- 17.05.15 04:09#1Пак странен сън с любим човекЗдравейте,
Пак сънувах странен сън. Сънувах че съм на някакво странно място, беше нещо средно между заведение и офис, вътре нямаше никой освен мен. Стоях там и чаках да дойде човека в който съм влюбена, въпреки че си мислех че това е невъзможно. Изведнъж обаче той дойде, и аз много се зарадвах. В следващият момент видях че е на инвалидна количка и аз застанах пред него и го прегърнах. В този момент започнаха да влизат войници и аз се уплаших да не го намерят и го прегърнах още по-силно и си наведох главата над него , за да не видят нито мен , нито него. След това картината се смени и ние бяхме отвън в едно поле, и аз щях да карам нещо между самолет и ракета, качваха се и други хора също. Аз видях че той е с някаква жена, и реших че го оставям на мира и го забравям. Трябваше да се върнем обратно, защото си мислех че аз преди това съм карала до това място. Чувствах се виновна. Той вече не беше в инвалидна количка , а беше с патерици и аз се зарадвах, че е започнал да се оправя. Отидох да му взема багажа, за да му помогна да се качи по-лесно и се ядосвах, че жената с която е само стои и не му помага, защото тя също се качваше. Сложих багажа в самолета-ракета и се събудих... Чувствах се ужасно.
Някой с някакви предположения за тълкуване, ще съм му благодарна.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest