухата в смолата, която се превръща и нарича кехлибар, т.е. да е имало метеоритни отломъщи, които са се разпадали и тези частици да са пронизвали кварца , като водата е действала като катализатор и е отнемала топлината. Разбира се и във водата може да са падали от тези частици и с тях също така и биологичен материал или такъв, който е способен да се превърне в такъв. Според мене този камък е доказателство за това пронизване, което е станало в камъка. Дори легендата за този камък е че Венера като се е ресала част от косата и останала и водните нимфи са се скарали за косата й, а Водният цар е превърнал косите в камък за да не се карат. Вие какво мислите по въпроса? Очаквам коментари.
АнонименТой стоеше там и ядеше
Здравейте, Сънувах една огромна дълга маса. Аз стоях на края й, а най отпред в другият край стоеше човека който харесвам и ядеше. До него седна един друг човек и започна да му говори нещо. Аз се опитах да подслушам, но не чух нищо. Човека в който съм влюбена нещо се ядоса и му показа среден пръст. И аз се събудих. Какво означава това?