Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отново сън с бившия

Отново сън с бившия

Отново сън с бившия
Здравейте! Искам да споделя с вас съня си и по възможност да се намери човек, който да ми го разтълкува. За пореден път сънувах бившия си приятел. Не ми се случва толкова често, но все пак всичките ми сънища са свързани с него. Разделени сме от около 3 месеца, а аз все още бих искала да се съберем...

Сънят ми беше наистина странен. Става дума за учителката ни по немски език, който скришно ни вкарва в зоопарка или нещо подобно да разглеждаме животни по време на някакъв празник и хората от зоопарка празнуват. Но бившият ми приятел не беше, не беше само той в тялото си, а сякаш се беше слял с баща ми - баща ми и бившето ми гадже в едно. Аз обичам тати, ако това е от значение, добре сме си.

За сведение: аз съм на 15, той скоро прави 16. От един клас сме, но връзката ни не е с цел просто да си имаме гадже или да правим глупости - напротив, ние не сме правили нищо нередно. Помагахме си с уроците и обсъждахме нещата от живота - една невинна, детска връзка . . Моля за помощ някого, който знае какво означават сънищата. Благодаря, че прочетохте моята история !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
YMCMB
YMCMB
06.05.2014 16:34
И аз често сънувам бившия си приятел това е нещо нормално просто имаш чувства към него и постоянно мислиш за него затова често го сънуваш ! Успех!
6
0