Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отново същият сън

Отново същият сън

Отново същият сън
За втори път ми се случва да сънувам как отивам на някакво събитие, където трябва да мина едно ниво за да продължа напред.

Минах нивото и съм се наредила на едно с останалите участници и започнаха да ни раздават тениски, на които бяха написани имената ни(много ме вълнува какво означава това) и трябваше да ги облечем за да бягаме с тях.

Облякох я, а после ни раздадоха едни номерца, моят беше 34 и едно талонче на което също пише номера. След тва съня ми загуби смисъла с това състезание и се озовах на съвсем различно място. Всъщност бях на писта за картинг, готова да потегля.

След като приключих с картинга, отидох при човека при когото се плащаше и той ми каза,че имало томбола с тези номерца и номер 34 печели цифров фотоапарат :blush:.

Почнах да търся талончето, но се сетих, че съм го оставила до сака ми с багаж. Върнах се да го търся там но не успях да го намеря.

Търсих го къде ли не, но сякаш беше потънало в дън земя. И това го сънувам за втори път, като в първия сън я нямаше часта от картинга нататък.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Неда
Неда
07.07.2011 08:33
Има един сън, който много често се повтаря:
аз съм си у нас и пред вратата на стаята ни има едно лилаво килимче(което по принцип го няма), тихо е. Изведнъж, както си е чисто килимчето, то става мръсно, след това виждам два крака - на човек. Този човек влиза в стаята ми и ме хваща за врата и ме пита за скъпоценностите на майка ми и баща ми.
0
0