Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Интересен сън

Интересен сън

• 23.12.14 12:16#1ЕленаЕленаРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168Интересен сънЗдравейте,заспах за малко и сънувах че съм на една поляна и на нея има един умрял кон целият в кръв, който се разлагаше. Един лешояд беше кацнал върху него и го ядеше. В този момент погледнах нагоре и видях един орел който кръжи, спусна се към мен, хвана ме за дрехите и ме вдигна във въздуха. Започна да лети все по- високо и по-високо, а аз се страхувах да не падна и къде ме носи. В този момент видях един връх на планина пред мен и когато наближихме той ме пусна почти на върха. Усетих лек вятър, все още бях много притеснена. Погледнах надолу и напред гледката беше величествена. Тогава погледнах в краката си и видях едно елмазено цвете, взех го и се събудих в същият момент.
    Какво мислите? Аз малко си обяснявам нещата, но държа и на вашето мнение.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.12.14 10:15#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Интересен сънАко е само един кон добре е,но изглежда се много повече,които ще ги ръфат лешоядите.Успех ти желая. :y: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest